Stiri despre curata

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Întrebuinţările multiple ale pastei de dinţi. Soluţiile sunt la îndemâna oricui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întrebuinţările multiple ale pastei de dinţi. Soluţiile sunt la îndemâna oricui

  Pasta de dinţi o folosim zi de zi. Bineînţeles, pentru igiena dentară. Puţini ştiu, însă, că pasta de dinţi poate fi utilizată cu succes atunci când vrem să curăţăm obiecte din inox sau argint, când vrem să scoatem mirosul neplăcut de pe mâini sau când vrem să ne lustruim încâlţămintea. Aceeaşi pastă de dinţi ne poate ajuta şi în tratamentul pentru unghii.

 • 12 moduri ingenioase în care poţi folosi pasta de dinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  12 moduri ingenioase în care poţi folosi pasta de dinţi

  Produsului de îngrijire, care ar trebui să existe în orice casă, i-au fost găsite, de-a lungul timpului, zeci de întrebuinţări, altele decât cea pentru care este renumit. Pasta de dinţi este unul dintre cele mai versatile produse şi poate fi folosit pentru îngrjirea bijuteriilor, dar şi pentru înlăturarea petelor.

 • Olandezii investesc în Delta Dunării: Apă mai curată în C.A. Rosetti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Olandezii investesc în Delta Dunării: Apă mai curată în C.A. Rosetti

  Astăzi, o delegaţie olandeză a fost prezentă Delta Dunării, împreună cu prefectul judeţului Tulcea, Vasile Gudu. Olandezii a demarat de anul trecut proiectul integrat numit Western Black Sea Coast Project – WeBSeaCo (Proiectul Coastei de vest a Marii Negre), prin care vor realiza o staţie de desalinizare la C.A. Rosetii.

 • Iată care sunt cele şapte principii pentru o alimentaţie curată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iată care sunt cele şapte principii pentru o alimentaţie curată

  Ultima modă în lumea consumatorilor preocupaţi de sănătatea lor este "alimentaţia curată", un concept ce încurajează consumul de mâncare sănătoasă cât mai naturală şi mai puţin procesată. Deşi expresia este relativ nouă, principiile sunt vechi.

 • Tulcea: Curăţă judeţul într-o singură zi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Curăţă judeţul într-o singură zi!

  În acest weekend, organizaţia „Let’s Do It!“, Romania pregăteşte o amplă campanie de ecologizare. Activităţile se vor desfăşura la Bididia, Babadag, Niculiţel şi Luncaviţa. 40 de de jandarmi se alătură şi ei acestui proiect, atât pentru ecologizare, cât şi pentru asigurarea liniştii publice