Stiri despre datorii

  2035 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Şi-a pus ştreangul de gât din cauza iubitei şi a datoriilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi-a pus ştreangul de gât din cauza iubitei şi a datoriilor

  Un necaz nu vine niciodată singur. Zicala se poate aplica perfect pentru un tânăr de 30 de ani din localitatea dâmboviţeană Picior de Munte care a decis să-şi încheie socotelile cu această viaţă din cauza problemelor cu iubita sa dar şi din cauza datoriilor la cămatari.

 • La Târgovişte,restanţierii vor rămâne fără apă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Târgovişte,restanţierii vor rămâne fără apă

  Compania de Apă a declanşat acţiunea de recuperare a debitelor de la populaţie, primele cartiere vizate fiind microraioanele 2 şi 3, precum şi casele din zona de nord a oraşului. Dacă mai mult de 20% dintre membrii unei asociaţii de proprietari acumulează datorii către Compania de Apă, se declanşează procedura de sistare a apei potabile

 • Craiova: Fondurile europene i-au înglodat în datorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Fondurile europene i-au înglodat în datorii

  Zeci de afacerişti din Oltenia au reziliat contracte de finanţare în valoare totală de peste de peste 10 milioane de euro.Peste 50 de investitori din agricultură şi alimentaţie publică din regiune au renunţat la proiecte europene pentru că nu au bani de cofinanţare.

 • Continental şi Schaeffler nu mai fuzionează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Continental şi Schaeffler nu mai fuzionează

  Dacă în urmă cu ceva timp, cele două companii ajunseseră la negocieri avansate, în privinţa fuziunii, în prezent, oficalii Continental şi Schaeffler s-au răzgândit. Datoriile uriaşe, aproape 9,5 miliarde de euro, ia convins pe cei de la Continental să emită o emisiune de acţiuni, de pe urma căreia să obţină cel puţin un miliard de euro.

 • Suceava: Echipa de fotbal la un pas de desfiinţare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suceava: Echipa de fotbal la un pas de desfiinţare

  Din cauza salariilor şi a primelor de joc restante, jucătorii FC Cetatea ameninţă că vor boicota reunirea lotului de luni dimineaţă. Conducerea clubului roagă jucătorii să nu facă memorii, spunând că îi lasă să plece pe cale amiabilă

 • Focşani: Din cauza rablelor nu aveţi unde parca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Din cauza rablelor nu aveţi unde parca

  Peste 200 de maşini fără stăpân zac pe domeniul public, împiedicând traficul şi stricând aspectul oraşului.Din cauza lipsei banilor, autorităţile spun că şi în acest an maşinile abandonate vor ocupa spaţiile verzii, parcările şi locurile de joacă.

 • Realitatea Media, târătă în instanţă pentru datorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Realitatea Media, târătă în instanţă pentru datorii

  Agenţia de presă Mediafax a înaintat la Tribunalul Municipiului Bucureşti un dosar prin care cere insolvenţa companiei Realitatea Media din cauza datoriilor. Potrivit informaţiilor din industrie, acestea s-ar ridica la peste 50.000 de euro.

 • Mii de târgovişteni au intrat în noul an cu datorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mii de târgovişteni au intrat în noul an cu datorii

  30 % dintre contribuabili au ocolit ghişeele Serviciului de Taxe şi Impozite în 2009. Autorităţile spun că rău-platnicii ar putea fi amendaţi sau trimişi în judecată pentru recuperarea prejudiciului datorat statului