Stiri despre cruciada

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ironii la adresa „cruciadei“ unui senator împotriva Netflix: „aduce privitorul într-o stare de acceptare a unor realităţi precum satanismul, vrăjitoria, pedofilia“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ironii la adresa „cruciadei“ unui senator împotriva Netflix: „aduce privitorul într-o stare de acceptare a unor realităţi precum satanismul, vrăjitoria, pedofilia“

  Senatorul de Cluj Vasile Cristian Lungu a postat un mesaj pe Facebook în care critică Netflix, arătând că filmele şi serialele prezentate „aduc privitorul într-o stare de aclimatizare/acceptare a unor realităţi precum: satanismul, vrăjitoria, pedofilia, canibalismul, promovarea sinuciderii, sexualizarea cât mai timpurie a copiilor”. Postarea are peste 250 de comentarii, în majoritatea dintre acestea parlamentarul fiind ironizat.

 • De ce au fost măcelăriţi evreii secole la rând în Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce au fost măcelăriţi evreii secole la rând în Europa

  Antisemitismul este o atitudine veche în Europa. În Evul Mediu a fost îndreptată în special împotriva evreilor. Încurajat de Biserică şi bazat pe multe mituri, antisemitismul european a dus la violenţe fără precedent, comunităţi întregi de evrei fiind mascrate.

 • Cine sunt ciocoii noi ajunşi la putere după cruciada DNA. Secretele lupilor tineri care visează să pună mâna pe caşcavalul numit România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt ciocoii noi ajunşi la putere după cruciada DNA. Secretele lupilor tineri care visează să pună mâna pe caşcavalul numit România

  Majoritatea politicienilor ajunşi la putere în judeţele României decapitate de investigaţiile DNA sunt oameni crescuţi şi promovaţi de foştii baroni locali. Cu toate acestea, mulţi dintre ei s-au distanţat de acţiunile foştilor mentori şi chiar au criticat acţiunile acestora, fapt de neconceput până în 2014.

 • Cruciada
DNA împotriva ciocoilor vechi. Secretele marilor dosare de corupţie ale baronilor care au nenorocit România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cruciada DNA împotriva ciocoilor vechi. Secretele marilor dosare de corupţie ale baronilor care au nenorocit România

  Au primit milioane de voturi din partea românilor, dar mai ales au primit toată încrederea unui popor care şi-a dorit să trăiască mai bine. Baronii locali, cei în mâinile cărora alegătorii au lăsat toţi banii şi toate speranţele lor, au fost, în ultimii ani, prezenţi mai mult în faţa procurorilor, în sălile de judecată sau chiar după gratii decât în birourile instituţiilor publice pe care ar fi trebuit să le conducă drept.

 • Adevărata Cruciadă: locul educaţiei în societate, nu
demonizarea dascălilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărata Cruciadă: locul educaţiei în societate, nu demonizarea dascălilor

  Ultimele clasamente Pisa ne arată că România riscă să se confrunte în viitorul apropiat cu un dezastru. Ne aflăm pe locul 50 din 65 la lectură în rândul tinerilor de 15 ani. Şi nu cred că este corect să aruncăm vina asupra copiilor sau a profesorilor, ci să ne asumăm cu responsabilitate noi, clasa politică, un mare eşec.

 • Controversele secolului XXI: Cruciada anti-Islam
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Controversele secolului XXI: Cruciada anti-Islam

  Vă propunem să discutăm despre una dintre cele mai controversate şi dure realităţi ale lumii în care trăim, ţinută de obicei în subteran din mai vechiul reflex al ascunderii gunoiului (sau a tuturor gunoaielor disponibile) sub un preş cât mai bine întins, gros, frumos colorat şi, pe cât se poate, proaspăt spălat cu detergent parfumat.

 • Amuzanta cruciadă a britanicilor împotriva creştinilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amuzanta cruciadă a britanicilor împotriva creştinilor

  Acum zece ani, două luni de vară le-am petrecut culegând fructe şi legume la o fermă de lângă Stratford Upon Avon împreună cu mulţi alţi studenţi bulgari şi ucraineni. Fără programul acesta prin care studenţii din Est mergeau să muncească pe plantaţiile britanicilor probabil că ar fi mâncat prune uscate şi deshidratate direct din copaci. Acum nişte tembeli de la un ziar britanic pornesc o „cruciadă“ împotriva românilor şi bulgarilor.

 • Fumatul, permis!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fumatul, permis!

  Cele 26 de texte semnate de autori cu vârste cuprinse între 30 şi 70 de ani şi publicate în plină cruciadă europeană împotriva fumatului alcătuiesc a patra antologie a seriei „Prima dată“. Primul fum stă în acelaşi timp sub semnul interdicţiei şi al iniţierii, este un act deopotrivă interzis, dar şi ritualic.

 • Presa chineză, la cruciadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa chineză, la cruciadă

  Sistemul «huku», conceput şi aplicat în 1950, atribuie fiecărui individ un statut – rural sau urban – stabilindu-i drepturile de liberă circulaţie în ţară şi accesul la serviciile publice.

 • Sarah Chang, la Cruciada Culturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sarah Chang, la Cruciada Culturii

  La 14 februarie, începând cu ora 19.00, cunoscuta violonistăva susţine un recital la Ateneul Român. Sarah Chang va conduce Bătălia Viorii, prima confruntare din cadrul Cruciadei Culturii, iniţiată de Agenţia de Vise.

Modifică Setările