Stiri despre deshidratare

  105 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Află cum poţi păcăli pofta de dulce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Află cum poţi păcăli pofta de dulce

  Oare există vreo femeie care se poate abţine de la dulciuri? Eu încă n-am întâlnit! Chiar dacă ai cam exagerat cu deserturile, tot mai găseşti motive ca să te răsfeţi cu o bomboană. Mie mi se întâmplă des, dar încerc să înving pofta de dulce!

 • Cum să ai energie fără cafea sau zahăr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ai energie fără cafea sau zahăr

  Somnolenţa şi lipsa de concentrare pot fi combătute şi altfel decât cu cafea sau cu dulciuri. Aceste sfaturi îţi pot fi de folos pentru a te menţine într-o formă bună!

 • În ce fel afectează cafeaua pielea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În ce fel afectează cafeaua pielea

  Aspectul pielii spune multe despre starea noastră de sănătate. Orice modificare a culorii, petele, aluniţele care apar, toate pot anunţa o problemă de sănătate, care pot fi provocate de alimentaţia zilnică, băuturi, stilul de viaţă. Ştiai că una dintre băuturile care afectează sănătatea pielii este cafeaua.

 • Animalele vii exportate de România ajung aproape moarte în Turcia. Importurile au fost suspendate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Animalele vii exportate de România ajung aproape moarte în Turcia. Importurile au fost suspendate

  Exportul de bovine către Turcia a fost suspendat vineri de către ANSVSA, în urma unei notificări primite de la autorităţile din Turcia, care semnalează starea precară a sănătăţii acestora generate de stresul transportului şi a căldurii insuportabile la care sunt expuse, a informat Animals International, cerând înlocuirea exportului de animale vii cu carne congelată.

 • Ce se întâmplă în corp când este deshidratat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se întâmplă în corp când este deshidratat

  Ştim că apa este esenţială pentru buna funcţionare a organismului, dar mulţi obişnuim să bem apă numai când ne este sete, nu-i aşa? Nu ar trebui să mai facem acest lucru, pentru că lipsa apei din corp ne poate face să cădem victima mai multor probleme.

 • Cum ne este afectat creierul de consumul insuficient de apă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne este afectat creierul de consumul insuficient de apă

  Oamenii de ştiinţă atrag atenţia asupra consumului insuficient de apă, ce poate avea drept consecinţă perturbarea circulaţiei sângelui din creier, ducând la o performanţă cognitivă redusă a memoriei pe termen scurt, atenţiei şi timpului de reacţie.

 • Remedii pentru durerile cauzate de pietrele la rinichi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii pentru durerile cauzate de pietrele la rinichi

  Dacă te trezeşti în toiul nopţii din cauza senzaţiei puternice de urinare, ca apoi să constaţi că a fost o alarmă falsă, lucru deloc plăcut, este foarte posibil să ai pietre la rinichi. Pe lânga disconfort, apar şi durerile, însă există remedii care le pot alina.

 • 5 efecte uimitoare ale apei asupra creierului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 efecte uimitoare ale apei asupra creierului

  Pentru armonizarea corpului din interior spre exterior, specialiştii atrag atenţia asupra importanţei păstrării organismului hidratat. Apa echilibrează procesele chimice pentru a provoca un fel de „resetare mentală“.

 • 6 simptome ale deshidratării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 simptome ale deshidratării

  La orele de biologie am învăţat că organismul este format din aproximativ 70% apă, nu-i aşa? Iar profesorii şi părinţii ne spuneau că dacă nu bem suficientă apă în fiecare zi putem să ne confruntăm cu probleme de sănătate.

 • Trucuri pentru o circulaţie sangvină bună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru o circulaţie sangvină bună

  Problema circulaţiei periferice deficitare poate afectat atât persoanele tinere cât şi adulţii,  manifestându-se cel ami frecvent prin prezentarea extremităţilor extrem de reci.