Stiri despre cristina varzaru

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cristina Vărzaru a marcat trei goluri în returul finalei Cupei Cupelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristina Vărzaru a marcat trei goluri în returul finalei Cupei Cupelor

  Cristina Vărzaru a disputat ultimul meci internaţional pentru formaţia daneză Viborg, cu care a cucerit, între altele, de trei ori Liga Campionilor. N-a fost să fie însă o nouă victorie pentru căpitanul echipei României... Viborg s-a înclinat (30-31) pe teren propriu, în faţa lui FTC Rail Cargo Hungaria, în returul finalei Cupei Cupelor - în tur s-a consemnat acelaşi rezultat.

 • UPDATE Cristina Vărzaru:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Cristina Vărzaru: "Mă întorc în România şi am ales o echipă cu un plan ambiţios"

  Aflată în divizia secundă, echipa feminină de handbal Terom Z Iaşi are planuri ambiţioase. După ce a adus-o vara trecută pe Carmen Amariei, gruparea moldavă va conta de la vară pe o altă jucătoare care a făcut istorie în Danemarca. Cu acceptul lui Viborg, echipă cu care avea contract şi pentru ediţia 2012/2013, Cristina Vărzaru şi-a dat acordul să joace pentru Terom din ediţia viitoare de campionat.

 • Handbalistele, premiate cu 100.000 euro pentru bronzul de la CE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Handbalistele, premiate cu 100.000 euro pentru bronzul de la CE

  Componentele lotului naţional de handbal al României au fost premiate, marţi, cu 100.000 de euro, de către firma parteneră a federaţiei, pentru medalia de bronz obţinută la Campionatul European din 2010 desfăşurat în Danemarca şi Norvegia.

 • Vărzaru şi Amariei, medalii de bronz cu Viborg, în Danemarca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vărzaru şi Amariei, medalii de bronz cu Viborg, în Danemarca

  Echipa de handbal feminin Viborg HK, câştigătoare a Ligii Campionilor în sezonul trecut, a încheiat liga daneză cu medaliile de bronz, pentru care au luptat şi componentele naţionalei României, Cristina Vărzaru şi Carmen Amariei.

 • Vărzaru s-a operat în Danemarca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vărzaru s-a operat în Danemarca

  Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Vărzaru, a fost supusă unei intervenţii chirugicale la tendonul lui Ahile, marţi, la Viborg.

 • Ei sunt cei care ne conduc naţionalele!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ei sunt cei care ne conduc naţionalele!

  Şi-au câştigat statutul de staruri la echipele de club şi acum sunt purtătorii de drapel ai naţionalelor tricolore. Ei sunt cei care definesc actualele generaţii de la echipele reprezentative ale României. Fotbalistul Chivu şi poloistul Cosmin Radu sunt printre cei mai vechi căpitani la naţionalele respective, în timp ce baschet­balistul Mihai Silvăşan abia a preluat funcţia, la doar 26 de ani.

 • Viborg, eliminată din Ligă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viborg, eliminată din Ligă!

  Câştigătoarea ediţiei trecute a Ligii Campionilor, formaţia daneză Viborg HK a fost eliminată duminică, pe teren propriu, din competiţie, deşi a învins pe Dinamo Volgograd (Rusia), scor 36-29 (14-17), în ultimul meci din grupa preliminară A.

 • „Magiciana” Vărzaru, încă doi ani la Viborg
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Magiciana” Vărzaru, încă doi ani la Viborg

  Cristina Vărzaru, căpitanul naţionalei de handbal a României, şi-a prelungit, pentru încă două sezoane, contractul cu campioana Danemarcei şi a Europei, Viborg HK.

 • Cristina Vărzaru nu va participa la Cupa Mondială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristina Vărzaru nu va participa la Cupa Mondială

  Căpitanul echipei naţionale de handbal feminin a României, extrema dreaptă Cristina Vărzaru, nu face parte din lotul ce va fi convocat în 13 septembrie, în vederea pregătirii şi participării la Cupa Mondială din Danemarca.

 • Vărzaru a câştigat duelul cu Amariei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vărzaru a câştigat duelul cu Amariei

  Deşi a marcat doar trei goluri pentru Viborg, extrema Cristina Vărzaru a câştigat derby-ul româncelor din campionatul Danemarcei la handbal, cu interul Carmen Amariei (foto).

 • Altă Mărie cu aceeaşi pălărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Altă Mărie cu aceeaşi pălărie

  Totul pare a fi încremenit în fază de proiect pe la noi. De la autostrăzi până la curăţatul drumurilor după prima zăpadă. Pe hârtie, totul este perfect. Pentru că noi, românii, ştim să facem planuri. Problema este că nu prea reuşeşim să le punem în practică.

 • Cristina Vărzaru: „Putem ajunge în semifinale!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristina Vărzaru: „Putem ajunge în semifinale!“

  Extrema tricolorelor este optimistă că România poate obţine o medalie la Mondiale. La fix zece ani după ce conducea naţionala de tineret către titlul mondial la Beijing, Cristina Vărzaru (30 de ani) revine cu mari aşteptări în China.

Modifică Setările