Stiri despre design

  179 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O garsonieră de 40 metri pătraţi din Capitală, amenajată de proprietari cu mobilă DIY şi piese IKEA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O garsonieră de 40 metri pătraţi din Capitală, amenajată de proprietari cu mobilă DIY şi piese IKEA

  Cum faci o garsonieră să fie în primul rând funcţională, încât să servească tuturor nevoilor, dar să nu pară totuşi înghesuită? Simplu, cu o compartimentare ingenioasă şi cu nişte piese atent alese. Aşa cum a făcut acest cuplu din Bucureşti, care şi-a decorat fosta locuinţă cu mobilier accesibil de la IKEA şi piese realizate chiar de ei. Într-o singură cameră, cei doi au creat şi o zonă de zi, şi una de noapte, dar şi una de lucru.

 • Tot ce trebuie să ştii despre ce face un designer de interior, cum te ajută şi cât costă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot ce trebuie să ştii despre ce face un designer de interior, cum te ajută şi cât costă

  În ultimii ani, tot mai multe persoane apelează la profesionişti pentru a-şi amenaja locuinţele. Dar, cum meseria de designer de interior e una relativ nouă în România, nu e foarte clar cu ce se ocupă exact un designer de interior, cum se lucrează cu el şi, mai ales, cât costă aceste servicii. Aşa că am discutat cu designeri şi arhitecţi din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi pentru a clarifica toate aceste lucruri.

 • Au consolidat casa bunicii şi i-au adăugat un etaj şi o mansardă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au consolidat casa bunicii şi i-au adăugat un etaj şi o mansardă

  Această locuinţă din Bucureşti, zona Arcul de Triumf, s-a transformat mai ceva ca Cenuşăreasa. Casa bunicii, aşa cum o numesc proprietarii, a fost updatată cu un etaj şi o mansardă, iar modificările au respectat amprenta construcţiei vechi, de 56 metri pătraţi. A rezultat o vilă elegantă şi primitoare, în care fiecare nivel răspunde nevoilor celor trei locatari, părinţii şi un adolescent.

 • INTERVIU. Despre design-ul şi deciziile Razer, cu Caroline Wolff
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU. Despre design-ul şi deciziile Razer, cu Caroline Wolff

  Unul dintre lucrurile cunoscute de majoritatea gamerilor în privinţa celor de la Razer este că nu sunt tocmai generoşi în ceea ce priveşte alternativele de culoare ale produselor lor, oferind doar două, pe lângă cea clasică, neagră. Explicaţiile acestei decizii, plus alte detalii legate de design, pot fi citite în acest interviu.

 • FOTO Noul BMW Seria 4
Coupe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Noul BMW Seria 4 Coupe

  BMW Seria 4 Coupe!!! După E65, noul Seria 4 Coupe, probabil va deveni cel mai controversat model BMW din istoria recentă. Dacă perioada Chris Bangle a atins apogeul în design cu BMW Seria 6 Gran Coupe F06... înseamnă că viitorul BMW ascunde caroserii superbe.

 • Porsche şi Lucasfilm prezintă design-ul navetei spaţiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Porsche şi Lucasfilm prezintă design-ul navetei spaţiale

  Designerii de la Porsche AG şi Lucasfilm Ltd. şi-au unit forţele pentru a dezvolta o navă spaţială de poveste, care reuneşte ADN-ul de design al celor două mărci. Pe o perioadă de două luni, echipa implicată în proiect - din cele două studiouri de design din Weissach şi San Francisco - a colaborat pentru a crea idei şi proiecte iniţiale, înainte de a propune un concept concret.

 • Porsche şi Lucasfilm proiectează împreună o navă spaţială de poveste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Porsche şi Lucasfilm proiectează împreună o navă spaţială de poveste

  Designerii de la Porsche şi Lucasfilm colaborează pentru desenarea unei navei spaţiale care va fi prezentată la premiera mondială a filmului „Star Wars: The Rise of Skywalker”. Producătorul de maşini sport şi compania de producţie americană - renumită pentru filmele sale din seria ”Star Wars” - şi-au alăturat forţele în mod excepţional pentru a crea nava spaţială din următorul film ”Star Wars”, episodul final al seriei Skywalker.

