Stiri despre declaratie

  668 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Elena Udrea:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elena Udrea: "9.000 de locuinţe ANL vor putea fi vândute în programul Prima Casă"

  Nouă mii de locuinţe ANL ar putea fi achiziţionate, în 2010, prin Programul 'Prima Casă', iar cu banii obţinuţi pot fi construite alte imobile noi pentru tineri, a declarat, marţi, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, în timpul audierilor din comisiile reunite pentru buget, finanţe şi bănci.

 • Crin Antonescu:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crin Antonescu: "Alianţa noastră cu PSD se încheie, rămânem în opoziţie"

  Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat joi că liberalii vor face opoziţie Guvernului Boc ca un partid de dreapta, că alianţa cu PSD se încheie şi că unirea eforturilor cu acest partid se va face când va fi necesară, dar o colaborare punctuală în Parlament este posibilă.

 • VIDEO Cum ucide Mafia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum ucide Mafia

  Declaraţiile mafiotului Gaspare Spatuzza despre modul în care organizaţia îşi reglează conturile şochează opinia publică. Atentate, răpiri, sechestrare de persoane, uciderea unor copii reprezintă doar câteva dintre faptele criminale recunoscute de „pocăit“ în faţa magistraţilor din Torino.

 • Susan Rice:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Susan Rice: "Excludem un coordonator civil în Afganistan"

  Statele Unite nu sunt pentru moment în favoarea instalării în Afganistan a unui coordonator civil pentru a sprijini Guvernul, a declarat miercuri ambasadoarea americană la ONU, Susan Rice, aparent în contradicţie cu poziţia Departamentului de Stat, relatează AFP.

Modifică Setările