Stiri despre crime

  485 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • EXCLUSIV Topliceanu: „Armata nu a avut ordinul de a trage în populaţie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Topliceanu: „Armata nu a avut ordinul de a trage în populaţie“

  De la domiciliul său din Capitală, general colonelul Iulian Topliceanu a acordat un scurt interviu în exclusivitate pentru „Adevărul“. În timpul evenimentelor care s-au derulat în urmă cu 20 de ani, la Cluj-Napoca, au fost împuşcaţi mortal, de către armată, 26 de clujeni, iar 65 au fost răniţi grav.

 • VIDEO „Îngerul morţii“, în boxa acuzaţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Îngerul morţii“, în boxa acuzaţilor

  Căpitanul Alfredo Astiz, zis şi „Îngerul blond al morţii“, a fost inculpat, alături de alţi 16 foşti poliţişti şi militari, pentru crime împotriva umanităţii, comise în timpul dictaturii militare din Argentina, în anii 1976-1983.

 • Urmările crimelor lui Militaru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urmările crimelor lui Militaru

  Moartea pilotului Nicolae Tudor avea să fie doar primul blestem abătut asupra familiei acestuia. Soţia sa a fost ameninţată ani în şir, iar băiatul s-a îmbolnăvit grav. La 14 ianuarie 1990, Rodica Tudor primea, în numele soţului,  un brevet de “înaltă cinstire ostăşească”. Semnatarul: Nicolae Militaru, “călăul” pilotului de elicopter.

 • „Crimele din Midsomer“, un sezon în premieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Crimele din Midsomer“, un sezon în premieră

  Serialul „Crimele din Midsomer", difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.00, la Hallmark Channel, a ajuns la sezonul al XII-lea. Jason Hughes, interpretul detectivului Ben Jones, dezvăluie câteva dintre secretele îndrăgitului serial.

Modifică Setările