Stiri despre dating online

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • WallY - noua „peţitoare“ din datingul online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  WallY - noua „peţitoare“ din datingul online

  Peste 25.000 de români intră în fiecare zi pe site-urile de dating, în căutarea unui partener. Cum să găseşti tocmai persoana 100% compatibilă cu tine în această mare de oameni? Răspunsul îl are cel mai longeviv site de dating din România. Se numeşte WallY şi foloseşte inteligenţa artificială pentru a-ţi găsi sufletul pereche.

 • Vara, anotimpul în care românii caută iubirea pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vara, anotimpul în care românii caută iubirea pe internet

  Teama de a petrece vacanţa de unul singur, îi impulsionează pe mulţi să apeleze la metode mai puţin tradiţionale de a-şi găsi un partener. Astfel, aceştia sunt dispuşi să îşi caute un tovarăş de vacanţă şi poate chiar mai mult, online.  Cel puţin asta susţin reprezentanţii unui site de dating din România, care au efectuat un sondaj în rândul membrilor înscrişi pe site în ultimele săptămâni.

 • Ce vor femeile să audă şi ce spun bărbaţii. Ghid de conversaţie în dating online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce vor femeile să audă şi ce spun bărbaţii. Ghid de conversaţie în dating online

  Bărbaţii se plâng că site-urile de dating sunt doar pentru femei, pentru că acestea nu le răspund la mesaje. Femeile, pe de altă parte, susţin că îşi doresc să vorbească cu sexul opus, însă de cele mai multe ori bărbaţii abordează greşit situaţia şi le fac să păstreze distanţa. Cum ar trebui să înceapă o conversaţie de succes pe un site de dating?

 • Blue Monday îi duce pe cei singuri pe site-urile de dating
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blue Monday îi duce pe cei singuri pe site-urile de dating

  Luna ianuarie este cea mai aglomerată din punct de vedere al utilizatorilor site-urilor de dating, cea mai intensă activitate înregistrându-se în zilele de 2, 16 şi 28 ianuarie. Una dintre aceste zile, 16 ianuarie, este cea mai deprimantă zi din an, supranumită şi Blue Monday (Lunea Albastră).

 • O lume
plină de Dumnezei…
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O lume plină de Dumnezei…

  Pentru cei mai comozi şi nesiguri dintre noi, online-dating-ul este oricând o soluţie. Pentru ceilalţi nu este niciodată soluţia ideală.Sper să nu apuc ziua în care computerele vor fi protagoniştii propriilor noastre vieţi!

 • Portretul „vânătorului“ de iubire pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portretul „vânătorului“ de iubire pe internet

  Contrar tendinţei internaţionale, în România, bărbaţii sunt cei care caută dragostea online.  Cei mai activi nu fac parte din generaţia Y, născută cu internetul în buzunar, ci au trecut de 40 de ani.

Modifică Setările