Stiri despre deficit

  826 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • La Madrid este nevoie de 1.000 de medici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Madrid este nevoie de 1.000 de medici

  Medicii madrileni sunt puțini și prea bătrâni, așa că, în capitala Spaniei, se caută foarte mulți medici, relatează agenția de știri EFE.

 • Bani insuficienţi pentru salariile profesorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bani insuficienţi pentru salariile profesorilor

  Primăria Satu Mare anunţă un nou deficit la fondul de salarii pentru profesori, în timp ce, ieri, începând cu ora 14.30, circa 150 de sindicalişti din sectorul bugetar au pichetat  timp de o oră, sediul Prefecturii Satu Mare. În învăţământul sătmărean deficitul pentru acest an ajunge la 14 milioane de lei.

 • Va importa China muncitori?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Va importa China muncitori?

  Companiile chineze resimt o acută lipsă de forţă de muncă. Programele guvernamentale pentru dezvoltarea zonei centrale au redus migrarea forţei de muncă din zona rurală în cea urbană.

 • SocGen: Europa Centrală şi de Est va avea o revenire economică destul de slabă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SocGen: Europa Centrală şi de Est va avea o revenire economică destul de slabă

  Impactul crizei economice a fost unul foarte mare în Europa Centrală şi de Est (ECE) şi ne aşteptăm la o revenire economică destul de slabă, dată fiind  dependenţa foarte mare a acestei regiuni de fluxurile de capital, a declarat Ariel Emirian, Deputy Chief-Economist Emerging Markets la Societe Generale.

 • Turnu Severin: Lipsă acută de medici şi ambulanţieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turnu Severin: Lipsă acută de medici şi ambulanţieri

  Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi se confruntă cu un deficit de personal, în unele localităţi urgenţele medicale fiind acoperite doar de asistenţi. Pentru a acoperi acest deficit, angajaţii efectuează ore suplimentare, care nu sunt remunerate, ci transformate în ore libere.

 • Galaţi: Deficit de medici stomatologi în cabinetele şcolare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: Deficit de medici stomatologi în cabinetele şcolare

  Cabinetele de medicină şcolară din judeţul Galaţi înregistrează un deficit de medici şi un surplus de asistente medicale. Potrivit liderului „Sanitas”  Paraschiv Sălăvăstru, în cabinetele de medicină şcolară activează doar 18 medici în condiţiile în care ar trebui să fie cel puţin 20.

 • CE: România a luat măsuri eficiente pentru corectarea deficitului bugetar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CE: România a luat măsuri eficiente pentru corectarea deficitului bugetar

  România a luat măsuri eficiente pentru corectarea deficitului bugetar şi, având în vedere că recesiunea economică din 2009 a fost mai puternică decât se estimase iniţial, Bruxellesul propune extinderea cu un an a termenului limită pentru aducerea deficitului sub pragul de 3% din PIB, până în 2012, a concluzionat luni Comisia Europeană.

 • Constanţa: Telegondola merge din rău în mai rău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Telegondola merge din rău în mai rău

  Telegondola din staţiunea Mamaia se află într-o situaţie dificilă din punct de vedere financiar. Conducerea societăţii care administrează instalaţia, Telegondola Mamaia SA, a solicitat ieri consilierilor locali aprobarea refinanţării creditului acordat de Unicredit Ţiriac Bank de către Volksbank România şi deschiderea unei linii de credit la banca refinanţatoare.

 • Spitalul Judeţean se confruntă cu un mare deficit de asistente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul Judeţean se confruntă cu un mare deficit de asistente

  Unităţile spitaliceşti din Bistriţa-Năsăud au probleme cu personalul mediu, după un adevărat val de pensionări, migrări la unităţi private, ieşiri din sistem, la care s-a adăugat blocarea angajărilor de la nivel guvernamental.

 • Turnu Severin: Deficit de procurori în județul Mehedinți
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turnu Severin: Deficit de procurori în județul Mehedinți

  Deficitul de procurori din judeţul Mehedinţi trebuie rezolvat, astfel încât activitatea celor şase parchete din teritoriu să devină mai eficientă, a declarat procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, prezentă la Drobeta Turnu Severin cu ocazia prezentării bilanţului Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi

 • „Românii donează sânge dacă le ceri”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Românii donează sânge dacă le ceri”

  Mai puţin de 2% din români donează sânge, în timp ce procentul donatorilor din Elveţia şi din Danemarca este de 10%. Dacă în alte state din Europa numărul donatorilor variază între 40 şi 80 de persoane dintr-o mie, în România numai 17 oameni la mia de locuitori donează sânge.

 • Oficial FMI: Nu s-a stabilit data noii misiuni în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oficial FMI: Nu s-a stabilit data noii misiuni în România

  Reprezentantul FMI Tony Lybek a declarat marţi că nu s-a stabilit când va veni următoarea misiune a Fondului în România. Lybek a adăugat că ţinta de deficit bugetar stabilită pentru 2009, de 7,3% din PIB, nu a fost schimbată.

Modifică Setările