Stiri despre dan perjovschi

  45 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cioran, desenat şi coborât în stradă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioran, desenat şi coborât în stradă

   Desenele lui Dan Perjovschi, inspirate de aforismele scriitorului, vor putea fi văzute timp de o lună în staţiile de metrou şi de autobuz. Lansarea proiectului are loc mâine, la ora 18.30, la Institutul Francez, ocazie cu care Dan Perjovschi va realiza un desen pe peretele Sălii „Elvira Popescu“.

 • Artistul sibian Dan Perjovschi invitat la conferinţele TNB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Artistul sibian Dan Perjovschi invitat la conferinţele TNB

  Artistul Dan Perjovschi va susţine conferinţa "Trec prin lume desenând-o!" duminică, 10 aprilie, de la ora 11.00, în Sala Atelier a Teatrului Naţional Bucureşti (TNB), informează instituţia de spectacole.

 • România văzută de Perjo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România văzută de Perjo

  Dan Perjovschi este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti români pe plan internaţional. Perjovschi a expus la cele mai importante galerii şi muzee din lume: MoMA, Tate Modern, Centre Pompidou, Museum of Contemporary Art din Sydney etc.

 • Vârfurile de export ale culturii române
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vârfurile de export ale culturii române

  Regizorul Cristi Puiu, scriitorul Filip Florian, artistul vizual Dan Perjovschi, dramaturgul Peca Ştefan şi membrii trupei Nightlosers sunt cei mai promovaţi români în străinătate de către Institutul Cultural Român. Datele provin de la cele mai importante institute culturale româneşti din lume: Berlin, Bruxelles, Londra, Madrid, New York, Paris, Praga, Stockholm, Veneţia şi Viena.

 • Dan Perjovschi, apreciat în continuare în America
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Perjovschi, apreciat în continuare în America

  Spencer Museum of Art din Kansas City găzduieşte expoziţia artistului român până în februarie 2011. Dan Perjovschi, unul dintre cel mai bine cotaţi artişti vizuali români în străinătate, foloseşte umorul „în mod foarte serios“.

 • Cum a petrecut Perjovschi 20 de ani pe scena artei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a petrecut Perjovschi 20 de ani pe scena artei

  Desenele artistului, realizate cu cretă albă pe pereţi negri, pot fi văzute până la 30 aprilie, la galeria Centrului de Introspecţie Vizuală. „Dan Perjovschi S.A.“ reprezintă primul capitol dintr-o serie de expoziţii-concept, grupate sub titlul „1990-2010“, care au ca subiect investigarea scenei de artă din România, în ultimii 20 de ani.

 • Sibiu: Artist sibian – vedetă în Canada
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Artist sibian – vedetă în Canada

  De câteva săptămâni, Dan Perjovschi este invitatul special şi vedeta Muzeului Regal din Ontario. Câteva zeci de mii de oameni au venit în acest timp să-i admire munca.

 • Dan Perjovschi, călător în jurul lumii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Perjovschi, călător în jurul lumii

  Până la 20 februarie este deschisă la New York, SUA, a doua expoziţie personală a artistului la Galeria Lombard-Freid, intitulată „Postcards from the World“. Dan Perjovschi  expune 700 de desene care descriu lumea pe care a vizitat-o din 1994 şi până în prezent, din Frankfurt la Copenhaga, din Sharjah la Paris, Londra, Cluj sau Marsilia.

Modifică Setările