Stiri despre curatenie

  681 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Judeţul Bacău va fi „scanat“ de gunoaie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judeţul Bacău va fi „scanat“ de gunoaie

  Bacăul va avea, la finalul acestei săptămâni, o hartă a zonelor în care se găsesc cele mai multe deşeuri. Cartografierea zonelor va fi făcută sâmbătă şi duminică de o echipă de aproape 40 de voluntari ai Organizaţiei „Let’s Do It, Romania!“.

 • Pericol de infecţii nozocomiale în Spitalul Judeţean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericol de infecţii nozocomiale în Spitalul Judeţean

  De patru zile curăţenia în cea mai mare unitatea spitalicească din Buzău este asigurată de către infirmierele secţiilor, care se văd nevoite să alerge de la un bolnav la altul, iar apoi să asigure curăţenia în saloane. Contractul cu firma de curăţenie a fost modificat pe parcurs.

 • Spitalul Judeţean a rămas fără personalul de curăţenie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul Judeţean a rămas fără personalul de curăţenie

  Îngrijitoarele nu au mai venit la serviciu de trei zile pentru că nu şi-au primit salariile. Pe toate secţiile sunt infirmiere care deşi nu au în fişa postului acestei atribuţii, s-au apucat de făcut curăţenie în spital pentru a preveni izbucnirea unei infecţii.

 • Sibiu: Iubitorii de off-road pleacă mâine în munţi după gunoaie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Iubitorii de off-road pleacă mâine în munţi după gunoaie

  Xventure Offroad România va sprijini proiectul „Let`s do it Romania”. De departe cel mai ambiţios proiect de voluntariat al României din ultimii ani, „Let`s do it Romania” îşi propune să cureţe cât mai multe gunoaie din ţară într-o singură zi. Ziua curăţeniei a fost stabilită în 25 septembrie.

 • A făcut curat în bancă înainte s-o jefuiască
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A făcut curat în bancă înainte s-o jefuiască

  Principalul suspect în cazul jafului din 3 mai de la Piraeus Bank, sucursala Nerva Traian, a fost prins de poliţisti în localitatea Vidra, judeţul Giurgiu.Magistraţii au decis astăzi arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

 • Dezinfecția pune lacătul pe maternitatea Odobescu din Timișoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezinfecția pune lacătul pe maternitatea Odobescu din Timișoara

  Toate internările și nașterile vor fi direcționate către spitalul Bega începând de astăzi. Timișorencele care și-au programat nașterile la clinica "Dr. Dumitru Popescu" (maternitatea Odobescu) va trebui să își schimbe planurile.

 • Parcul Bălcescu a fost ecologizat de elevi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parcul Bălcescu a fost ecologizat de elevi

  Curăţenia a fost realizată la iniţiativa Consiliului Local al Tinerilor, care a alocat 2000 de lei pentru materialele necesare acţiunii

 • Curăţenia de primăvară găureşte bugetul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Curăţenia de primăvară găureşte bugetul

  Buzoienii nu sunt foarte mulţumiţi de rezultatele campaniei din acest an şi spun că încă mai sunt cratere în tot oraşul. Municipalitatea a încheiat curăţenia de primăvară şi, după ce a tras linie, a aflat că trebuie să le achite aproape trei milioane de lei firmelor de salubrizare, spaţii verzi şi drumuri.

 • Pietrenii, forţaţi să tundă iarba de la bloc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pietrenii, forţaţi să tundă iarba de la bloc

  Locatarii care lasă bălăriile să crească în voie vor fi amendaţi. Ameninţările vin din partea edililor oraşului care, prin munca locuitorilor, vor ca Piatra Neamţ să-şi merite titulatura de „Oraş Verde“.

 • A început curăţenia în Delta Dunării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început curăţenia în Delta Dunării

  Zeci de saci de pet-uri şi alte deşeuri au fost adunaţi în doar câteva ore din rezervaţia naturală protejată Delta Dunării. Acţiunea a fost derulată ieri.

 • Clujul dă tonul curăţeniei generale în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujul dă tonul curăţeniei generale în România

  Cel mai mare proiect de implicare socială care îşi propune să adune deşeurile din toată ţara într-o singură zi a fost lansat azi la Cluj. La nivel naţional sunt aşteptaţi să se implice în proiect peste 800.000 de voluntari. În Cluj mâine va avea loc determinarea mormanelor de deşeuri din arealele naturale.

 • Cât ne costă să trăim la fel de civilizat ca în Germania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât ne costă să trăim la fel de civilizat ca în Germania

  Media săptămânală a amenzilor aplicate de poliţiştii comunitari, pentru gesturi necivilizate, este de 2.000 de lei. Civilizarea prin amenzi este una dintre metodele aplicate de către autorităţile locale pentru a-i educa pe arădeni.

 • Turnu Severin: Curăţenia de Paşte umple oraşul de gunoaie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turnu Severin: Curăţenia de Paşte umple oraşul de gunoaie

  Mucuri de ţigari, ambalaje, butoaie cu murături, PET-uri şi resturi menajere zac aruncate pe spaţiile verzi sau lângă tomberoane. Autorităţile se aşteaptă ca în aceste zile să crească numărul  amenzilor.

 • Dau bani ca să scape de corvoada curăţeniei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dau bani ca să scape de corvoada curăţeniei

  Focşănenii care nu vor să piardă timp cu şmotrul de Paşte au angajat firme specializate ca să le facă ordine.Dacă o menajeră te costă în jur de 50 de lei pe zi, o fimă de specialitate are preţuri de la 150 de lei până la 500 de lei, în funcţie de serviciile cerute, suprafaţa casei şi timpul de lucru.

Modifică Setările