Stiri despre daniel hope

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mesagerii speranţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mesagerii speranţei

  Hope@home, The Messenger şi Selige Stunde se intitulează trei albume lansate recent, care oferă o altă perspectivă asupra timpurilor dificile pe care le trăim.

 • Belle époque cu
violonistul Daniel Hope
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Belle époque cu violonistul Daniel Hope

  Dintr-o altă viaţă, dintr-o altă lume: cred că aşa vedeau oamenii din timpul gripei spaniole perioda belle époque. Şi poate tot astfel ne gândim şi noi la zilele unui februarie 2020 când viaţa era normală şi un violonist britanic lansa un disc intitulat chiar aşa: Belle époque.

 • Andris Nelsons, Daniel Hope şi muzica clasică
pentru oamenii secolului XXI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andris Nelsons, Daniel Hope şi muzica clasică pentru oamenii secolului XXI

  Îi vedem în România cel mult odată la 2 ani, atunci când se desfăşoară Festivalul internaţional George Enescu. Altfel, nu avem acces la muzica pe care o cântă decât de pe discuri sau la Radio România Muzical. Sunt muzicienii care polarizează atenţia lumii.

 • VIDEO. Bartok cu surorile Nemţanu... şi alte trufandale discografice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO. Bartok cu surorile Nemţanu... şi alte trufandale discografice

  Începutul de an 2016 a adus mai multe şi interesante discuri noi apărute sub sigle ale unor case celebre. Evident, în primul rând a atras atenţia un album Bartok înregistrat de surorile Sarah şi Deborah Nemţanu; însă, cel puţin pentru mine, la fel de aşteptat a fost şi discul Schumann realizat de tânărul pianist canadian de origine poloneză, Jan Lisiecki, alături de Orchestra Academiei Santa Cecilia din Roma, dirijor Antonio Pappano.

 • Meniu gourmet pentru gurmanzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meniu gourmet pentru gurmanzi

  Da, cam aşa aş putea strânge sub o singură pălărie impresiile lăsate de audiţia a trei discuri apărute în ultima perioadă; în general constat că există interes, din punctul de vedere al caselor de discuri importante la nivel internaţional, mai ales pentru ceea ce aş numi rarităţi sau curiozităţi.

 • VIDEO. Din Uzbekistan la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO. Din Uzbekistan la Hollywood

  ….e cale lungă, dar nu imposibil de parcurs, mai ales dacă ne raportăm la câteva discuri apărute în 1 septembrie 2014, pe care le-aş recomanda şi altora să le asculte.

Modifică Setările