Stiri despre cursuri someri

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum se sparg banii statului pentru recalificarea inutilă a şomerilor: 1,6 milioane de euro tocaţi pentru ca doar 46 de oameni să-şi găsească job în doi ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se sparg banii statului pentru recalificarea inutilă a şomerilor: 1,6 milioane de euro tocaţi pentru ca doar 46 de oameni să-şi găsească job în doi ani

  Dintre cele 900 de persoane care au urmat cursuri de recalificare plătite din bani publici, prin două programe gestionate de AJOFM Galaţi, doar 46 s-au angajat efectiv. Într-unul dintre proiecte, fiecare şomer pentru care s-au găsit posturi banale, precum vânzătoare sau îngrijitoare pentru bătrâni, a costat bugetul public peste 46.000 de euro.

 • Meseriile
de coafor şi frizer, la mare căutare în judeţul Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meseriile de coafor şi frizer, la mare căutare în judeţul Olt

  Cele mai căutate meserii în judeţul Olt la acest moment sunt cele pentru care nu îţi trebuie defel studii superioare. Meseriile respective sunt cele de coafor şi frizer. Cel puţin aşa reiese din informaţiile reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, care au înregistrat cele mai multe solicitări de recalificare profesională pentru meseriile menţionate. Cursurile sunt gratuite pentru şomeri.

 • Cursuri gratuite pentru şomeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursuri gratuite pentru şomeri

  Braşovenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă îşi pot schimba meseria. Sunt disponibile cursuri de bucătar, camerista, inspector resurse umane, cosmetician şi sudor.

 • Cursuri variate pentru şomeri. De la asfaltator la somelieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursuri variate pentru şomeri. De la asfaltator la somelieri

  În luna octombrie se pot face următoarele cursuri: asfaltator, bucatar specialist, somelier, lucrător in creşterea plantelor, constructor drumuri şi poduri, sef sala restaurant, tâmplar universal, tinichigiu auto.

 • Cursuri gratuite pentru şomeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursuri gratuite pentru şomeri

  În această lună, sunt organizate cursuri pentru meserii precum bucătar specialist, operator la maşini cu comandă numerică, somelier, sudor, tâmplar, constructor drumuri şi poduri, lucrător in creşterea plantelor.

 • Cursuri de recalificare pentru şomeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursuri de recalificare pentru şomeri

  Şomerii braşoveni pot urma gratuit cursuri de formare profesională în luna noiembrie pentru meseriile de confecţioner tâmplărie din aluminiu şi mase plastice, confecţioner-asamblor articole din textile, măcelar, ospătar şi tâmplar universal.

 • Consiliere şi cursuri de IT gratuite pentru şomeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consiliere şi cursuri de IT gratuite pentru şomeri

  Şomerii au posibilitatea de a urma gratuit cursuri de competenţe IT şi de a beneficia de consiliere pentru găsirea unui job, graţie unui proiect pe bani europeni desfăşurat până în februarie 2012.

 • Ploieşti: Ce cursuri gratuite pot urma şomerii luna aceasta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ploieşti: Ce cursuri gratuite pot urma şomerii luna aceasta

  În iunie, şomerii pot urma cursuri pentru brutari, coafor, lucrători în comerţ, agenţi pază şi ordine, lucrători în lăcătuşerie mecanică structuri, sau imprimatori pe mătase, lemn şi textile.  

Modifică Setările