Stiri despre cronica carcotasilor

  156 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mihai Găinuşă:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Găinuşă: "Şerbănică întârzie puţin, ca de obicei!"

  Colegul lui Mihai Găinuşă, Şerban Huidu, este în continuare sub supravegherea medicilor, după accidentul suferit în urmă cu o lună pe o pârtie din Innsbruck. Mişu Găinuşă a început, alături de Oana Paraschiv, "Circul de Stat" la Kiss FM.

 • Bendeac vrea să-i ia locul lui Huidu la Cronica Cârcotaşilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bendeac vrea să-i ia locul lui Huidu la Cronica Cârcotaşilor

  În ciuda conflictului mai vechi care a avut loc între Huidu şi Bendeac, cel din urmă a îngropat securea războiului şi chiar mai mult, a spus că, dacă starea de sănătate nu-i permite lui Huidu să revină pe micile ecrane, el este disponibil să-i ia locul.

 • Huidu şi Găinuşă se despart în vacanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Huidu şi Găinuşă se despart în vacanţă

  „Cronica Cârcotaşilor“ a intrat în vacanţă până la toamnă. Realizatorii de la Prima TV au dedicat copiilor ultima emisiune din acest sezon, difuzată miercuri, 2 iunie.

 • INTERVIU Huidu şi Găinuşă: „Combatem bătaia cu bătaie de joc!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Huidu şi Găinuşă: „Combatem bătaia cu bătaie de joc!”

  „Cronica Cârcotaşilor“ a intrat în vacanţă până la toamnă. Înainte de concediu, cârcotaşii au vorbit despre televiziune, colegii de breaslă şi despre ameninţări cu bătaia. În faţa întrebărilor „Adevărul de Seară“, cei doi se comportă la fel ca în faţa camerelor de filmat sau a microfonului de la Kiss FM, dezinvolţi, plini de umor şi „răi“.

 • Clubul devoratorilor de TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clubul devoratorilor de TV

  Actorul care îl interpretează pe Stiven în serialul „State de România“, difuzat la ProTV de luni până joi, de la ora 22.15, a ales ţinutul Maramureşului pentru ultima sa vacanţă. Sighetu-Marmaţiei a fost oraşul-gazdă pentru cei trei turişti, Octavian Strunilă, logodnica lui, Oana, şi fetiţa acestora de numai cinci luni, Maria Equazella.

 • Clubul devoratorilior de TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clubul devoratorilior de TV

  Marian Stanciu, alias Puştiu’ din echipa „Cronicii Cârcotaşilor“, şi-a descoperit o nouă pasiune: grădinăritul. „Am citit pe internet şi în revistele de specialitate şi am aflat care sunt paşii pe care trebuie să-i urmez.

 • 5 întrebări pentru Cristi Hrubaru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 întrebări pentru Cristi Hrubaru

  Cristi Hrubaru este prezentatorul matinalului de la postul de radio Magic FM şi reporterul de la emisiunea „Cronica cârcotaşilor“ care oferă cadouri amuzante intervievaţilor.

 • Moartea actorului Toni Tecuceanu i-a înspăimântat pe gălăţeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea actorului Toni Tecuceanu i-a înspăimântat pe gălăţeni

  Sute de gălăţeni s-au înghesuit să se vaccineze contra gripei porcine după ce s-a aflat vestea morţii actorului Toni Tecuceanu.În ultimele două zile autorităţile sanitare au confirmat alte şapte îmbolnăviri la Galaţi cu virusul gripei porcine.