Stiri despre decese

  1026 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Populaţia a scăzut cu peste 3.000 de persoane, în luna mai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Populaţia a scăzut cu peste 3.000 de persoane, în luna mai

  Sporul natural a fost negativ şi în luna, numărul decedaţilor fiind cu 3.040 mai mare decât cel al nou-născuţilor. "Consolarea" ar fi că excedentul decedaţilor faţă de nou-născuţi a fost mai mic decât cel din luna aprilie, când ajungea la 8.130 de persoane, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS).

 • Tragedie de Paşte. BMW -ul ucigaş: accident cu doi morţi şi un rănit pe DN3 A, în apropiere de Lehliu-Gară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tragedie de Paşte. BMW -ul ucigaş: accident cu doi morţi şi un rănit pe DN3 A, în apropiere de Lehliu-Gară

  Cel mai grav accident rutier petrecut în seara primei zile de Paşte în judeţul Călăraşi a trimis în mormânt doi tineri, iar o adolescentă pe patul spitalului. Tragedia rutieră s-a petrecut, duminică seară, pe DN 3A, la ora 21.15, în afara localităţii Lehliu-Gară.  Din primele cercetări, potrivit anchetatorilor, cauza nenorocirii este viteza neadaptată la carosabilul umed.

 • Mexic: Aproape 200 de morți din cauza gripei AH1N1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mexic: Aproape 200 de morți din cauza gripei AH1N1

  191 de persoane au murit în Mexic de la începutul acestui an din cauza gripei AH1N1, cunoscută sub denumirea de „gripă porcină". Bilanțul a fost prezentat într-un comunicat al Ministerului Sănătății din această țară, citat de EFE, transmite Agerpres.

 • Rata deceselor, cu 10% mai mare în weekenduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rata deceselor, cu 10% mai mare în weekenduri

  Se întâmplă în Marea Britanie: la sfârşit de săptămână, spitalele se bazează mai degrabă pe medicii juniori şi pe asistente pentru a  trata cazuri grave.

 • Mor mai mulţi oameni decât se nasc în Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mor mai mulţi oameni decât se nasc în Teleorman

     Potrivit datelor din ultimul buletin statistic numărul teleormănenilor care au decedat este dublu faţă de cel al nou-născuţilor. Astfel, în luna august a acestui an s-au născut 280 de copii, dar au murit mai mult de 500 de oameni.

 • Topul bolilor care ne omoară tinerii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul bolilor care ne omoară tinerii

  Statistica Direcţiei de Sănătate Publică este alarmantă: creşte numărul cazurilor fatale de infarct, atac vascular cerebral, hipertensiune arterială, cancer. Decesele sunt înregistrate la vârste tot mai fragede.

 • Judeţul Giurgiu al doilea pe ţară în topul mortalităţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judeţul Giurgiu al doilea pe ţară în topul mortalităţii

  Teleorman şi Giurgiu sunt judeţele cu cea mai ridicată rată a mortalităţii din România la nivelul anului 2010. Conform unui raport întocmit de Institutul Naţional de Statistică (INS) în Teleorman s-au înregistrat 17,2 decese la o mie de locuitori, în timp ce la Giurgiu rata este de 16,2‰.

 • Cel puţin 41 de morţi în SUA după uraganul Irene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel puţin 41 de morţi în SUA după uraganul Irene

  Bilanţul morţilor a ajuns la 41pe coasta de este a Statelor Unite, la două zile după trecerea uraganului Irene, iar echipele de salvatori continuă să caute victime şi să ajute miile de persoane rămase izolate din cauza inundaţiilor.

 • Programul primăriei şi al mijloacelor de transport în comun, de Sfânta Maria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Programul primăriei şi al mijloacelor de transport în comun, de Sfânta Maria

  Orădenii care plănuiesc să folosească astăzi mijloacele de transport în comun trebuie să ştie că acestea vor circula în regim de zi nelucrătoare, cu frecvenţă redusă. De asemenea,  cei care aveau de gând să-şi rezolve astăzi problemele administrative, trebuie să-şi amâne planurile pe mâine, fiindcă astăzi la Primăria Oradea este deschis numai ghişeul de înregistrare a deceselor.

 • Constanţa: Familia care moare la ora 17.00 FOTOGALERIE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Familia care moare la ora 17.00 FOTOGALERIE

  O familie din localitatea constănţeană Ovidiu crede că este urmărită de blestem. Ionela Ionus, o tânără de 26 de ani se teme de un blestem. De câţiva ani, nenorocirile se ţin lanţ în familia ei. Mai mult, toate au legătură cu cifra 3 şi se întâmplă la ora 17.00.

 • Trei ieşeni morţi din cauza inimii în timpul eclipsei de Lună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei ieşeni morţi din cauza inimii în timpul eclipsei de Lună

  Medicii de la Spitalul „Sfântul Spiridon" susţin că trei persoane internate la Cardiologie au decedat noaptea trecută, în timpul eclipsei totale de Lună. Specialiştii susţin că nu s-au mai confruntat cu o incidenţă atât de mare a deceselor într-o sigură noapte.

 • Atenţie brăileni:Spălaţi legumele şi fructele!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie brăileni:Spălaţi legumele şi fructele!

  Secialiştii spun la unison că toată criza castraveţilor - care a dus la îmbolnăviri şi decese - ar fi putut fi cel puţin în parte evitată dacă înainte de consum legumele respective ar fi fost spălate şi curăţate de coajă.

 • FOTO Cel puţin 89 de morţi în urma tornadei din statul american Missouri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cel puţin 89 de morţi în urma tornadei din statul american Missouri

  Cel puţin 89 de persoane au murit în urma tornadei care a afectat oraşul Joplin din statul american Missouri. Locuinţele şi centrele de afaceri situate pe o lungime de zece kilometri, în centrul oraşului, au fost devastate de tornado care a trecut peste Joplin.

Modifică Setările