Stiri despre daniel funeriu

  259 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Examen de Bacalaureat cumpărat la bancomat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Examen de Bacalaureat cumpărat la bancomat

  Unii dintre profesorii care corectau lucrările la examenul de maturitate primeau mita pe carduri sau direct în numerar, în timpul întâlnirilor cu absolvenţii sau cu părinţii acestora în Parcul Cancicov. Anchetatorii au găsit în locuinţa lui Robert David, directorul Colegiului Tehnic „Anghel Saligny“, mai multe teze xerocopiate ale elevilor, precum şi 10.000 de lei.

 • Copiii copiilor noştri...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copiii copiilor noştri...

  A trecut şi Bacalaureatul ăsta. Dl ministru al Educaţiei a declarat că au fost mai puţine încercări de corupţie şi de fraudă, presa a descoperit totuşi destule.

 • Funeriu vine  la videochatul „Adevărul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Funeriu vine la videochatul „Adevărul“

  Daniel Funeriu vine astăzi, de la ora 11.00, la videochatul „Adevărul“. Cititorii sunt invitaţi să intre pe www.adevarul.ro şi să-i pună ministrului întrebări despre probleme din Educaţie.

 • Funeriu:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Funeriu: "Sunt site-uri unde poţi cumpăra en gros, chiar şi cu doi lei, o lucrare de licenţă"

  Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, miercuri, că, în ceea ce priveşte instituţia pe care o conduce, va urma o nouă restructurare în acest minister, iar Universiatatea Spiru Haret din Capitală va intra în legalitate. Funeriu a precizat că nu va mai permite "şpaga de pe net", acolo de unde studenţii au ajuns să cumpere aproape orice.

 • Culmea performanţei învăţământului românesc: 9,50 la clasă, 2,40 la Bac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Culmea performanţei învăţământului românesc: 9,50 la clasă, 2,40 la Bac

  Elev la Grupul Şcolar Agricol din Smeeni (Buzău), Emanuel Călin  era unul dintre cei mai buni la fizică. La proba de Bac abia a obţinut un punct în plus faţă de cel din oficiu. În cel puţin cinci licee niciun elev nu a trecut de examenul final, în ciuda notelor bune din timpul şcolii. Un eşec al profesorilor – susţin inspectorii şi experţii.

 • Hossu a făcut plângere penală împotriva ministrului Funeriu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hossu a făcut plângere penală împotriva ministrului Funeriu

  Preşedintele Confederaţiei "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a depus o plângere penală împotriva ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, pe motiv că acesta a împiedicat ilegal greva angajaţilor din învăţământ, prin ameninţări şi emiterea unui ordin de ministru.

 • 150.000 de lei, fraudă-record la Bacalaureat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  150.000 de lei, fraudă-record la Bacalaureat

  Cea mai mare sumă descoperită vreodată în legătură cu fraudarea unui examen a fost găsită la Bacău. Bac 2010: un liceu sub asediu, directori arestaţi, lucrări xeroxate  şi ameninţarea ministrului Daniel Funeriu că orice elev bănuit se poate trezi cu examenul anulat.

 • Daniel Funeriu:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Daniel Funeriu: "Situaţia şcolară va fi încheiată în toate judeţele"

  Situaţia şcolară va fi încheiată în toate unităţile de învăţământ, iar pregătirea pentru probele scrise de la bacalaureat se desfăşoară normal, a declarat, miercuri, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, după videoconferinţa cu inspectorii şcolari.

 • Vergu:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vergu: "Nu s-a decontat nimic până acum în acest proiect"

  Melania Mandas Vergu, cea care a ocupat până joi seara, funcţia de consilier personal al ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat că nu s-a decontat nimic din proiectul său de formare profesională, proiect evaluat la circa patru milioane de euro şi finanţat din fonduri europene.

 • Funeriu şi-a pus consiliera să‑şi păzească afacerea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Funeriu şi-a pus consiliera să‑şi păzească afacerea

  Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei, a desemnat-o pe Melania Mandas Vergu, consilierul său personal, să facă parte dintr-o comisie care să monitorizeze proiectele europene, printre care şi pe al ei.

 • Daniel Funeriu:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Daniel Funeriu: "Ţara este condusă de Guvern, nu de sindicate"

  Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, le-a cerut inspectorilor şcolari, în timpul videoconferinţei de joi, să fie loiali Executivului, adresându-le mesajul că ţara este condusă de Guvern, nu de sindicate, el cerând explicaţii pentru situaţia din Dolj, unde "este mai multă agitaţie".

 • Educaţie în grevă: Bac cu autocarul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Educaţie în grevă: Bac cu autocarul

  Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat ieri că a găsit soluţii pentru ca proba orală la limba străină a Bac-ului, programată  între 31 mai şi 4 iunie, să se desfăşoare în condiţii normale.

 • Trei sferturi dintre  bugetari, în grevă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei sferturi dintre bugetari, în grevă

  Trei din patru lucrători la stat au semnat pentru întreruperea activităţii la 31 mai. Cei mai decişi sunt profesorii şi funcţionarii publici, care protestează pe timp nelimitat. Sanitarii se solidarizează cu ei. Ceferiştii, angajaţii de la Tarom, Metrorex şi RATB se hotărăsc azi dacă se vor solidariza cu bugetarii şi ce zi de protest îşi vor alege.

 • Daniel Funeriu:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Daniel Funeriu: "Nu am în vedere măsuri punitive la adresa directorilor"

  Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a respins afirmaţiile făcute de liderii sindicali din învăţământ referitoare la intenţia ministerului de a-i sancţiona pe directorii şcolilor care nu organizează examenul de bacalaureat, afirmând că nu a semnat niciun document care să prevadă astfel de măsuri.

 • Bacalaureatul este ameninţat de grevă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacalaureatul este ameninţat de grevă

  Profesorii se pregătesc de grevă într-o ultimă tentativă disperată de a convinge Guvernul să nu le taie salariile cu 25%. Protestul pe care îl pregătesc dascălii, începând cu data de 31 mai, i-ar putea afecta pe cei 200.000 de elevi de liceu care termină liceul în aceste zile.

 • Funeriu: „Măsura nepotismului în universităţi a fost diluată de parlamentari“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Funeriu: „Măsura nepotismului în universităţi a fost diluată de parlamentari“

  „Eu eram la şedinţa de Guvern când parlamentarii au schimbat prevederea din Legea Educaţiei potrivit căreia rudele până la gradul al III-lea nu au voie să ocupe funcţii de conducere în universităţi. Parlamentarii au considerat că această prevedere nu trebuie aplicată şi în universităţile private şi au votat în consecinţă. Legea Educaţiei a fost diluată de parlamentari. Vom vedea însă dacă va rămâne aşa“, a spus

 • Războiul împotriva testelor naţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul împotriva testelor naţionale

  În România, ministrul român al Educaţiei, Daniel Funeriu, se chinuie să introducă teste din clasele primare. În Marea Britanie, ele ar putea să dispară, începând din acest an. Sindicatul Naţional al Profesorilor din Marea Britanie ameninţă să boicoteze testele pe care le susţin elevii de 10-11 ani, pentru că ele ar încălca dreptul copiiilor la educaţie.

 • Zece controverse iscate de legea educaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece controverse iscate de legea educaţiei

  Noul proiect de lege urmează să fie discutat astăzi în Guvern, după care va fi trimis către Parlament pentru adoptare. Dacă va fi votată, legea va intra în vigoare în anul şcolar 2010-2011. Ziarul „Adevărul“ vă prezintă astăzi câteva dintre punctele nevralgice ale noului act normativ.

Modifică Setările