 • Iulia Albu, despre Răzvan Ciobanu: „A promovat întotdeauna adevărata valoare”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iulia Albu, despre Răzvan Ciobanu: „A promovat întotdeauna adevărata valoare”

  Astăzi, stilista Iulia Albu a scris pe contul ei de Facebook despre amintirile legate de Răzvan Ciobanu şi a anunţat, de asemenea, că a acordat un interviu pentru un post de televiziune, cu scopul de a le transmite cât mai multor persoane informaţii despre creatorul de modă decedat dimineaţă într-un accident rutier.

 • Cinci idei pentru o grădină primitoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci idei pentru o grădină primitoare

  Pentru că primăvara a început să lase semne şi afară, nu doar în calendar, iubitorii de verdeaţă pot începe să-şi readucă la viaţă grădinile.

 • Home Decor la feminin - 6 femei care au revoluţionat lumea
designului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Home Decor la feminin - 6 femei care au revoluţionat lumea designului

  Home Designul are întotdeauna nevoie de intuiţie, viziune şi echilibru, calităţi regăsite mult mai des în personalitatea femeilor. O femeie simte şi înţelege altfel spaţiul, liniile, texturile, armonia şi sensibilitatea unui loc. Tocmai de aceea, unii dintre cei mai talentaţi şi apreciaţi designeri din lume sunt femei.

 • „Cartierul Creativ“ din Bucureşti se mută la Madrid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Cartierul Creativ“ din Bucureşti se mută la Madrid

  Publicul spaniol şi internaţional poate descoperi industriile creative şi poveştile artiştilor bucureşteni ce dau personalitate „Cartierului Creativ“ în cadrul Festivalului de Design din Madrid , desfăşurat în perioada 15 februarie – 31 martie.

 • Celebrul designer Tory Burch şi-a învăţat lecţia şi a specificat inspiraţia românească a unei jachete vândute ca pâinea caldă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celebrul designer Tory Burch şi-a învăţat lecţia şi a specificat inspiraţia românească a unei jachete vândute ca pâinea caldă

  În 2017, celebrul designer Tory Burch ajungea în centrul unui scandal, după ce copia o haină oltenească şi o revindea ca fiind de inspiraţie africană. Scandalul iscat i-a fost învăţătură de minte, iar un an mai târziu specifică inspiraţia românească a unei jachete vândute ca pâinea caldă, deşi preţul acesteia ajunge la 500 de euro.

 • Test drive Mazda MX-5 Takumi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test drive Mazda MX-5 Takumi

  Mazda MX-5 este dovada că perfecţiunea nu este altceva decât modul în care sunt amestecate ingredientele. Takumi, o serie limitată Mazda MX-5, sau pretextul de a întâlni iarăşi acest model unic.

 • Hi, Tech!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hi, Tech!

  Newsletterul Savantgarde este un digest săptămânal de ştiri din domeniul ştiinţelor şi al tehnologiei, dar nu numai, şi apare în weekend. Cum spuneam şi într-un interviu recent pe IQads, are cinci rubrici: una principală (SciTech), trei complementare (Comunităţi Inteligente, Life&Style şi Natură) şi una specială (Espresso). Bineînţeles, dacă vă place, vă puteţi şi abona, la linkul cu pricina de la final.

 • Sesiune de informare cu 40 de experţi în artele
spectacolului, literatură, design şi arte decorative despre
cum se finanţează proiectele culturale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sesiune de informare cu 40 de experţi în artele spectacolului, literatură, design şi arte decorative despre cum se finanţează proiectele culturale

  Biroul Europa Creativă România din cadrul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale – Unitatea de Management a Proiectului în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează marţi, 24 aprilie, începând cu ora 11,00, în sediul Universităţii, sala veche a Senatului, o sesiune de informare despre finanţarea proiectelor de cooperare europeană prin programul Europa Creativă – Cultura.

 • Studenţi din Cluj, calificaţi, din nou, la concursul de design seismic din Los Angeles. Printre finalişti sunt tineri de la Standford şi Berkeley
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţi din Cluj, calificaţi, din nou, la concursul de design seismic din Los Angeles. Printre finalişti sunt tineri de la Standford şi Berkeley

  Studenţii Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca participă, din nou, la Concursului de Design Seismic din Los Angeles. Ei îşi vor testa macheta din lemn de balsa miercuri, 21 martie, la ora 13.00, la Salonul internaţional al cercetării ştiinţifice, inovării şi inventicii Pro Invent din intervalul 21-23 martie, de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Modifică Setările