Stiri despre critici de teatru

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INFOGRAFIE Spectacolul „Maestrul şi Margareta“ de la Sibiu are cele mai multe nominalizări la Premiile UNITER
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Spectacolul „Maestrul şi Margareta“ de la Sibiu are cele mai multe nominalizări la Premiile UNITER

  Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu a fost nominalizat, cu spectacolul "Maestrul şi Margareta", la cinci categorii: Cel mai bun spectacol, Cel mai bun regizor: Zoltán Balász, Cel mai bun scenograf: Velica Panduru şi Zoltán Balász, Cel mai bun actor în rol principal: Marius Turdeanu, Cea mai bună actriţă în rol principal: Mariana Mihu. Următoarea reprezentaţie a spectacolului va avea loc joi, 13 martie, de la ora 19.00.

 • Premiile UNITER, dincolo de umori şi mistificări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiile UNITER, dincolo de umori şi mistificări

  Ca în fiecare an, publicarea nominalizărilor pentru premiile UNITER provoacă lungi şi înfocate  discuţii şi dispute. Private, în presă, pe reţelele de socializare. Dovadă limpede, peremptorie, cum ar spune juriştii, că premiile nu sunt deloc neinteresante, obosite, depăşite, fără miză ori că ar aparţine unei realităţi paralele teatrului românesc, aşa cum pretind unii. Mai cu seamă cei ce le contestă fără să fi văzut spectacolele nominalizate.

 • Despre neştiinţă şi nevrere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre neştiinţă şi nevrere

  Mi se întâmplă tot mai adesea în vremea din urmă să mă supăr pe mai tinerii mei colegi, critici de teatru. Şi aceasta nu fiindcă m-aş teme de concurenţă ori că aş resimţi în vreun fel pericolul că s-ar putea ca ei să îmi ia locul. La fel de des mi se întâmplă să mă supăr pe actorii tineri sau foarte tineri.

Modifică Setările