Stiri despre datorii

  2035 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Focşani: Vrâncenii sunt datori vânduţi la bănci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Vrâncenii sunt datori vânduţi la bănci

  Vrâncenii au restanţe la bănci de peste 54 milioane de lei, cu aproximativ 20 la sută mai mult decât aveau în luna octombrie, după cum relevă un raport al Băncii Naţionale a României.

 • Constanţa: Fără apă curentă de Revelion la Tulcea!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Fără apă curentă de Revelion la Tulcea!

  Mii de tulceni vor rămâne fără apă curentă chiar de Revelion din cauza restanţelor acumulate către furnizorul Aquaserv SA. Datoriile totale ale populaţie către furnizorul de apă se ridică la aproximativ patru milioane de lei.

 • Craiova: Datoriile oltenilor , trecute pe net
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Datoriile oltenilor , trecute pe net

  Cozile de la taxe şi impozite vor deveni amintire din 2010, când sistemul electronic va deveni funcţional.  Contribuabilii vor putea vedea online cât trebuie să plătească impozit pentru clădiri, terenuri şi maşini.

 • Chiriaşii datornici sunt la un pas de evacuare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chiriaşii datornici sunt la un pas de evacuare

  Până de Revelion, un botoşănean va rămâne fără casa de la stat în care locuia, din cauza restanţelor la chirie. În Botoşani sunt 1.500 de locuinţe ale statului, iar mai bine de jumătate dintre chiriaşi au fost trimişi în judecată.

 • Cum recuperez datoriile?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum recuperez datoriile?

  Anul 2009 a fost unul tensionat în ceea ce priveşte relaţia dintre producători şi firmele care s-au ocupat de comercializarea produselor. Numărul proceselor de recuperare a unor debite a crescut.

 • Moş Crăciun şterge penalităţi la întreţinere de aproape 40 de mii de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moş Crăciun şterge penalităţi la întreţinere de aproape 40 de mii de euro

  De acest cadou neaşteptat beneficiază 79 de familii din municipiu care au reuşit să îşi achite datoriile restante acumulate de-a lungul ultimlor ani. Norocosul norocoşilor este un consumator din Burdujeni care scapă dintr-o lovitură de penalităţi în valoare de 10 mii de lei.

 • Dubaiul beneficiază de un ajutor-surpriză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dubaiul beneficiază de un ajutor-surpriză

  Abu Dhabi a acordat un împrumut de urgenţă de 10 miliarde de dolari în sprijinul Dubai World. Pentru a treia oară în acest an, mult mai bogatul emirat Abu Dhabi sare în ajutorul vecinului său, stingând o parte din datorii.

 • „Iaşiul va rămâne fără căldură“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Iaşiul va rămâne fără căldură“

  Avertismentul vine de la şeful CET, care nu a reuşit până acum să rezolve problema încălzirii. Împrumutul de 7,9 milioane de euro a picat la votul din şedinţa de Consiliu Local de astăzi.

 • Agenţie Judeţeană cu datorii, ameninţată cu debranşarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agenţie Judeţeană cu datorii, ameninţată cu debranşarea

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj ar putea fi debranşată de la reţelele de telefonie şi electricitate, deoarece nu a mai plătit furnizorii de utilităţi de două luni, din lipsă de fonduri.

 • Bunurile CFR, vândute cu toba la licitaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bunurile CFR, vândute cu toba la licitaţie

  Electrica Focşani a scos la licitaţie mai multe imobile ale Companiei de Căi Ferate Române din cauza datoriilor. Furnizorul de energie locuinţe de serviciu dar şi restaurantele din gările din cinci judeţe pentru a stinge o parte din datoriile CFR.