Stiri despre demisia ponta

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Curs valutar la bănci, după demisia lui Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Curs valutar la bănci, după demisia lui Ponta

  Curs valutar la bănci, după demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului, arată moneda naţională în scădere faţă de principalele valute de schimb

 • Interminabila
şi permanenta execuţie a lui Victor Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interminabila şi permanenta execuţie a lui Victor Ponta

  Nemuritorului prim-ministru al României ar trebui să i se recunoască măcar vreun record mondial în ceea ce priveşte supravieţuirea în condiţii extreme. I s-au aruncat bombe peste bombe fără niciun efect. Nu l-a clintit nici nucleara lu' Turcescu şi nici dosarul lui Băsescu. Stai să vezi ce nu credeai că o sa i se întâmple e micul lui dejun preferat. El este nimeni altul decât Victor Indestructibilului Ponta.

 • Liviu Dragnea redescoperă rolul conducător al partidului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liviu Dragnea redescoperă rolul conducător al partidului

  Condamnatul penal cu suspendare Liviu Dragnea a fost ales preşedinte interimar al PSD, în pofida dorinţei premierului Victor Ponta, dar cu sprijinul covârşitor al baronilor locali. Potentaţi, zbiri, nacealnici, şmenari pe care îi cunoaşte dl. Dragnea foarte bine că doar nu degeaba a fost el atâta vreme preşedinte executiv al PSD.

 • Doctore baron, demisia!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doctore baron, demisia!

  Dottore! De ce vă mai aflaţi în funcţie deşi românii, în mod clar, v-au repudiat poziţia la fel de radical pe cât a fost campania dvs.? După istorica victorie s-a lansat semnalul unor ample bătălii de ariergardă.

Modifică Setările