Stiri despre cristian orosanu

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Aniversarea Radio România, marcată cu fast la Sala Radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aniversarea Radio România, marcată cu fast la Sala Radio

  Pe 1 noiembrie, RADIO ROMÂNIA împlineşte 91 de ani de când intră în casele ascultătorilor din ţară şi din străinătate. Aniversarea difuzării (în 1928) a primei emisiuni a serviciului public de radio este marcată, ca în fiecare an, şi de un concert-eveniment prezentat de Orchestra Naţională Radio, înfiinţată de dirijorul Mihail Jora în acelaşi an al inaugurării instituţiei.

 • Muzica lui Lipatti la mare preţ, de Ziua Culturii Naţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzica lui Lipatti la mare preţ, de Ziua Culturii Naţionale

  Duminică, la Studioul de Concerte „Mihail Jora“ – Sala Radio din Bucureşti, a avut loc concertul aniversar „Lipatti 100” susţinut de Orchestra Natională Radio, sub bagheta dirijorului Cristian Oroşanu, alături de soprana Teodora Gheorghiu şi de pianiştii Sergiu Tuhuţiu şi Daniel Goiţi.

 • „Vă place Mozart?“ Răspunsul, la Sala Radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Vă place Mozart?“ Răspunsul, la Sala Radio

  La împlinirea a 225 de ani de la trecerea în eternitate a lui Wolfgang Amadeus Mozart, Orchestra de Camera Radio, dirijată de Cristian Oroşanu şi având-o ca solistă pe pianista Dana Borşan, prezintă miercuri, 23 noiembrie, ora 19.00, la Sala Radio, concertul intitulat ,,100% Mozart”.

 • „Carmen”, spectacol cuceritor la Opera din Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Carmen”, spectacol cuceritor la Opera din Iaşi

  Este noua producţie a scenei lirice moldave, a cărei premieră a avut loc în partea a doua a lunii septembrie, urmată imediat de alte trei spectacole. Suprapunerea cu concertele Festivalului George Enescu m-a făcut să pot veni la Iaşi doar la a cincea reprezentare a operei lui Bizet, în 11 noiembrie.

 • Patrycja Piekutowska deschide stagiunea ONR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patrycja Piekutowska deschide stagiunea ONR

  Violonista poloneză Patrycja Piekutowska, invitată specială în concertul de deschidere al stagiunii curente a Orchestrei Naţionale Radio (ONR), va cânta alături de prestigiosul ansamblu în evenimentul programat vineri, 23 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Radio.

Modifică Setările