Stiri despre dan voiculescu condamnat

  101 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Normalitatea Justiţiei şi anormalitatea „plimbării pentru libertate”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Normalitatea Justiţiei şi anormalitatea „plimbării pentru libertate”

  În  societatea românească actuală, unde anormalitatea în care ne aflăm şi trăim dă semne că cedează din când în când normalului, firescului lucrurilor, legile din ultimele săptămâni ale lunii august ne-au adus, pe lângă temperaturile incandescente, şi o fierbinţeală insuportabilă a minţilor unor concetăţeni.

 • O Românie, două realităţi, trei „antene”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O Românie, două realităţi, trei „antene”

  Ştiu, pare incredibil ca duminică după-amiază, pe la ora 5, când afară sunt 40 de grade şi soarele face gaură în asfalt şi-n pălăriile pensionarilor, o cohortă de oameni dispuşi să fie îmbrobodiţi cu minciuni şi sentimentalisme ieftine să poată fi pusă în mişcare pentru a-şi face plimbarea  de voie, cu tot cu siesta inclusă în ea.

 • VIDEO Unde duce războiul Antenelor cu Kövesi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Unde duce războiul Antenelor cu Kövesi?

  Jurnaliştii Dan Marinescu (redactor-şef Adevărul) şi Grigore Cartianu au comentat într-o emisiune moderată de Liviu Iolu războiul dintre realizatorii Antena 3 şi procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi.

 • Secte, bătrîni, „statdedrept“. Lupta abia începe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secte, bătrîni, „statdedrept“. Lupta abia începe

  Despre „cazul Voiculescu” am spus deja ce cred. „Cazul Voiculescu” este un exemplu de cum s-au făcut sute de astfel de privatizări în România. Avem capacitatea să analizăm şi să luam nişte măsuri? Avem capacitatea politică, administrativă, juridică şi economică să trecem printr-un amplu proces juridic măcar o parte importantă a acestui imens proces numit „privatizare”?

 • Bale de varan. Ce
lasă Dan Voiculescu în urma lui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bale de varan. Ce lasă Dan Voiculescu în urma lui

  Cristian Tudor Popescu nici nu bănuia ce forţă de premoniţie avea atunci când a lipit pe fruntea lui Dan Voiculescu eticheta de varan. L-o fi inspirat, atunci, ticul mogulului de a scoate mereu vârful limbii printre buze. Însă ce s-a întâmplat după întemniţarea sa arată că porecla e perfect congruentă cu realitatea.

 • Lanţul, şutul în fund şi pişarea pe vot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lanţul, şutul în fund şi pişarea pe vot

  Aveaţi nevoie de vreo dovadă că România e divizată? Ieşi de pe Facebook, simte fiorii şutului în fund primit de o tânără jurnalistă care-şi făcea doar meseria, simte flegma celor pentru care, dacă nu eşti cu ei, eşti împotriva lor. Simte fiorul atacului la diversitatea de opinie. Apoi gândeşte-te dacă vrei să te pişi pe vot.

 • Un sfert de secol de „plimbare” prin democraţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un sfert de secol de „plimbare” prin democraţie

  Un sfert de secol. Atât s-a scurs de la schimbarea de regim din 1989. Un sfert de secol de democraţie imperfectă în care cei mai inteligenţi dintre noi încă nu reuşesc să iasă din coconul partizan. În numele libertărţii de exprimare, dau de pământ cu cei care se plimbă” în numele aceleiaşi libertăţi, plimbăreţi care, la rândul lor dau de pământ nu nişte jurnalişti, adică tocmai cu gardienii libertăţii de exprimare.

 • VIDEO Nepoţei la plimbare cu bunici bătăuşi, în numele libertăţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Nepoţei la plimbare cu bunici bătăuşi, în numele libertăţii

  Bunica din povestea lui Barbu Ştefănescu Delavrancea. O făptură angelică ce îşi dezmierda nepoţii: „cu o poală fermercată şi un glas, şi un fus cari mă furau pe nesimţite.” Bunica Maidanului românesc organizat în numele libertăţii: o creatură balcâză, o leliţă pusă pe bătaie şi plină de venin. Un posibil caz de pensionare înainte de vreme. Posibil.

 • O sminteală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O sminteală

  Aşa după cum era de aşteptat, îndată după ce justiţia şi-a spus cuvântul şi a pronunţat verdictul în dosarul ICA, trustul „Intact” al cărui fondator este Dan Voiculescu, posturile Antenele 1 şi 3 reunite, simulând atmosfera unei false revoluţii necesare, ducând în derizoriu drapelul României, au declanşat o vastă acţiune cu vădit caracter manipulator.

