Stiri despre dereglari hormonale

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce e important să-ţi cunoşti grupa sanguină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e important să-ţi cunoşti grupa sanguină

  Fiecare om este diferit şi special în felul său, la fel şi grupa sangvină. Cunoaşterea acesteia joacă un rol extrem de important mai ales dacă ai probleme digestive sau vrei să scapi de un surplus de kilograme.

 • Cum poţi regla funcţiile glandei tiroide
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi regla funcţiile glandei tiroide

  Glanda tiroidă este vitală pentru sănătatea organismului, dereglările sale fiind cauza multor afecţiuni.Pentru a o putea ajuta să funcţioneze mai bine este nevoie doar de câteva schimbări în dieta ta zilnică.

 • Simptome nebănuite ale problemelor cu tiroida
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptome nebănuite ale problemelor cu tiroida

  Prin tulburări  care nu par a avea ceva în comun cu dereglările glandei tiroide, corpul îţi dă de înţeles că are nevoie de ajutor pentru a-şi regăsi echilibrul pierdut.

 • Estrogenul, hormonul responsabil de dispoziţia femeilor. Cum explică medicii
legătura dintre iritabilitate şi ciclul menstrual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Estrogenul, hormonul responsabil de dispoziţia femeilor. Cum explică medicii legătura dintre iritabilitate şi ciclul menstrual

  Estrogenul este unul dintre hormonii feminini importanţi şi este direct implicat în bunăstarea emoţională a femeii. Este cunoscut faptul că depresia şi anxietatea afectează femeile mai frecvent în perioadele de producere a estrogenilor decât pe bărbaţi sau pe femeile aflate la menopauză. Variaţiile nivelului de estrogen pot duce la stări de iritabilitate, nervozitate, depresie ori anxitate.

 • Beneficiile
extractului de mlădiţe de zmeur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile extractului de mlădiţe de zmeur

  Beneficiile extractului de mlădiţe de zmeur. Folosirea mlădiţelor tinere de zmeur în tratamentele naturiste poartă denumirea de gemoterapie, o ramură a medicinei care se bazează pe virtuţile terapeutice ale substanţelor conţinute asupra sănătăţii femeii.

 • Tratamente naturiste cu ulei de nucă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste cu ulei de nucă

  Tratamente naturiste cu ulei de nucă. Uleiul de nucă este o importantă sursă de acizi graşi Omega 3, vitamine din complexul B, vitamina E şi numeroase minerale şi este indicat în tratamente naturiste contra afecţiunilor cardiace, a dereglărilor hormonale, dar şi pentru frumuseţea pielii.

 • Semne care anunţă dezechilibrele hormonale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne care anunţă dezechilibrele hormonale

  Organismul trece prin schimbări hormonale de la naştere până la moarte. De-a lungul timpului, aceste modificări pot să aibă un impact negativ asupra funcţiilor reproductive şi sexuale şi a metabolismului.

Modifică Setările