Stiri despre dacia lodgy

  29 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dacia Lodgy Stepway: cât costă şi ce aduce nou versiunea specială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia Lodgy Stepway: cât costă şi ce aduce nou versiunea specială

  Modelul Dacia Lodgy Stepway, prezentat la ultima ediţie a Salonului Auto de la Paris, este una dintre noile versiunile ale producătorului auto autohton care completează gama actuală, fiind dotat cu numeroase echipamente - disponibile în serie sau opţional, precum sistem de navigaţie şi multimedia MEDIA NAV, aer condiţionat, regulator-limitator de viteză sau asistenţă la parcarea cu spatele.

 • Dacia Lodgy se lansează și în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia Lodgy se lansează și în România

  Evenimentul de lansare în România a monovolumului Dacia va avea loc pe 6 iunie, la Crystal Palace Ballroom, în București, începând cu ora 11:00.

 • VIDEO Cum arată prima reclamă la Dacia Logdy
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum arată prima reclamă la Dacia Logdy

  Prima reclamă cu Dacia Lodgy poate fi deja vizionată. În ea, apar două familii vecine cu mulţi copii care se pregătesc să plece la drum şi se confruntă cu problema spaţiului din autoturism.

 • Dacia Lodgy, un monovolum generos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia Lodgy, un monovolum generos

   „Adevărul“ a testat în Maroc cel mai nou produs Dacia, primul monovolum din istoria mărcii: şapte locuri, un portbagaj spaţios şi un preţ convenabil.

 • LIVETEXT: Dacia Lodgy face furori la Salonul Auto de la Geneva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  LIVETEXT: Dacia Lodgy face furori la Salonul Auto de la Geneva

  Dacia lansează Logdy la Geneva la un preţ de 9.500 de euro. Modelul, care este produs la fabrica din Tanger, Maroc va avea în Europa un preţ de pornire de 9.500 de euro fără TVA. Dacia Lodgy a fost lansată azi-dimineaţă la Salonul Auto de la Geneva.

 • FOTO Fordul de Bănie, lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Fordul de Bănie, lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva

  Monovolumul B-Max, care va fi produs la fabrica de automobile din Craiova a fost prezentat astăzi în prima zi a Salonului Auto de la Geneva, dedicată doar jurnaliștilor, de Allan Mulally, președinte Ford Motor Company, și Stephen Odell, președinte Ford Europa.

 • Primele imagini cu Dacia Lodgy pe linia de montaj din Maroc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primele imagini cu Dacia Lodgy pe linia de montaj din Maroc

  În cadrul vizitei la Uzina Renault din Tanger, jurnaliștii au putut fotografia monovolumul Dacia Lodgy în mai multe etape de fabricare. De la secția Presaj, unde bucățile de tablă iau forma aripilor, a ușilor, a capotelor etc., la Caroserie, unde forma mașinii prinde contur, la Vopsitorie și apoi la linia de montaj unde sunt adăugate toate piesele care formează produsul finit.

 • Renault a inaugurat Uzina din Maroc care va produce Dacia Lodgy
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renault a inaugurat Uzina din Maroc care va produce Dacia Lodgy

  Ceremonia de inaugurare a celei mai moderne uzine Renault-Nissan a avut loc în prezența Majestății Sale, Regele Mohammed al VI-lea al Marocului și a lui Carlos Ghosn, președinte și director general al Renault și Nissan.

 • VIDEO Alain Prost a câştigat Trofeul Andros cu Dacia Lodgy
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Alain Prost a câştigat Trofeul Andros cu Dacia Lodgy

  Multiplu campion mondial la Formula 1, Alain Prost a câştigat pentru a treia oară Trofeul Andros, competiţie automobilistică organizată anual pe zăpadă şi gheaţă. Francezul a câştigat şi finala de la SuperBesse, staţiune aflată în Masivul Central.

 • VIDEO A apărut un nou clip cu Dacia Lodgy
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO A apărut un nou clip cu Dacia Lodgy

  Un nou clip video a apărut cu Dacia Lodgy pe internet, în care se poate observa destul de bine atât exteriorul cât şi interiorul noului model.

 • Dacia Lodgy îşi dezvăluie secretele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia Lodgy îşi dezvăluie secretele

  Viitorul monovolum Dacia este dezvoltat şi se află deja în faza de teste pe drumurile din România şi Franţa. După fotografiile oficiale şi primele filme cu această maşină, apar şi imagini cu interiorul acestui MPV.

 • VIDEO Dacia Lodgy a apărut deja pe şosea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dacia Lodgy a apărut deja pe şosea

  Dacia Lodgy a fost surprinsă pe străzile din Târgovişte la testele efectuate inainte de lansarea oficială din martie, potrivit unor filmuleţe care circulă pe internet.

 • Dacia vinde 940 de maşini pe zi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia vinde 940 de maşini pe zi

  Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul comercial Thomas Dubruel a prezentat activitatea uzinei Dacia pe anul 2011. Automobile Dacia a vândut anul trecut 343.233 de automobile în întreaga lume, numărul fiind în uşoară scădere faţă de anul 2010 când au fost livrate 348.723 de unităţi.

 • Două locuri pe podium pentru Dacia Lodgy Glace
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două locuri pe podium pentru Dacia Lodgy Glace

  Pentru a se putea pregăti mai bine pentru această cursă lungă, echipa Dacia de la Trofeul Andros a făcut teste pe circuitul de la Val Thorens imediat după Anul Nou.

 • Dacia Lodgy va fi lansată în martie la Salonul Auto de la Geneva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia Lodgy va fi lansată în martie la Salonul Auto de la Geneva

  Gama Dacia se extinde în 2012 cu Lodgy, un vehicul de familie disponibil în variantă cu 5 şi 7 locuri. În concordanţă cu spiritul mărcii Dacia, Lodgy este un model foarte spaţios, cu prestaţii inedite, adaptate aşteptărilor clienţilor.

 • VIDEO Dacia Lodgy Glace, locul 3 la Val Thorens în Trofeul Andros
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dacia Lodgy Glace, locul 3 la Val Thorens în Trofeul Andros

  Desfăşurată la Val Thorens, prima etapă a ediţiei 2011/2012 a Trofeului Andros, competiţie automobilistică ce are loc pe o pistă acoperită de gheaţă, a fost câştigată de fostul pilot de Formula 1 Olivier Panis (Skoda Fabia). Pe locul 3 s-a clasat Evens Stievenart, care a concurat la volanul Daciei Lodgy Glace, un prototip care prefigurează monovolumul ce va fi lansat la Geneva, anul viitor.

 • Primele imagini cu varianta de stradă a Daciei Lodgy
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primele imagini cu varianta de stradă a Daciei Lodgy

  Britanicii de la revista "Car Magazine" au prezentat prima fotografie oficială cu cel mai nou model Dacia, MPV-ul denumit Lodgy. Aceasta este prima imagine în care noul model Dacia apare fără elementele specifice curselor pentru Trofeul Andros.

Modifică Setările