Stiri despre curatenie

  681 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Începe curăţenia pe străzile oraşului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe curăţenia pe străzile oraşului

  Curăţenia în oraş va începe pe 15 martie şi se va încheia pe pe 30 aprilie. Acţiunea va demara pe strada Mareşal Averescu şi va continua pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

 • Trei parcuri orădene au fost predate firmei RER Ecologic, pentru întreținere și amenajare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei parcuri orădene au fost predate firmei RER Ecologic, pentru întreținere și amenajare

  Parcul Libertății, Parcul Traian și Parcul Onisifor Ghibu au ajuns în responsabilitatea RER Ecologic. După ce săptămâna trecută, Primăria Oradea a predat primele patru parcuri către societăţile care au câştigat licitaţia privind concesionarea serviciului de întreţinere a acestora, municipalitatea a mai predat luni trei parcuri, către RER Ecologic Service.

 • Patru dintre parcurile din Oradea sunt întreținute de firme private din oraș
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru dintre parcurile din Oradea sunt întreținute de firme private din oraș

  Primăria municipiului Oradea a predat primele patru parcuri către societăţile care au câştigat licitaţia privind concesionarea serviciului de întreţinere a acestora, pentru o perioadă de un an. Este vorba despre Parcul Sala Sporturilor, Parcul 1 Decembrie, Parcul I.C. Brătianu şi Parcul Petofi.

 • Târgu-Mureş:Curăţenie cu lopata
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Curăţenie cu lopata

  Angajaţii Primăriei au îndepărtat în această dimineaţă zăpada depusă în zona staţiilor de autobus şi maxi taxi. Trotuarele din faţa imobilelor sunt, însă, responsabilitatea locuitorilor, care riscă avertismente şi amenzi din partea Poliţiei Comunitare în cazul în care nu le deszăpezesc.

 • Comandă de curăţenie pentru Crăciun în casele bănăţenilor cu bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comandă de curăţenie pentru Crăciun în casele bănăţenilor cu bani

  Bănăţencele foarte ocupate şi cu soţi care fug de treburile casnice apelează la firmele de curăţenie ca să aibă casa ca un pahar în zilele de Crăciun. Ziua de Ajun este ultima şi cea mai solicitantă pentru firmele care au fost solicitate pentru astfel de servicii.

 • Ploieşti: Comoditatea sfidează criza
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ploieşti: Comoditatea sfidează criza

  Serviciile de curăţenie oferite de firmele din acest domeniu, costă câteva sute de lei însă, chiar şi aşa, numărul solicitărilor este foarte mare în această perioadă

 • Bucureşti: Îţi fac alţii curăţenia de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Îţi fac alţii curăţenia de iarnă

  Bucureştenii prea ocupaţi sau cei care nu au chef să se apuce de deriticat prin casă pot apela la firmele de cleaning. Contra cost, acestea îţi trimit acasa echipe specializate care „dau gata“ un apartament de trei camere în maximum 8 ore de muncă.

 • Gospodinele renunţă la firmele de curăţenie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gospodinele renunţă la firmele de curăţenie

  Băcăuancele vor pune mâna pe mop şi vor deretica singure în locuinţe pentru că nu mai au bani pentru specialişti. Criza le-a determinat pe femei să fie mai zgârcite cu veniturile familiei şi să nu mai apeleze la firme specializate pentru curăţenia de Sărbători.

 • Igiena ne influenţează acţiunile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Igiena ne influenţează acţiunile

  Reacţiile noastre diferă în funcţie de cât de curat este mediul în care ne desfăşurăm activitatea. Păstrarea curăţeniei ar putea fi o metodă necostisitoare de a stimula generozitatea, atunci când nu devine o obsesie.

Modifică Setările