Stiri despre criza sociala

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Criză socială în Franţa. Parisul, inundat de gunoaie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criză socială în Franţa. Parisul, inundat de gunoaie

  Mişcarea de contestare a reformei sociale în Franţa a început să perturbe în mod grav colectarea deşeurilor menajere, în special la Paris, unde o bună parte din unităţile de tratare a deşeurilor nu funcţionează, relatează AFP.

 • Franţa, în haos cu o săptămână înainte de lovitura de start a Euro 2016
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Franţa, în haos cu o săptămână înainte de lovitura de start a Euro 2016

  Cu o săptămână înainte de începerea Euro 2016, Franţa, ţara gazdă, este cuprinsă de haos. Criza socială cauzată de neînţelegerile dintre sindicate şi guvern asupra reformei Legii Muncii continuă, piloţii Air France vor face grevă în primele zile ale turneului de fotbal, în timp ce starea de urgenţă a fost menţinută pe întreg teritoriul francez până la 26 iulie, ca urmare a atentatelor de anul trecut de la Paris şi a ameninţărilor teroriste.

 • Nouă tentativă de autoincendiere în Bulgaria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nouă tentativă de autoincendiere în Bulgaria

  O femeie din Bulgaria a încercat să se sinucidă dându-şi foc în public, au anunţat marţi surse medicale, un act care aminteşte de seria de autoincendieri din timpul crizei sociale din iarnă, relatează AFP.

 • Bomba socială a Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bomba socială a Europei

  Ieri a fost dată publicitatii analiza trimestrială a Comisiei Europene privind piaţa muncii şi situaţia socială la nivelul UE. Cifrele sunt cel puţin îngrijorătoare, chiar dramatice în unele cazuri.

 • Rata şomajului este în creştere. Peste 26 de milioane de europeni nu au un loc de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rata şomajului este în creştere. Peste 26 de milioane de europeni nu au un loc de muncă

  Peste 26 de milioane de cetăţeni din Uniunea Europeană au rămas fără o slujbă în ianuarie 2013. Anunţul a fost făcut de Comisia Europeană, care atenţionează că numărul locurilor de muncă este în scădere la nivel global, în timp ce rata şomajului este în creştere. Totodată, se arată într-un buletin trimestrial al Comisiei, situaţia financiară a gospodăriilor este, în continuare, grea.

 • Şi Europa ce zice?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi Europa ce zice?

  Va zice, aşa cum o stipulează standardele civilizaţiei politice, că va respecta rezultatele unor alegeri democratice. Asta a decis poporul, asta va consemna şi Europa, fără să se dărâme nici ziduri, fără să se arboreze drapele de doliu, fără să resimtă vreo convulsie.

Modifică Setările