Stiri despre daunatoare

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INFOGRAFIE De ce suntem tot mai dezechilibraţi hormonal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE De ce suntem tot mai dezechilibraţi hormonal

  ATENŢIONARE Expunerea aproape inevitabilă la substanţele chimice prezente în alimente, băuturi, cosmetice şi alte produse cu care intrăm frecvent în contact, numite perturbatori endocrini, este o cauză recunoscută a exploziei cazurilor de tulburări hormonale, de autism şi chiar de cancer. Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează că aceasta reprezintă o nouă „ameninţare globală“

 • Abecedarul tactil:
cum este afectat creierul copiilor de tabletele digitale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Abecedarul tactil: cum este afectat creierul copiilor de tabletele digitale

  Tabletele pentru copii par să ia locul jocurilor şi activităţilor specifice vârstei. Ministerul Educaţiei se gândeşte chiar să înlocuiască manualele pe hârtie cu noile instrumente. Cât de folositoare sau nocive sunt însă acestea? Şi cum am ajuns să credem că un copil care stă ore bune pe zi cu ochii într-un monitor poate deveni mai inteligent decât altul?

 • Cum ne pot îmbolnăvi ambalajele alimentelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne pot îmbolnăvi ambalajele alimentelor

  Ar trebui să evităm să punem în folie din aluminiu alimente fierbinţi sau acide, cum sunt carnea şi brânza, dacă vrem să ne păstrăm oasele puternice şi creierul sănătos.

 • VIDEO Băuturile răcoritoare, un pericol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Băuturile răcoritoare, un pericol

  Unele dintre chimicalele regăsite in băuturile din comerţ pot duce in timp la afectiuni grave. Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorului a studiat comparativ băuturile aflate pe piața românscă. A controlat nivelul de coloranți, conservanți, arome și zaharuri şi au descoperit că o jumătate de pahar de suc - contine in medie 12% zaharuri şi aproximativ 10 E-uri, dintre care 1 sau 2 conservanti si intodeauna o substanţă

 • Invazia omizilor! Primăria contraatacă în această seară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Invazia omizilor! Primăria contraatacă în această seară

  Din această seară, începând cu ora 22.00, Primăria Municipiului Târgovişte va începe acţiunea de igienizare a zonelor afectate de invazia omizilor. Timp de o săptămână, specialiştii din cadrul Direcţiei de Salubritate vor acţiona în toate zonele oraşului pentru îndepărtarea dăunătorilor.