Stiri despre cum va place

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cui îi
place?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cui îi place?

  Nu avem indicii că i-ar fi mers chiar foarte bine literaturii dramatice a bătrânului Will în actuala stagiune bucureşteană. Dimpotrivă.

 • „Cum vă place”, de William Shakespeare: Un exerciţiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Cum vă place”, de William Shakespeare: Un exerciţiu

  Cândva, către sfârşitul anilor ’80 ai secolului trecut, Asociaţia Internaţională a Criticilor de Teatru (A.I.C.T.) organiza un colocviu a cărui intenţie declarată era aceea de a formula un răspuns la întrebarea dacă mai este sau nu Shakespeare contemporanul nostru. Aşa cum susţinea într-o carte adesea citată, o carte-cult, apărută la Varşovia în 1961, celebrul Jan Kott.

 • Diversitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diversitate

  S-a întâmplat ca la o distanţă de doar câteva zile să fiu invitat la două premiere clujene. Marţi seara, după încheierea spectacolului  de teatru-fizic cu shakespearianul „Cum vă place” de la Naţional, am fost abordat de un spectator care mi-a spus că mă zărise, în urmă cu câteva zile, la cea mai recentă premieră a Teatrului Maghiar de Stat - spectacolul cu piesa Leda.

 • Teatrul Shakespeare’s Globe soseşte mâine la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatrul Shakespeare’s Globe soseşte mâine la Bucureşti

  ArCuB îi invită pe bucureşteni pe 11 şi 12 iulie, de la ora 19.30, în Piaţa George Enescu, la spectacolul “Cum vă place” de William Shakespeare, o producţie a Teatrului Shakespeare’s Globe din Londra, în regia lui James Dacre.

Modifică Setările