Stiri despre declaratie politica

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un gând de compasiune pentru Oksana Şaciko, cofondatoarea
FEMEN
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un gând de compasiune pentru Oksana Şaciko, cofondatoarea FEMEN

  Un gând de compasiune şi o rugăciune pentru Oksana Şaciko, cofondatoarea mişcării femniste radicale FEMEN; Oksana s-a sinucis la Paris, la doar 31 de ani. Rămâne în istorie pentru protestele la bustul gol; pentru că tăia cruci cu toporul; şi pentru că viaţa ei a luat, în ultimii ani, o turnură oarecum mistică, cu o pasiune pentru pictatul de icoane – Fecioare purtând voalul islamic.

 • Declaraţia politică a comuniştilor nu a fost votată în Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Declaraţia politică a comuniştilor nu a fost votată în Parlament

  Opinii împărţite privind proiectul declaraţiei cu privire la inviolabilitatea suveranităţii, independenţei şi neutralităţii permanente a Republicii Moldova, propusă de fracţiunea parlamentară a Partidului Comuniştilor. Dacă deputaţii Partidului Socialiştilor au susţinut acest proiect, liberalii şi liberal-democraţii s-au pronunţat împotrivă. Proiectul nu a fost votat în plen din lipsă de cvorum, transmite IPN.

 • Modernizarea aşteptată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modernizarea aşteptată

  Aspiraţiile societăţii pentru a transforma România într-o ţară modernă cât mai apropiată de standardele occidentale au fost într-o prea mică măsură împlinite de către guvernările de după 1989. Reformele s-au făcut timid, cu jumătăţi de măsură, adesea incoerent şi chiar cu paşi înapoi, fără o reală şi aprofundată înţelegere a necesităţii şi implicaţiilor acestora.

 • Aşa e în democraţie!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşa e în democraţie!

  Vă mai amintiţi de John Stuart Mill? „Asadar anumite reguli de conduită trebuie impuse, în primul rând cu ajutorul legii, iar în cazul nenumăratelor lucruri care nu pot face obiectul acţiunii unor legi, cu ajutorul opiniei publice”.(Despre Libertate)

 • FOTO Deputatul PNL Călin Potor, „agresat“ de un BMW în trafic. A cerut explicaţii ministrului de Interne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Deputatul PNL Călin Potor, „agresat“ de un BMW în trafic. A cerut explicaţii ministrului de Interne

  Deputatul PNL de Alba, Călin Potor, a avut parte de o aventură în toată regula duminică, 23 mai, pe drumul de la Alba Iulia spre Bucureşti. Un autoturism BMW cu luminiţe roşii şi albastre intermitente amplasate pe bara din faţă ”a făcut furori incredibile în trafic”. Parlamentarul susţine că a lipsit foarte puţin ca să se producă un accident în lanţ.

Modifică Setările