Stiri despre de ce iubim femeile

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai furate cărţi din librăriile Humanitas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai furate cărţi din librăriile Humanitas

  Manualul de Biologie de clasa a VI-a este cea mai furată carte din librăriile Humanitas în anul 2016, iar următoarele locuri în top sunt ocupate de manualul de Chimie de clasa a XI-a, dar şi de ”Sfârşitul Occidentului?”, de Lucian Boia, şi ”Cimitirul de piane”, de Jose Luis Peixoto, au transmis reprezentanţii librăriilor Humanitas pentru News.ro.

 • Mircea Cărtărescu, întâlnire cu cititorii înainte de Bookfest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mircea Cărtărescu, întâlnire cu cititorii înainte de Bookfest

  Sâmbătă, 28 mai, Mircea Cărtărescu va avea o întâlnire cu cititorii săi la Librăria Humanitas de la Cişimigiu. Scriitorul va da autografe şi va vorbi despre noua ediţie a poemului „Levantul“, comentata de Cosmin Ciotlos. Evenimentul va avea loc de la ora 17.00.

 • EXCLUSIV Interviul pe care l-a acordat Gabriel Cotabiţă cu o oră înainte de stopul cardiac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Interviul pe care l-a acordat Gabriel Cotabiţă cu o oră înainte de stopul cardiac

  „Aş prefera, când vorbesc despre femei, să beau un cap­puccino“. Aşa am început să vorbesc cu Gabriel Cota­biţă despre femei. La o cafenea într-un colţ de stradă, pe un trotuar, în centru. Pe lângă noi treceau tot felul de poveşti. Noi o trăiam pe a noastră. La o oră distanţă sunt sunat şi mi se spune că Gabriel Cotabiţă a suferit un infarct.

 • ANIVERSARE Scriitorul Mircea
Cărtărescu împlineşte astăzi 58 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANIVERSARE Scriitorul Mircea Cărtărescu împlineşte astăzi 58 de ani

  Mircea Cărtărescu, favorit în ultimii ani la Premiul Nobel pentru Literatură, împlineşte astăzi 58 de ani. Volumele scriitorului român au fost traduse şi publicate de numeroase edituri din străinătate, printre care se numără cele din Paris, Barcelona, Berlin, Amsterdam, Oslo, New York, Stockholm, Istanbul, Tel Aviv, Varşovia şi Atena. Autorul a lansat ieri, la Bookfest, ediţia de colecţie „Orbitor”.

 • Mircea Cărtărescu, record de traduceri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mircea Cărtărescu, record de traduceri

  Două ediţii ale bestsellerului "De ce iubim  femeile" au apărut recent în limba greacă şi engleză, iar nuvela "Ruletistul" a fost tradusă în limba bască. În acest moment, cărţile lui Mircea Cărtărescu sunt traduse în 18 limbi străine, în 60 de ediţi

Modifică Setările