Stiri despre deodorant

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Top 3 cele mai cumpărate produse cosmetice vara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 3 cele mai cumpărate produse cosmetice vara

  Valoarea medie a unei comenzi plasate pe timpul verii este de 400 de lei (TVA inclusă), printre produsele achiziţionate cel mai des numărându-se, pe lângă cosmetice, şi produse de igienă orală şi cele de curăţenie pentru uz casnic.

 • Bicarbonat de sodiu pentru un plus de frumuseţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bicarbonat de sodiu pentru un plus de frumuseţe

  Vrei să ai pielea curată, părul bogat, strălucitor şi dinţi albi? Dacă răspunsul este da, nu este nevoie să cheltuieşti mulţi bani pe produse cosmetice. Ai nevoie doar de bicarbonat de sodiu!

 • FOTO Cele mai rele meserii din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cele mai rele meserii din lume

  Nu puţini sunt angajaţii care se plâng de locul de muncă, însă există persoane cu adevărat îndreptăţite să se vaite, în condiţiile în care trebuie să miroasă cât este ziua de lungă subsuori transpirate sau să înoate în dejecţiile din canalizarea oraşului

 • Cum reduci eficient transpiraţia pe timpul verii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum reduci eficient transpiraţia pe timpul verii

  Transpiraţia în exces poate fi un calvar pentru mulţi dintre noi, mai ales că nu ştim cum să gestionăm situaţia fără riscuri: antiperspirantele cu aluminiu sunt eficiente, dar şi controversate, iar deodorantele fără aluminiu parcă nu fac faţă. Specialiştii ne oferă soluţii pe termen lung.

 • Transpiri în autobuz sau în tramvai? RATB îţi face cadou un deodorant
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transpiri în autobuz sau în tramvai? RATB îţi face cadou un deodorant

  Fiecare călător cinstit, cu un deododorant va fi răsplătit. Programul "Rexona şi RATB îţi răsplătesc fidelitatea", aflat la cea de-a doua ediţie, este o campanie de promovare care se desfăşoară în perioada 14 mai- 15 iunie, în 10 puncte din Bucureşti.

 • Deodorant sau antiperspirant?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deodorant sau antiperspirant?

  Industria cosmetică prosperă exploatând teama noastră de mirosurile neplăcute ale transpiraţiei. Clasicul şi limitatul deodorant este mai nou concurat de antiperspirant. Cum alegem între deodorant şi antiperspirant şi cum este indicat să le folosim pentru a ne proteja pielea, dar şi pentru a evita mirosul neplăcut al transpiraţiei?

 • Timişorenii au primit deodorante ca să nu moară în tramvaie din cauza caniculei GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Timişorenii au primit deodorante ca să nu moară în tramvaie din cauza caniculei GALERIE FOTO

  În loc să investească în sistemul de climatizare al tramvaielor, şefii regiei de transport din Timişoara au decis să le ofere călătorilor deodorante. Cum temperaturile din mijloacele de transport în comun sunt mari, singura sursă de răcire au rămas geamurile deschise. Cu toate acestea, deodorantele au avut căutare mare, mai ales că au fost oferite gratuit.

 • Deodorant sau antiperspirant? Ce să aleg?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deodorant sau antiperspirant? Ce să aleg?

  În zilele toride, am recurge la orice pentru a scăpa de mirosul transpiraţiei. Dar alegerile pe care le facem ne pot afecta sănătatea, dacă nu ştim ce alte efecte au ele. Află ce diferenţe sunt între un deodorant şi un antiperspirant.

 • VIDEO Tunuri cu deodorant
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Tunuri cu deodorant

  100 de spray-uri uriaşe vor fi instalate în preajma uneia dintre gropile de gunoi din Beijing. Autorităţile chineze au decis să încerce să acopere cu parfum mirosul emanat de una dintre sutele de gropi de gunoi din zonă, în urma numeroaselor plângeri de la localnici.