Stiri despre declaratie

  668 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Geoană:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Geoană: "Plenul Senatului se va ţine! Nu am fost informat de starea lui Voicu"

  Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a precizat, miercuri, că nu a fost informat oficial de situaţia senatorului Cătălin Voicu, care a fost spitalizat, menţionând că plenul, convocat pentru avizarea cererii de încuviinţare a arestării preventive a lui Voicu, se va ţine, aşa cum a fost programat.

 • Vladimir Voronin:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vladimir Voronin: "Societatea moldovenească are nevoie de alegeri!"

  Fostul preşedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a declarat, marţi, pentru agenţia Novosti, că nu se poate vorbi de o criză constituţională a Guvernului de la Chişinău şi că politicienii moldoveni nu găsesc, deocamdată, un limbaj comun în rezolvarea soluţiilor.

 • Crin Antonescu nu îşi negociază realegerea în fruntea PNL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crin Antonescu nu îşi negociază realegerea în fruntea PNL

  Crin Antoneascu a adunţat astăzi că nu negociază, n-a făcut-o şi nici nu are intenţia să îşi negocieze poziţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. El şi-a prezentat astăzi programul politic prin care a cerut mebrilor din PNL să îi acorde încrederea pentru următoarele 1.000 de zile.

 • Emil Boc:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emil Boc: "Firmele care angajează şomeri, scutite de plata CAS"

  Firmele care angajează în acest an persoane intrate în şomaj vor fi scutite pentru un interval de şase luni de la plata contribuţiilor de asigurări sociale aferente acestora, decizia fiind luată în şedinţa de marţi a Guvernului prin ordonanţă de urgenţă, a anunţat premierul Emil Boc.

 • Lady Gaga:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lady Gaga: "Am abandonat totul"

  Pentru turneul său din Statele Unite ale Americii, "Monster Ball Tour" („Balul Monstrului"), Lady Gaga a reușit să topească două milioane de lire sterline și nu ar fi surprinzător să ajungă la aceeași sumă din nou, pentru ediția show-ului din Marea Britanie, care a debutat aseară, la Manchester.

 • Emil Boc:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emil Boc: "Ponta e un biet procuror comunist"

  Liderul PDL, premierul Emil Boc a declarat, joi, că ameninţările cu bătaia lansate de vicepreşedintele PSD Victor Ponta denotă că acesta este "un biet procuror comunist", care se limitează la a face ceea ce a făcut toată viaţa.

 • Daciana Sârbu:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Daciana Sârbu: "Parlamentul României nu este eficient!"

  Europarlamentarul PSD, Daciana Sârbu, a declarat, marţi, pentru emisiunea "Pro şi contra", într-o dezbatere cu cititorii pe ziare.com, că în ţara noastră munca depusă la Parlament nu este eficientă şi că e foarte greu să se mai schimbe ceva în acest sens.

 • Bucureşti: „Te iubesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: „Te iubesc", într-un milion de cuvinte

  Românii care şi-au declarat iubirea pe internet, pe un site de cumpărături, au compus, astfel, cea mai lungă declaraţie de dragoste. Astăzi, pe patinoarul din Parcul Cişmigiu a fost postată o parte din cea mai lungă declaraţie de dragoste din România, declaraţie ce conţine peste un milion de cuvinte.

 • Sibiu: „Iubirea înseamnă încredere şi respect“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: „Iubirea înseamnă încredere şi respect“

  Teodor Boantă şi Alexandra Stăniţ sunt împreună de cinci ani şi urmează să îşi oficializeze relaţia în august 2011. Cei doi spun că secretul unei relaţii stă în respectul  şi încrederea faţă de persoana iubită.

 • De Sf. Valentin îţi publicăm declaraţia de dragoste!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De Sf. Valentin îţi publicăm declaraţia de dragoste!

  Trimite un mesaj pentru iubita sau iubitul tău pe oltenia@adevarul.ro sau prin sms la 0730.660.332, până duminică, 14 februarie, ora 9.00, şi îl vom publica de Ziua Îndrăgostiţilor în Adevărul de Seară. Cea mai frumoasă declaraţie va fi răsplătită cu un reportaj despre cei doi iubiţi.

 • Focşani: De Sfântul Valentin îţi publicăm declaraţia de dragoste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: De Sfântul Valentin îţi publicăm declaraţia de dragoste

  Trimite un mesaj pentru iubita sau iubitul tău pe focsani@adevarul.ro sau prin sms la 0758.036.827, până duminică, 14 februarie, ora 9.00, şi îl vom publica de Ziua Îndrăgostiţilor în Adevărul de Seară. Cea mai frumoasă declaraţie va fi răsplătită cu un reportaj despre cei doi iubiţi.

 • Brăila:Îţi publicăm declaraţia de dragoste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Îţi publicăm declaraţia de dragoste

  Trimite un mesaj pentru persoana iubită pe braila@adevarul.ro sau prin sms la 0730/660.428 (tarif normal), până duminică, 14 februarie, ora 9.00 şi îl vom publica în ziar de Ziua Îndrăgostiţilor.

 • Constanţa: Îţi publicăm declaraţia de dragoste!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Îţi publicăm declaraţia de dragoste!

  Trimite un mesaj pentru persoana iubită pe constanta@adevarul.ro sau prin sms la 0731/90.90.69 (tarif normal), până duminică, 14 februarie, ora 9.00, şi îl vom publica în ziar de Ziua Îndrăgostiţilor.

 • Amiral rus:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amiral rus: "Rachetele SUA în România obligă Rusia să-şi consolideze flota din Marea Neagră"

  Intenţia SUA de a implementa elemente ale scutului lor antirachetă în România forţează Rusia să reconsidere obiectivele Flotei sale din Marea Neagră, cu baza în Sevastopol /sudul Ucrainei/ şi să ia măsuri urgente pentru consolidarea potenţialului militar al acesteia, a declarat vineri amiralul (r) Viktor Kravcenko, fostul comandant al Flotei ruse din Marea Neagră, citat de portalul Rossia.

 • Băhăian, primele declaraţii după arestare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băhăian, primele declaraţii după arestare

  Aflat în arestul IPJ Ialomiţa, Sergiu Băhăian a acceptat să răspundă la câteva întrebări ale ziarului „Adevărul de Seară”. Întrucât reporterii nu au acces în arest, unde Băhăian se află din 16 ianuarie, am apelat la avocatul acestuia, Alexandru Pantea.

 • VIDEO Liderul rebeliunii şiite din nordul Yemenului:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Liderul rebeliunii şiite din nordul Yemenului: "Nu sunt mort!"

  Liderul rebeliunii şiite din nordul Yemenului, Abdel Malek al-Houthi, a apărut într-o înregistrare video difuzată vineri de site-ul internet al rebeliunii, dezminţind informaţiile furnizate de autorităţile yemenite potrivit cărora ar fi fost ucis, informează AFP.

 • Moratti: „Dacă nu va mai putea juca, îi prelungesc lui Chivu contractul cu încă doi ani!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moratti: „Dacă nu va mai putea juca, îi prelungesc lui Chivu contractul cu încă doi ani!”

  Cristi Chivu este sprijinit din toate părţile, dar ce era mai important, este spirjinit şi de şeful de la Inter, Massimo Moratti. Acesta i-a dezvăluit impresarului Ioan Becali că este dispus să îi mai plătească românului salariul încă doi ani peste valabilitatea contractului său actual, dacă nu va mai putea juca fotbal din cauza accidentării suferite.

Modifică Setările