 • Inspecţia Judiciară verifică dacă a fost afectată independenţa magistraţilor prin sutele de articole despre dosarul „ICA”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inspecţia Judiciară verifică dacă a fost afectată independenţa magistraţilor prin sutele de articole despre dosarul „ICA”

  Inspecţia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) verifică dacă a fost afectată independenţa judecătorilor şi procurorilor implicaţi în activitatea de soluţionare a dosarului „ICA”, în urma sutelor de articole apărute în mass-media. Procesul „ICA” a fost unul dintre cele mai dezbătute subiecte în presa de săptămâna trecută numai în mediul online fiind publicate 10.629 materiale pe această temă.

 • Cu melancolie despre libertatea presei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu melancolie despre libertatea presei

  Să nu ne facem iluzii. Dacă „libertate” înseamnă „independenţă“, aşa-zisa libertate a presei e o utopie. Există cel puţin două piedici decisive în calea unui organ de presă „independent“: patronul (adică finanţatorul) şi caracterul versatil (sau absent) al fiecărui gazetar în parte.

 • Importanţa alegerilor din toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Importanţa alegerilor din toamnă

  Nu sunt adeptul votului negativ. Drept urmare, au fost puţine alegeri la care m-am prezentat. Număr oamenii politici în care cred cu adevărat pe degetele unei singure mâini. Dar consider alegerile prezidenţiale din toamnă cu adevărat importante pentru viitorul României.

 • Când ciomăgarii din presă pozează în victime
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când ciomăgarii din presă pozează în victime

  La data de  8 a VIII-a 2014 o instanţă din România, în speţă Curtea de Apel Bucureşti, a dat o sentinţă judecătorească  aspră: l-a condamnat definitiv la 10 ani de puşcărie pe cetăţeanul român Dan Voiculescu pentru o faptă de corupţie foarte gravă: spălare de bani.

 • UPDATE Bărbatul care la mitingul pentru Antene a agresat o jurnalistă de la B1TV, urmărit penal. Ponta: „Este un lucru bun ca oamenii să îşi spună părerea”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Bărbatul care la mitingul pentru Antene a agresat o jurnalistă de la B1TV, urmărit penal. Ponta: „Este un lucru bun ca oamenii să îşi spună părerea”

  Bărbatul care a agresat o jurnalistă în timp ce participa la mitingul organizat de Antena 3 la Palatul Cotroceni a fost identificat. Acesta a fost dus la Secţia 22 Poliţie pentru a fi audiat, iar împotriva lui s-a început urmărirea penală pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea liniştii publice. Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a cerut rapoarte cu activitatea Poliţiei şi a Jandarmeriei în timpul protestului.

 • Estul neliniştit, acest loc fără dimineţi sigure
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Estul neliniştit, acest loc fără dimineţi sigure

  „De fiecare dată când cedăm în faţa brutalităţii – de limbaj, politice, mediatice – ne mai ghemuim un pic în ploconirea noastră.” Am citit aceste rânduri pe blogul lui Vlad Petreanu (!), şi de atunci le tot întorc. Sunt de aplicat, se potrivesc, atât ploconirii noastre cotidiene, da, dar şi „plimbării” din faţa Cotroceniului sau atitudinii Europei faţă de Rusia. Americii în faţa Rusiei.

 • Dovada că tinerii nu se uită la televizor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dovada că tinerii nu se uită la televizor

  De altfel, nici nu poţi spune exact câţi urmăresc evenimentele de astăzi, aşa-zisa plimbare a libertăţii din jurul Palatului Cotroceni.

 • Dosarul fraudei
de la cel mai mare club de fiţe din Banat, amânat după „metoda Voiculescu“.
Procurorul DNA, acuzat că a fost parşiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarul fraudei de la cel mai mare club de fiţe din Banat, amânat după „metoda Voiculescu“. Procurorul DNA, acuzat că a fost parşiv

  Un dosar în care patru funcţionari ai Primăriei Timişoara au fost trimişi în judecată pentru o afacere penală de la clubul de fiţe Heaven este judecat de doi ani şi jumătate fără niciun rezultat. Avocaţii au reuşit să tragă de timp până acum prin mai multe excepţii şi vicii de procedură, pe modelul „brevetat” deja de avocaţii lui Voiculescu.

