Stiri despre cru

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • DIICOT îl urmăreşte penal pe primarul maghiar din Sfântu Gheorghe pentru declaraţii belicoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DIICOT îl urmăreşte penal pe primarul maghiar din Sfântu Gheorghe pentru declaraţii belicoase

  Procurorii DIICOT au început urmărirea penală in rem pentru ameninţare, în urma declaraţiilor făcute în şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) al Uniunii Maghiare din România (UDMR) de la Târgu Mureş. De la tribuna CRU, primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a declarat că, dacă maghiarii nu vor fi lăsaţi în pace, „în Secuime s-ar putea întâmpla ce s-a întâmplat la Târgu Mureş în 1990“.

 • UDMR a votat acum iesirea de la guvernare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UDMR a votat acum iesirea de la guvernare

  UDMR s-a reunit astăzi la Târgu Mureş pentru a lua o decizie finală în privinţa ieşirii de la guvernare. Consiliul Reprezentanţilor Unionali s-a întrunit, după ce în 27 noiembrie a avut loc Consiliul Permanent al Uniunii, care a recomandat reorientarea. părăsirii actualei coaliţii aflate la putere.

 • Marko Bela le cere maghiarilor să boicoteze mitingul pentru autonomia Ţinutului Secuiesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marko Bela le cere maghiarilor să boicoteze mitingul pentru autonomia Ţinutului Secuiesc

  Târgu-Mureşul va găzdui un miting pentru autonomia Ţinutului Secuiesc, regiune ipotetică, alcătuită din judeţele Mureş, Harghita şi Covasna. Evenimentul va fi organizat de Partidul Civic Maghiar, alături de reprezentanţii Consiliului Naţional Secuiesc, motiv pentru care reprezentanţii UDMR nu susţin ideea participării la mitingul din 10 martie.

 • Kelemen Hunor e negociatorul ales de UDMR pentru participarea la guvernare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kelemen Hunor e negociatorul ales de UDMR pentru participarea la guvernare

  Consiliul Reprezentanţilor Unionali, organizat în acest sfârşit de săptămână la Târg-Mureş, a reprezentat un prilej pentru reprezentanţii UDMR de a stabili cauzele rezultatelor slabe la alegeri şi dacă Uniunea va face parte din noua guvernare sau nu.

Modifică Setările