Stiri despre delia

  309 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Smiley şi Class promit hituri incendiare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Smiley şi Class promit hituri incendiare

  Paula Seling, Smiley, Class, Anca Badiu, Delia şi Anya sunt doar câţiva dintre artiştii români care aduc muzică nouă pe piaţă. În ultimele zile, cântăreţii din România s-au înghesuit să se laude cu noile lor single-uri şi videoclipuri, într-un cocktail muzical de vară.

 • Vaslui: Ultimul botez pentru Spitalul din Tutova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaslui: Ultimul botez pentru Spitalul din Tutova

  Unitatea sanitară a avut azi-noapte pentru ultima dată luminile aprinse: o fetiţă de şapte luni a fost creştinată. Andrada Batista suferă de o boală vasculară gravă şi a fost abandonată de părinţii ei de la naştere. Managerul spitalului i-a devenit naş înainte de a fi transferată în altă parte.

 • VIDEO „Lady Gâgă“ de România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Lady Gâgă“ de România

  Anda Adam, Andreea Bănică şi Delia Matache sunt artistele care copiază atitudinea şi stilul extravagantei Lady Gaga. Costume tip body, accente futuriste sau celebrele ghete „homar“ sunt elementele care o definesc pe artista americană, dar care pot fi văzute tot mai des şi la noi.

 • EBA, ai nevoie de meditaţii la română! - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EBA, ai nevoie de meditaţii la română! - Revista presei mondene

  Presa mondenă scrie despre o nouă greşeală gramaticală a Elenei Băsescu, Delia e înşellată de iubit, iar Irinel Columbeanu i-a luat un Ferrari Monicăi. Printre alte subiecte, familia premierului e lovită de blestem, iar Gyorfi a apărut nemachiată la televizor.

 • Concert The Cranberries în România - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert The Cranberries în România - Revista presei mondene

  Presa mondenă de astăzi scrie despre concertul The Cranberries în România, intenţia lui Tommy Haas de a se căsători sau avalanşa care l-a surprins pe DJ Papagal. Printre alte subiecte, Delia a primit patru portbagaje de flori, iar Alain Delon militează pentru protecţia animalelor.

 • Ramona Gabor, în practică pentru postul de ştiristă tv - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ramona Gabor, în practică pentru postul de ştiristă tv - Revista presei mondene

  Presa mondenă de azi scrie despre Ramona Gabor care învaţă să citească de pe prompter, Delia care s-a mutat înapoi la tata sau despre Mutu care se dădea în vânt după partide de amor în locuri neobişnuite. Printre alte subiecte, Leo de la Strehaia a plecat în Panama cu banii cămătarilor, iar Elena Cârstea s-a mutat la Ovidiu Komornyik.

Modifică Setările