Stiri despre david furnish

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Elton John a anunţat că va da în judecată trei companii de media din Franţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John a anunţat că va da în judecată trei companii de media din Franţa

  Cântăreţul britanic Elton John (68 de ani) a anunţat că va da în judecată trei companii de media din Franţa, pentru că au publicat „zvonuri nefondate“ privind starea de sănătate a artistului şi a soţului său, David Furnish, potrivit site-ului theguardian.com, citat de Mediafax.

 • Elton John s-a căsătorit cu partenerul său de viaţă, David Furnish
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John s-a căsătorit cu partenerul său de viaţă, David Furnish

  Cântăreţul britanic Elton John (67 de ani) s-a căsătorit astăzi cu David Furnish (52 de ani), cu care trăieşte în parteneriat civil din 2005. Artistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie realizată chiar înainte de semnarea documentelor oficiale.

 • Elton John se va căsători cu partenerul lui de viaţă pe 21 decembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John se va căsători cu partenerul lui de viaţă pe 21 decembrie

  Cântăreţul britanic Elton John se va căsători cu partenerul său de viaţă, producătorul de film David Furnish, pe 21 decembrie, în cadrul unei ceremonii discrete, în ziua în care se vor împlini exact nouă ani de la semnarea contractului lor de uniune civilă.

 • Elton John: Iisus ar sprijini căsătoriile între persoanele de acelaşi sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John: Iisus ar sprijini căsătoriile între persoanele de acelaşi sex

  Elton John, cunoscut pentru rolul său de militant în favoarea drepturilor homosexualilor, a declarat într-un interviu acordat pentru Sky News că Iisus Hristos, dacă ar fi fost în viaţă, ar fi sprijinit căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, în încercarea de „a aduce oamenii împreună“. Totodată, el şi-a exprimat admiraţia pentru Papa Francis şi a spus că ar vrea să aibă o întrevedere cu Vladimir Putin.

 • Războiul s-a încheiat: Madonna şi Sir Elton John au făcut pace după un deceniu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul s-a încheiat: Madonna şi Sir Elton John au făcut pace după un deceniu

  Fanii muzicii pop se pot relaxa pentru că Elton John şi Madonna, două dintre cele mai mari staruri ale acestui gen, au îngropat în sfârşit securea războiului, după o „bătălie“ ce a ţinut mai bine de zece ani. Elton John a povestit într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului extratv.com cum s-a întâlnit cu Madonna într-un restaurant din Paris şi a făcut pace cu aceasta.

 • Elton John a găsit o mamă-surogat pentru 20.000 de lire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John a găsit o mamă-surogat pentru 20.000 de lire

  Elton John i-a plătit 20.000 de lire femeii care l-a purtat în pântec pe cel de-al doilea fiu al său, suma depăşind cu 3.000 de lire oferta pe care el şi partenerul său, David Furnish, i-au făcut-o unei alte femei, celei care a născut primul copil al cântăreţului.

Modifică Setările