Stiri despre dan voiculescu condamnat

  101 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dan Voiculescu află joi dacă rămâne sub control judiciar: „Îmi este frică de Dumnezeu şi de boală”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Voiculescu află joi dacă rămâne sub control judiciar: „Îmi este frică de Dumnezeu şi de boală”

  Dan Voiculescu află joi dacă rămâne sub control judiciar. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au luat, marţi, în discuţie contestaţia acestuia faţă de decizia prin care i-a fost menţinută această măsură şi au decis să amâne pentru joi luarea unei decizii în acest caz. Afaceristul este acuzat că ar fi ameninţat trei oameni de afaceri să încheie cu trusturile sale de presă contracte de publicitate.

 • O veste tristă
pentru Dan Voiculescu. Judecătoarea, tăinuirea şi spălarea de bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O veste tristă pentru Dan Voiculescu. Judecătoarea, tăinuirea şi spălarea de bani

  Scriam săptămâna trecută că nu pot anticipa dacă magistraţii care îl judecă pe Dan Voiculescu vor admite solicitarea de a i se schimba încadrarea juridică a faptei din „spălare de bani” în „tăinuire”, avantajul imediat fiind acela că tăinuirea e deja prescrisă. Între timp, am citit ceva lucrări de-ale judecătoarei care conduce completul de judecată şi pot încerca măcar un ghici.

 • Instanţa: Dan Voiculescu, cercetat sub control judiciar pentru a nu face presiuni asupra martorilor. „Măsura este proporţională cu gravitatea acuzaţiilor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Instanţa: Dan Voiculescu, cercetat sub control judiciar pentru a nu face presiuni asupra martorilor. „Măsura este proporţională cu gravitatea acuzaţiilor”

  Măsura controlului judiciar, dispusă în dosarul în care Dan Voiculescu este acuzat de şantaj, vine ca urmare a gravităţii acuzaţiilor ce i se aduc omului de afaceri, dar şi pentru a fi evitate presiunile pe care acesta le-ar putea face, având în vedere că este judecat într-un alt dosar pentru fapte similare. Asta arată magistraţii Tribunalului Bucureşti în motivarea deciziei prin care au menţinut măsura impusă de procurorii anticorupţie.

 • UPDATE SENTINŢĂ Dan Voiculescu rămâne sub control judiciar şi nu scapă de vizitele la poliţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE SENTINŢĂ Dan Voiculescu rămâne sub control judiciar şi nu scapă de vizitele la poliţie

  Omul de afaceri Dan Voiculescu va continua să facă drumurile zilnice la poliţie, asta după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cererea acestuia de ridicare a controlului judiciar impus de procurorii anticorupţie în noul dosar în care este acuzat de şantaj. Înainte de decizia instanţei, acesta s-a prezentat la sediul Poliţiei Ilfov, spunându-le jurnaliştilor că a venit „la datorie”.

 • Amnezia domnului
Voiculescu: a fost judecat şi pentru infracţiunea prescrisă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amnezia domnului Voiculescu: a fost judecat şi pentru infracţiunea prescrisă

  Îmi vine greu să cred că Dan Voiculescu nu şi-a citit sentinţa din 26 septembrie anul trecut, prin care a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru spălare de bani în afacerea privatizării Institutului de Cercetări Alimentare. Sau dacă n-a citit-o, nu şi-o fi pus avocaţii s-o facă, pentru ca apoi să-i traducă şi lui, în limbaj nejuridic, ce scrie acolo.

 • VIDEO Final de epocă pentru varanul Dan Voiculescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Final de epocă pentru varanul Dan Voiculescu

  Se va sfârşi tenebrosul ev marca Dan Voiculescu? Se vor putea demantela reţelele securisto-oligarhice din fostul univers comunist care pun democraţia în pericol? Condamnarea lui definitivă ar putea declanşa o revoluţie.

 • De ce vrea Voiculescu să fie judecat
pentru tăinuire, şi nu pentru spălare de bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce vrea Voiculescu să fie judecat pentru tăinuire, şi nu pentru spălare de bani

  Avocatul lui Dan Voiculescu le-a cerut magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti ca acesta să fie judecat pentru infracţiunea de tăinuire şi nu pentru spălare de bani. Dacă instanţa admite cererea, omul de afaceri ar putea scăpa de închisoare chiar dacă va fi condamnat, pentru că fapta de tăinuire e prescrisă.

 • Inculpatul Dan
Voiculescu, ultimul cuvânt în dosarul privatizării ICA. O decizie, amânată până pe 4 august
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inculpatul Dan Voiculescu, ultimul cuvânt în dosarul privatizării ICA. O decizie, amânată până pe 4 august

  Dan Voiculescu a declarat luni, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, că ştie ce învinuiri îi sunt aduse în dosarul ICA, dar nu le recunoaşte. Cel care l-a dat de gol a fost un angajat al institutului, care a arătat rolul afaceristului în privatizarea ICA. Judecătorii au stabilit un nou termen în dosar: 4 august. Avocatul lui Voiculescu a anunţat că a cerut schimbarea încadrării juridice în tăinuire, fără a da alte detalii.

 • Dosarul „ICA”. Audieri maraton la Curtea de Apel. Un nou termen de judecată, la 4 august
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarul „ICA”. Audieri maraton la Curtea de Apel. Un nou termen de judecată, la 4 august

  Instanţa Curţii de Apel Bucureşti i-a audiat luni, timp de aproape nouă ore, pe inculpaţii din dosarul „ICA”, primul care a luat cuvântul fiind Dan Voiculescu. El a precizat în faţa magistraţilor că ştie ce învinuiri îi sunt aduse, dar nu le recunoaşte. Luni seară magistraţii au stabilit un nou termen, pe 4 august, iar avocatul lui Voiculescu a anunţat că a cerut schimbarea încadrării juridice în tăinuire, fără a da alte detalii.