 • FOTO VIDEO Peste 2.000 de persoane au ieşit la „plimbare” la Cotroceni. Participanţii au scandat împotriva lui Băsescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Peste 2.000 de persoane au ieşit la „plimbare” la Cotroceni. Participanţii au scandat împotriva lui Băsescu

  Circa 2.000 de persoane, majoritatea pensionari, au participat duminică, preţ de câteva ore, la o „plimbare” în jurul Palatului Cotroceni. Concret, aceasta a fost o manifestaţie pro-Antena 3, după ce jurnaliştii postului de televiziune au anunţat public că „ies la plimbare” în acea zonă şi oricine este bine venit. Printre participanţi s-au numărat Mircea Badea, Mihai Gâdea, Adrian Ursu şi Dana Grecu. Acţiunea s-a încheiat în jurul orei 20.00.

 • Dan Voiculescu, în 2005: „Vântu, Becali… Mie când îmi vine rândul?“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Voiculescu, în 2005: „Vântu, Becali… Mie când îmi vine rândul?“

  Observ că este la modă să evoci momente în care te-ai întâlnit cu „mogulul“, fie că întâlnirea aduce sau nu ceva în plus la conturul personajului aflat acum la Rahova. „Spune-mi, te rog, e de ruşine să fii în acest top? Păi, dac-oi fi cu Vântu şi cu nu ştiu mai cine... Dacă mai era şi Becali, şi mai erau câţiva, dar... mă rog. Când îmi vine rândul?", mă întreba Dan Voiculescu prin anul 2005.

 • O afacere privată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O afacere privată

  În „Orizonturi roşii”, cartea fostului general de securitate Ion Mihai Pacepa, găseam, între altele, o pitorească descriere a lumii de la curtea lui Nicolae şi a Elenei Ceauşescu. Era vorba acolo despre o lume a instinctului primar, coruptă, violentă, murdară. O lume în care culmea grotescului era întruchipată de familia prezidenţială însăşi.

 • „Plimbarea“ la Palatul Cotroceni a celor de la Antena 3 este, de fapt, un protest organizat. Radu Tudor dă de gol planul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Plimbarea“ la Palatul Cotroceni a celor de la Antena 3 este, de fapt, un protest organizat. Radu Tudor dă de gol planul

  Mircea Badea, Mihai Gâdea şi alţi angajaţi şi susţinători ai lui Dan Voiculescu au anunţat un protest mascat în faţa Palatului Cotroceni după condamnarea şefului lor. Dacă vedetele Antena 3 au făcut tot posibilul să sugereze o banală plimbare, la care au invitat şi telespectatorii, colegul lor Radu Tudor i-a dat de gol. „Antena 3 organizează un protest la Palatul Cotroceni“.

 • Voiculescu, arestat. Free
Intact!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Voiculescu, arestat. Free Intact!

  Sentinţa din dosarul ICA va menţine trustul Intact în prima linie a campaniei electorale chiar cu Voiculescu în puşcărie, pentru că propagandiştii de acolo au reuşit să transforme conflictul dintre justiţie şi patronul lor într-o luptă pentru libertatea de exprimare, pe care o vor impune ca temă la alegerile din toamnă.

 • Cum s-a calculat prejudiciul de 60 de milioane de euro şi cum intră în proprietatea statului bunurile lui Dan Voiculescu şi ale familiei sale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum s-a calculat prejudiciul de 60 de milioane de euro şi cum intră în proprietatea statului bunurile lui Dan Voiculescu şi ale familiei sale

  Terenuri şi clădiri de aproape 7,9 milioane de euro cumpărate cu 100.000 de dolari. Prejudiciul rezultat este de aproximativ 7,8 milioane de euro. Cum s-a ajuns, însă, la un prejudiciu de 60 de milioane de euro? Cine va pune în aplicare confiscările terenurilor, ale clădirilor şi ale conturilor în urma deciziei instanţei?

 • Voiculescu, primul în topul demnitarilor cu cei mai mulţi ani de puşcărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Voiculescu, primul în topul demnitarilor cu cei mai mulţi ani de puşcărie

  Condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării ICA este cea mai aspră pedeapsă dispusă împotriva unui demnitar în ultimii 25 de ani, într-un "top" alcătuit de Mediafax după numărul anilor de detenţie din sentinţe date în ultimii doi ani. Vineri, Voiculescu a primit 10 ani de închisoare şi confiscarea averii pentru recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro.