Stiri despre cross

  35 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Crosul “Ziua Olimpică”, mâine, în Parcul Crâng
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crosul “Ziua Olimpică”, mâine, în Parcul Crâng

  Cu mic cu mare, buzoienii sunt invitaţi la mişcare. Este vorba de Crosul “Ziua Olimpică”, eveniment care se adresează practicanţilor sportului de masă, organizat de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, cu sprijinul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Buzău.

 • Un arădean la Parlamentul European: în viaţa de zi cu zi lucrează pentru un europarlamentar, în timpul liber aleargă pentru a salva lumea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un arădean la Parlamentul European: în viaţa de zi cu zi lucrează pentru un europarlamentar, în timpul liber aleargă pentru a salva lumea

  Laurenţiu Gavra (36 de ani) este de aproape şase ani angajat la Parlamentul European. Din 2009 până în vara anului trecut a lucrat la cabinetul europarlamentarului Iosif Mantula. Acum este consilier al europarlamentarului Daniel Buda, din Cluj. Născut în oraşul arădean Chişineu-Criş, Laurenţiu este un împătimit al curselor de maraton organizate în Europa.

 • GALERIE FOTO Crossul 1 Decembrie la Tulcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Crossul 1 Decembrie la Tulcea

  Sute de tineri tulceni au participat în această dimineaţă la deja tradiţionalul cross de 1 decembrie, organizat de Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Tulcea, în colaborare cu supermarketul Casablanca.

 • Aleargă pentru ceilalţi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aleargă pentru ceilalţi!

  Şi ediţia din acest an a Maratonului Internaţional Bucureşti are ca scop acţiuni caritabile.

 • Maraton cu vedete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maraton cu vedete

  Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, cel mai bun tenismen român al momentului, Victor Hănescu, dar şi personaje din lumea mondenă, precum Gina Pistol, vor alerga duminică.

 • Pe poziţii! Fiţi gata! Start!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe poziţii! Fiţi gata! Start!

  Bucureştiul va găzdui, duminică, de la ora 9.30, a patra ediţie a întrecerii pe distanţa clasică de 42 de kilometri, dar şi o cursă populară pentru strângerea de bani în scopuri caritabile.

 • Cross pe limesul roman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cross pe limesul roman

  Cel puţin 100 de persoane vor participa la Turul Porolissum 2011. Participanţii s-au înscris la concursuri de cross, drumeţii şi mountain bike.Prin acest eveniment, Consiliul Judeţean îşi propune să promoveze Complexul Arheologic de la Porolissum, cel mai important sit al judeţului.

 • Tulcea: Concursuri sportive pentru copii de ziua lor. Vezi aici programul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Concursuri sportive pentru copii de ziua lor. Vezi aici programul!

  Evenimentele se desfăşoară sub sloganul „Sunt un copil activ”, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Poliţia Rutieră şi Primăria Municipiului Tulcea. Este vorba despre o serie de manifestări sportive ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani.       

 • Călăraşi: Mâine este Ziua Olimpică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: Mâine este Ziua Olimpică

  Mâine, începând cu ora 9.30 se va desfăşura cross-ul Ziua Olimpică, în parcul Dumbrava. „Avem câteva premii de la Comitetul Olimpic, tricouri şi diplome care le vom da participanţilor“, ne-a declarat Marius Tătaru, director al Clubului Sportvi Şcolar Călăraşi.

 • Duel al angajaţilor bănăţeni, în plin centrul timişorean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duel al angajaţilor bănăţeni, în plin centrul timişorean

  Angajaţii timişoreni au ocazia să îşi dovedească viteza de reacţie, la propriu. Ei se vor întrece în plin centrul Timişoarei, la cea de-a şaptea ediţie a „Crosului firmelor". În premieră pentru această ediţie, participanţii provin din toate judeţele din Banat.

 • Liceenii bistriţeni au alergat la crosul inimii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liceenii bistriţeni au alergat la crosul inimii

  Peste o sută de copii de la trei licee din Bistriţa au alergat azi, de la ora 12.00, din parcul municipal, în cadrul unei manifestări numite „Crosul inimii".