Stiri despre desigual

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Shopping
în chiloţi. Îmbrăcare prin dezbrăcare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Shopping în chiloţi. Îmbrăcare prin dezbrăcare

  Ultimul răcnet în materie de marketing este shoppingul în lenjerie intimă. O năucitoare împletire între promoţie, reclamă gratis, senzualitate, compromis interior şi lipsă de pudoare. Aparent, câştigă toată lumea. Avantajul este însă doar al firmei. Paguba (dacă ne uităm atent) rămâne a clientului.

 • La cumpărături: azi în chiloţi, mâine – fără
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La cumpărături: azi în chiloţi, mâine – fără

  PR-ul comercial a atins un nou obiectiv în persuadarea publicului naiv. A reuşit să sensibilizeze instinctul de consumator al omului de rând, demonstrându-ne tuturor cât de superficială este crusta noastră culturală şi cât de lejer poate fi ea abandonată sau dezbrăcată (ca să fiu mai în armonie cu subiectul vizat). Încă o dată, apelul la instincte a învins rezistenţa raţiunii (atâta cât o fi fost).

 • S-a dat startul la marea dezbrăcare. Bucureştenii în lenjerie intimă s-au înghesuit să apuce haine gratuite. Cel mai bătrân participant are 73 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a dat startul la marea dezbrăcare. Bucureştenii în lenjerie intimă s-au înghesuit să apuce haine gratuite. Cel mai bătrân participant are 73 de ani

  Peste o sută de bucureşteni s-au înghesuit astăzi în magazinul Desigual din AFI Palace Cotroceni, purtând doar costume de baie sau lenjerie intimă, încercând să plece acasă îmbrăcaţi cu haine noi. Cel mai în vârstă participant la evenimentul din mall a fost un bucureştean în vârstă de 73 de ani care a plecat acasă tot dezbrăcat.

 • VIDEO FOTO Intri dezbrăcat, pleci îmbrăcat şi nu scoţi un ban din buzunar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO FOTO Intri dezbrăcat, pleci îmbrăcat şi nu scoţi un ban din buzunar

  Sute de italieni îndrăzneţi nu s-au sfiit să apară dezbrăcaţi în public şi să stea la coadă, la început de an, în faţa magazinelor care inaugurează perioada reducerilor de iarnă cu o ofertă irezistibilă: îmbrăcăminte gratis pentru primele 100 de persoane care rămân în lenjerie intimă de dragul hainelor de firmă.

 • Haine gratis pentru curajoși
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Haine gratis pentru curajoși

  Ai curaj să apari seminud la shopping? Joi, 14 iunie 2012, retailerul de fashion Desigual îi premiază cu haine gratis pe primii 100 de temerari care vin la magazinul din Băneasa Shopping City îmbrăcati doar in lenjerie intimă.