Stiri despre dana borsan

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Brahms, celebrat de ziua lui la Ateneu. Pianista Dana Borşan readuce muzica lui Chopin în stagiunea online a Filarmonicii „George Enescu”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brahms, celebrat de ziua lui la Ateneu. Pianista Dana Borşan readuce muzica lui Chopin în stagiunea online a Filarmonicii „George Enescu”

  Vineri, de la ora 19.00, Filarmonica „George Enescu” va transmite, pe canalele online, înregistrarea unui concert condus de dirijorul rus Valentin Uryupin în luna martie 2018. Din program fac parte Concertul nr. 2, op. 21, în fa minor, pentru pian şi orchestră de Frédéric Chopin şi Simfonia nr. 2, op. 73, în re major de Johannes Brahms. Înregistrarea va fi difuzată la 188 de ani de la naşterea lui Brahms, născut pe 7 mai 1833, la Hamburg.

 • Lipatti - 100! Concert de concerte din repertoriul lui Lipatti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lipatti - 100! Concert de concerte din repertoriul lui Lipatti

  Concertul aniversar dedicat sarbatorii centenarului unuia dintre cei mai imporanţi muzicieni ai secolului trecut, a avut loc la Atheneul Român, în chiar ziua naşterii lui Dinu Lipatti. Evenimentul s-a petrecut în climatul unei discreţii care a marcat însăşi viaţa marelui artist. Greu de spus dacă s-a dorit acest lucru. Dar aşa s-a întâmplat să fie.

 • Pianiştii noştri…
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pianiştii noştri…

  …cei de toate zilele; aduc în continuare bucurii însemnate; …oferite marelui public, adresate publicului de specialitate.

 • „Vă place Mozart?“ Răspunsul, la Sala Radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Vă place Mozart?“ Răspunsul, la Sala Radio

  La împlinirea a 225 de ani de la trecerea în eternitate a lui Wolfgang Amadeus Mozart, Orchestra de Camera Radio, dirijată de Cristian Oroşanu şi având-o ca solistă pe pianista Dana Borşan, prezintă miercuri, 23 noiembrie, ora 19.00, la Sala Radio, concertul intitulat ,,100% Mozart”.

 • TIMP LIBER: Weekend cultural cu spectacole de teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TIMP LIBER: Weekend cultural cu spectacole de teatru

  Cea de-a V-a ediţie a Festivalului Interetnic de Teatru îi are azi ca invitaţi pe actorii din Târgul Mureş. Regizori cunoscuţi şi premiaţi, spectacole premiate şi actori de renume îi aşteaptă pe arădeni la Teatrul Clasic şi la Mario­nete.

Modifică Setările