Stiri despre dermatita seboreica

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Trucuri
pentru a scăpa de păr gras şi mătreaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru a scăpa de păr gras şi mătreaţă

  Simple probleme cosmetice sau nu, părul gras şi mătreaţa sunt experienţe prin care trecem cei mai mulţi dintre noi şi care ne pot cauza frustrări destul de mari. Un păr gras însoţit de mătreaţă ne strică imaginea şi ne fac să arătăm neglijent. Rezolvarea acestor neplăceri nu este simplă şi implică efort susţinut, perseverenţă în aplicarea produselor potrivite şi o strânsă legătură cu medicul dermatolog.

 • Boala de piele care nu se vindecă, dar poate fi ţinută sub control. Ciocolata, nucile şi condimentele ar trebui uitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boala de piele care nu se vindecă, dar poate fi ţinută sub control. Ciocolata, nucile şi condimentele ar trebui uitate

  Dermatita seboreică este o afecţiune a pielii extrem de neplăcută din punct de vedere estetic pentru că se manifestă prin apariţia unor cruste albicioase sau a unor pete roşii, iritate. O astfel de afecţiune este localizată de obicei pe faţă sau pe cap. Potrivit dermatologilor, boala este neplăcută doar din punct de vedere estetic. Nu există tratament pentru ea, dar poate fi ţinută sub control.

 • Depistează gratuit dermatita seboreică!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Depistează gratuit dermatita seboreică!

  O afecţiune a pielii frecvent confundată cu psoriazisul sau cu alte boli dermatologice, dermatita seboreică afectează aproximativ 3% din populaţie, mai ales bărbaţii.

 • Când dermatita seboreică atacă scalpul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când dermatita seboreică atacă scalpul

  Şampoanele speciale și evitarea stresului reduc senzaţia de mâncărime și mătreața. Dermatita seboreică este o afecţiune cronică a pielii care afectează îndeosebi bărbaţii. Băile de soare sunt recomandate în acest sezon, diminuând agresivitatea bolii.

Modifică Setările