Stiri despre derby

  432 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Păcatul secret al Scoţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Păcatul secret al Scoţiei

  Derby-ul fotbalistic dintre Rangers şi Celtic reprezintă, de fapt, un adevărat război al religiilor. „The Old Firm“, aşa cum sunt supranumite întâlnirile dintre Rangers şi Celtic, aduc anual economiei scoţiene aproximativ 130 de milioane de euro.

 • Târgu-Mureş:Derby de futsal în Sala Sporturilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Derby de futsal în Sala Sporturilor!

  Sala Sporturilor din Târgu-Mureş va găzdui diseară de la ora 19.00 poate cea mai importantă partidă de până acum a celor de la City'us, derby-ul cu Design Construct Brasov.

 • Târgu-Mureş:Adversar dificil pentru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Adversar dificil pentru "Mediciniste"

  Formaţia CSU Medicina Târgu-Mureş o va întâlni în această seară pe teren propriu pe Tomis Constanţa, începând cu ora 17.00. Meciul contează pentru etapa a XIX-a a campionatului naţional de volei feminin, divizia A.

 • Meci de foc la handbal masculin în sala Polivalentă din Reşiţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meci de foc la handbal masculin în sala Polivalentă din Reşiţa

  Bănăţenii rămân în lupta pentru titlu doar dacă înving astăzi campioana, orice alt rezultat scoţându-i prematur din cărţi. Marele derby al handbalului masculin românesc a început înainte de primul fluier al arbitrilor.

 • Târgu-Mureş:Derby la futsal în Sala Sporturilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Derby la futsal în Sala Sporturilor

  Sala Sporturilor din Târgu-Mureş va găzdui sâmbătă de la ora 19.00 poate cea mai importantă partidă de până acum a celor de la City'us, derby-ul cu Design Construct Brasov.

 • Derbyul etapei este duminică pe Digisport!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Derbyul etapei este duminică pe Digisport!

  E clar de acum, returul în Liga I nu se amână. LPF a stabilit ieri zilele şi orele de disputare a meciurilor din prima etapă a anului, ce debutează săptămâna viitoare.

 • „U“ Mobitelco, într-un derby de cinci stele la Mediaş!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „U“ Mobitelco, într-un derby de cinci stele la Mediaş!

   „U” Mobitelco va juca astăzi la Mediaş, cu Gaz Metan, din postura de lider al Diviziei A, în timp ce gazdele se află la unul dintre cele mai bune sezoane ale ultimilor ani. Elevii lui Marcel Ţenter vor avea de trecut un examen dificil, chiar înaintea turneului Final-Four al CEBL, care va avea loc la Cluj

 • Vărzaru a câştigat duelul cu Amariei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vărzaru a câştigat duelul cu Amariei

  Deşi a marcat doar trei goluri pentru Viborg, extrema Cristina Vărzaru a câştigat derby-ul româncelor din campionatul Danemarcei la handbal, cu interul Carmen Amariei (foto).

 • Şi-au bătut joc de „Diavol“!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi-au bătut joc de „Diavol“!

  La finalul derby-ului milanez câştigat cu 2-0 de Inter, Marco Materazzi şi Jose Mourinho şi-au ironizat adversarii, în frunte cu Silvio Berlusconi. „The special one“ i-a „luat în balon“ pe cei de la AC Milan, despre care spune că n-ar fi putut câştiga nici cu patru oameni în plus pe teren.

 • „Prezentare“ de fotbal la Milano
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Prezentare“ de fotbal la Milano

  Capitala Modei e paralizată de febra derby-ului Inter - Milan. Rezultatul din această seară poate decide soarta titlului în campionatul Italiei, miză pe care derby-ul milanez n-a mai cunoscut-o de 17 ani, din 1993.

 • Volei/Metal a câştigat derbiul cu Tomis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Volei/Metal a câştigat derbiul cu Tomis

  Campioanele de la Metal Galaţi au învins pe Tomis Constanţa, în derbiul primei etape a returului campionatului de volei feminin, luându-şi revanşa după înfrângerea din tur, de la Constanţa. Formaţia gălăţeană îşi păstrează învincibilitatea pe teren propriu de mai bine de trei ani.

 • Goana după arbitri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Goana după arbitri

  Atât Timişoara, cât şi Dinamo au refuzat brigada germană, motiv pentru care Avram a apelat la federaţii din Bulgaria, Cehia şi Serbia. Situaţie tragicomică înainte de derby-ul Timişoara - Dinamo, programat luni.

Modifică Setările