Stiri despre criya

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Politică, afaceri, presă: Ce punem în loc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politică, afaceri, presă: Ce punem în loc

  Pentru clasa politică, afaceri şi presă, aşa cum le ştiam, a venit doomsday. Vârfurile politicii cu tot cu eşaloanele secundare din politică şi administraţie sunt programate pentru audieri, reţineri sau arestări. Din antreprenoriatul românesc au mai rămas doar câteva domenii neatinse de anticorupţie. Patroni de presă centrală şi finanţatori informali fac şedinţe de sumar în arestul poliţiei Sfârşitul e aproape.

 • Rusia ar putea reintra în recesiune anul viitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia ar putea reintra în recesiune anul viitor

  Ministrul rus al Economiei, Aleksei Vedev, a revizuit în minus creşterea economică pe 2015, de la o creştere de 1,2%, la o scădere de 0,8 procente. Teoretic, asta înseamnă că Rusia intră în recesiune. Economia Rusiei este din ce în ce mai afectată de sancţiunile internaţionale, iar moneda naţională, rubla, atinge minim după minim.

 • VIDEO Şcoală din Doneţk, bombardată: patru morţi şi opt răniţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Şcoală din Doneţk, bombardată: patru morţi şi opt răniţi

  Zece persoane au fost ucise şi nouă rănite, miercuri, în bombardamente din Doneţk, bastion al separatiştilor proruşi din estul Ucrainei, după ce un maxi-taxi şi o şcoală au fost vizate de obuze în prima zi a noului an şcolar, a anunţat administraţia regională, citată de AFP.

 • Grecii, rugaţi să-şi aducă banii acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grecii, rugaţi să-şi aducă banii acasă

  Ministrul de Finanţe, Evangelos Venizelos, i-a implorat pe cetăţenii greci, în special pe cei bogaţi, să-şi repatrieze banii depuşi în bănci străine după declanşarea crizei financiare.

 • Miniştrii poftesc la bugetul de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miniştrii poftesc la bugetul de criză

  Mai mulţi miniştri au cerut suplimentarea bugetului la rectificarea bugetară, însă bani mai mulţi vor merge către ministerele Dezvoltării, Mediului şi Transporturilor. Premierul Emil Boc le-a transmis deja membrilor Cabinetului că vor primi fonduri suplimentare cei care desfăşoară proiecte din bani europeni.

 • Grecia: prima victimă a crizei în guvernul socialist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grecia: prima victimă a crizei în guvernul socialist

  Angela Gerekou, ministrul adjunct al Turismului şi Culturii, a fost nevoită să demisioneze, după ce a ieşit la iveală că soţul ei datorează statului peste 5,5 milioane de euro în impozite şi taxe neplătite. Gerekou (51 de ani), fostă vedetă „Playboy“, este, din punct de vedere politic, protejata premierului George Papandreou.

Modifică Setările