Stiri despre deodorante

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bunurile banale la care râvneau românii în comunism. Ce se tranzacţiona prin pile, unde se găseau ţigările bune şi ce deodorante erau la modă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bunurile banale la care râvneau românii în comunism. Ce se tranzacţiona prin pile, unde se găseau ţigările bune şi ce deodorante erau la modă

  Extrema severitate a crizei economice din România socialistă a fost rezultatul deciziilor aberante ale lui Nicolae Ceauşescu de a continua cu politica de industrializarea şi de a plăti integral şi în timp cât mai scurt datoriile externe ale ţării. Printre cele mai rare bunuri din comunism se aflau bomboanele cubaneze, băuturile răcoritoare Pepsi ori Coca Cola, ţigările „bune” ori deodorantele (Fa sau Rexona erau cele mai populare brand-uri.

 • Trucuri care ţin
transpiraţia sub control
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri care ţin transpiraţia sub control

  Este normal să transpirăm. În acest fel, organismul nostru îşi reglează temperatura şi elimină, totodată, toxine. Orice persoană adultă elimină circa un litru de transpiraţie pe zi.

 • Deodorante naturale pe care merită să le încerci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deodorante naturale pe care merită să le încerci

  Stresul, oboseala şi căldura excesivă sunt doar câţiva dintre factorii care favorizează transpiraţia în exces. O poţi ţine sub control printr-o igienă riguroasă şi cu ajutorul deodorantelor care nu irită, în varianta lor naturală.

 • Cele mai bune soluţii care combat transpiraţia excesivă, la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune soluţii care combat transpiraţia excesivă, la Adevărul Live

  Antiperspirantele sunt controversate pentru că ar creşte riscul de cancer de sân. Deodorantele, adică produsele care doar acoperă mirosul neplăcut al transpiraţiei, nu sunt suficient de eficiente şi, în plus, conţin şi ele substanţe potenţial riscante. Medicul dermatolog Viviana Iordache vine la Adevărul Live să ne ofere trucuri pentru a scăpa de transpiraţia excesivă fără riscuri.

 • Soluţii naturale împotriva transpiraţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii naturale împotriva transpiraţiei

  Dacă un simplu deodorant nu poate face faţă zilelor caniculare, apelează la susţinerea ajutoarelor naturale care şi-au dovedit eficienţa împotriva transpiraţiei urât mirositoare

 • Fresh pe caniculă? De ce nu?!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fresh pe caniculă? De ce nu?!

  Transpiraţia este un proces natural al organismului. Când este cald, când eşti foarte emoţionată sau când faci efort, transpiraţia este mecanismul intern prin care corpul îşi reglează temperatura şi te ajută să te răcoreşti.

 • Antiperspirant sau deodorant.Care protejează cu adevărat?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antiperspirant sau deodorant.Care protejează cu adevărat?

  Vara, produsele care ţin sub control problema mirosului de transpiraţie sunt indispensabile. Dincolo de criteriul preţului şi de cel al eficienţei, produsele de acest fel ar trebui alese şi în funcţie de impactul pe care îl au asupra stării de sănătate, recomandă medicii.

 • Bilete de tramvai cu deodorante cadou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bilete de tramvai cu deodorante cadou

  În loc să investească în sistemele de climatizare ale tramvaielor şi autobuzelor, şefii Regiei Autonome de Transport Timişoara (RATT) au decis să le ofere călătorilor deodorante gratuite.

 • Cât sunt de nocive antiperspirantele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât sunt de nocive antiperspirantele

  Cele mai multe deodorante din comerţ sunt bogate în săruri de aluminiu şi, de aceea, nu trebuie folosite în exces. Produsele pe bază de aluminiu sunt bănuite că favorizează cancerul de sân, iar cele sub formă de spray favorizează crizele de astm.

 • Ce fel de riscuri implică folosirea deodorantelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce fel de riscuri implică folosirea deodorantelor

  Majoritatea antiperspirantelor conţin săruri de aluminiu care blochează transpiraţia şi favorizează acumularea toxinelor. Sărurile de aluminiu şi toxinele care se acumulează axilar pot favoriza formarea tumorilor la nivelul ganglionilor din această zonă sau la nivelul sânilor.

Modifică Setările