Stiri despre demisie victor ponta

  49 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lia Olguţa Vasilescu, despre Victor Ponta: Pe Facebook şi-a dat demisia, probabil că tot acolo vrea să fie şi exclus din partid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lia Olguţa Vasilescu, despre Victor Ponta: Pe Facebook şi-a dat demisia, probabil că tot acolo vrea să fie şi exclus din partid

  Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, l-a criticat, duminică seară, pe fostul premier Victor Ponta pentru atacurile repetate la Liviu Dragnea şi PSD. Aceasta a precizat e probabil ca Ponta că vrea probabil să fie exclus din partid în urma unor critici pe Facebook, după ce în trecut şi-a anunţat demisia tot pe această reţea socială.

 • Vanghelie: Cel mai mare câştig pentru PSD ar fi ca Ponta să plece. A nenorocit partidul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vanghelie: Cel mai mare câştig pentru PSD ar fi ca Ponta să plece. A nenorocit partidul

  Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat, miercuri, că cel mai mare câştig pentru PSD ar fi ca Victor Ponta să plece, precizând că „lumea se roagă să scape naibii de el“. Vanghelie a precizat că acum Ponta spune că Liviu Dragnea nu-l lasă să vorbească, dar a uitat că el a fost primul care a început „cu gunoaiele astea“.

 • Neruşinarea
lui Gabriel Oprea e fără leac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neruşinarea lui Gabriel Oprea e fără leac

  Duminică dimineaţă, într-o emisiune la PRO TV, actualul preşedinte al PSD, dl. Liviu Dragnea, a furnizat propria lui explicaţie, probabil şi cea a partidului domniei-sale, în legătură cu motivele demisiei fostului premier Victor Ponta şi a guvernului condus de acesta. Mai exact spus, dl. Dragnea a vorbit despre motivele imediate ale acestor demisii.

 • La partide noi înainte! Sau...?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La partide noi înainte! Sau...?

  Strada nu mai vrea actuala clasă politică. Evident, nimic nou. Candidaţi independeţi atât de mulţi mai greu. Să facem partide noi? 2? 3? 50? 1000? Strada pare încă mică. Şi nepregătită.

 • Miroase a praf de puşcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miroase a praf de puşcă

  Preşedintele e în faţa unei decizii personale. Trebuie să aleagă dacă e ultimul lider al unei lumi care stă să se prăbuşească sau e primul lider al unei noi ordini politice. Avem de-a face cu o despărţire totală a societăţii de „establishmentul“ construit în ultimii 25 de ani. Despărţirea a început demult, dar astăzi ea a devenit irevocabilă. Delegitimarea profundă a structurilor politice şi a multor instituţii este vizibilă şi dramatică.

 • Consultări la Cotroceni. Quintus: Preşedintele a spus că alegerile anticipate sunt soluţia cea mai rezonabilă. Dragnea: Nu excludem varianta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consultări la Cotroceni. Quintus: Preşedintele a spus că alegerile anticipate sunt soluţia cea mai rezonabilă. Dragnea: Nu excludem varianta

  Preşedintele Klaus Iohannis a respins propunerea lui Victor Ponta de a-l propune premier interimar pe Mircea Duşa şi l-a desemnat pe Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei. Şeful statului a anunţat că va chema şi reprezentanţii străzii la consultări. Iohannis a convocat, astăzi, PSD, PNL, UDMR şi minorităţile la consultări pentru a desemna un nou premier, după ce Victor Ponta şi-a dat demisia, trăgând după el întreg Executivul.

 • Marele Grădinar, revoluţia decenţei şi românii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marele Grădinar, revoluţia decenţei şi românii

  Ce a fost? O revoluţie? Şi ce va fi de-acum? Demisia lui Ponta şi a guvernului e primul pas. Marele Grădinar, după cum cu dragoste Îl numea Einstein, dorindu-şi să se poată uita peste umărul Său, spre a-L urmări la lucru, Şi-a întors Faţa către noi. Revoluţia decenţei de acum un an a putut astfel continua.

 • Curs valutar la bănci, după demisia lui Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Curs valutar la bănci, după demisia lui Ponta

  Curs valutar la bănci, după demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului, arată moneda naţională în scădere faţă de principalele valute de schimb

 • Ziua în care am înviat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua în care am înviat

  Demisia lui Victor Ponta şi a întregului Guvern trebuie să fie o LECŢIE pentru întreaga clasă politică. Zecile de mii de tineri care au ieşit în stradă o vor face de fiecare dată când se vor simţi păcăliţi, indiferent de numele noului premier şi de culoarea lui politică.

 • Noul premier. Marele test pentru Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul premier. Marele test pentru Iohannis

  Revoluţia împotriva corupţiei schimbă total jocul politic. Oamenii s-au săturat de abuzurile şi nepăsarea autorităţilor, cei care au ieşit în stradă au cerut resetarea întregii scene politice. Iohannis a empatizat cu starea de spirit a protestatarilor, însă marele test îl va da în momentul desemnării premierului şi formarea unei noi majorităţi parlamentare.