Stiri despre crima slatina

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gata aşteptarea!
Începe procesul lui Adel Gălbenuşe, ucigaşul din Slatina care şi-a omorât
vecina în stradă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gata aşteptarea! Începe procesul lui Adel Gălbenuşe, ucigaşul din Slatina care şi-a omorât vecina în stradă

  Cazul crimei petrecută la jumătatea lunii ianuarie a.c., care a îngrozit întreaga ţară prin cruzime, a intrat în linie dreaptă. Magistraţii Tribunalului Olt au decis să dea undă verde procesului în care Adrian Gălbenuşe, zis Adel (29 ani), a ucis-o cu 14 lovituri de cuţit pe o stradă la Slatina pe una dintre vecinele sale în vârstă de 59 de ani. Judecătorii au constatat că dosarul procurorilor olteni este complet pentru începerea judecăţii.

 • Criminalul
din Slatina care a ucis-o pe soţia patronului său, acuzat oficial de omor
calificat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criminalul din Slatina care a ucis-o pe soţia patronului său, acuzat oficial de omor calificat

  Eugen Fană, bărbatul care, vineri – 3 aprilie, a ucis-o pe soţia patronului său în propriul lor apartament din Slatina, este în mod oficial urmărit penal. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt îl vor prezenta astăzi judecătorilor slătineni cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi furt calificat.

 • A
fost prins ucigaşul din Slatina care a ucis-o pe soţia patronului său. Bărbatul s-a răzbunat pentru că fusese concediat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fost prins ucigaşul din Slatina care a ucis-o pe soţia patronului său. Bărbatul s-a răzbunat pentru că fusese concediat

  Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe autorul oribilei crime petrecute vineri seară în municipiul Slatina, când o femeie de 37 de ani a fost găsită înjunghiată în sufrageria unui apartament, în vreme ce, într-o cameră alăturată, se afla închis fiul ei minor, lăsat în viaţă de ucigaş. Criminalul încerca să se ascundă, dar a fost găsit pe raza judeţului Vâlcea.

 • VIDEO  Crimă la Slatina: femeie găsită înjunghiată
în sufragerie, fiul minor găsit încuiat în camera vecină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Crimă la Slatina: femeie găsită înjunghiată în sufragerie, fiul minor găsit încuiat în camera vecină

  Trei crime în mai puţin de o săptămână în judeţul Olt. După ce, la finele săptămânii trecute, un bărbat din  Bobiceşti şi-a ucis soţia şi cele două fiice, apoi un alt bărbat din Pârşcoveni şi-a ucis şi el soţia sub ochii celor doi copii minori, iată că, acum, o nouă crimă a avut loc în Slatina, vineri seară. O femeie a fost găsită înjunghiată într-un apartament, în vreme ce fiul ei minor fusese închis de criminal în altă cameră.

 • Este oficial: autorul crimei ce a îngrozit România anul acesta a ştiut ce face când şi-a ucis vecina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Este oficial: autorul crimei ce a îngrozit România anul acesta a ştiut ce face când şi-a ucis vecina

  Adrian Gălbenuşe, autorul crimei din Slatina petrecută la jumătatea lunii ianuarie a.c. ce a îngrozit România, a avut discernământ la momentul săvârşirii faptei de care este acuzat şi pe care deja a recunoscut-o în faţa anchetatorilor. Concluzia privind discernământul aparţine medicilor specialişti de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti, unde inculpatul a fost internat luna trecută pentru o expertiză psihiatrică.

 • VIDEO  Femeia
ucisă cu bestialitate pe stradă la Slatina, condusă pe ultimul drum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Femeia ucisă cu bestialitate pe stradă la Slatina, condusă pe ultimul drum

  Femeia de 59 de ani ucisă cu mai multe lovituri de cuţit în seara zilei de joi – 15 ianuarie, la nici 50 de metri de blocul unde locuia, a fost înmormântată duminică - 18 ianuarie, în localitatea natală, respectiv în comuna Coteana, judeţul Olt. Corpul ei neînsufleţit a fost mai întâi depus la o biserică aflată chiar în spatele blocului unde victima şi atacatorul locuiau.

 • VIDEO  Autorul crimei de la Slatina, arestat pentru
30 de zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Autorul crimei de la Slatina, arestat pentru 30 de zile

  Bărbatul reţinut de poliţiştii slătineni pentru uciderea unei femei în vârstă de 59 de ani în seara de joi - 15 ianuarie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Suspectul, Adrian Gălbenuşe, era vecin cu femeia care i-a căzut victimă. El a fost reţinut iniţial sâmbătă pentru 24 de ore, iar duminică – 18 ianuarie, a fost prezentat Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere acceptată de judecători.

 • Este
oficial: suspectul crimei din Slatina, reţinut pentru 24 de ore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Este oficial: suspectul crimei din Slatina, reţinut pentru 24 de ore

  Adrian Gălbenuşe, zis Adel, de 29 de ani, suspect principal în uciderea, joi seară, a unei femei în vârstă de 59 ani din municipiul Slatina, a fost reţinut sâmbătă seară pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. El va fi prezentat duminică Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzaţia de omor.

 • O vânzătoare jefuită şi o crimă cu autor necunoscut în nici 24 de ore au creat panică printre slătineni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O vânzătoare jefuită şi o crimă cu autor necunoscut în nici 24 de ore au creat panică printre slătineni

  Vânzătoarea unei tonete fast-food din municipiul Slatina a fost jefuită de către un necunoscut în cursul după-amiezii de vineri. Întâmplarea survine la nici 24 de ore de când o altă femeie a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit, cu o zi înainte. În vreme ce poliţiştii încearcă să afle identitatea celui care a spart fast-food-ul menţionat, slătinenii sunt panicaţi şi nu se mai simt în siguranţă pe străzile oraşului.

 • Misterul crimei de
la Slatina, rezolvat cu paşi mărunţi: nu a fost tâlhărie, ci crimă cu sânge
rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Misterul crimei de la Slatina, rezolvat cu paşi mărunţi: nu a fost tâlhărie, ci crimă cu sânge rece

  Ancheta privind înjunghierea unei femei în plină stradă la Slatina, ce a îngrozit populaţia municipiului din seara de joi – 15 ianuarie a.c., decurge încet, dar paşii făcuţi în acest sens par a fi siguri. Reprezentanţi ai Poliţiei Olt au spus că motivul crezut iniţial a fi stat la baza crimei, respectiv tâlhărie, nu se confirmă, astfel că rămâne o singură variantă: a fost crimă cu sânge rece.

 • FOTO 
Sportivul ucis la Slatina, condus pe ultimul drum de sute de oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Sportivul ucis la Slatina, condus pe ultimul drum de sute de oameni

  Cristian Mihăiţă Gălbenuşe, sportivul de nici 25 de ani ucis mişeleşte într-un bar din Slatina în noaptea de vineri spre sâmbătă de către un tânăr de aceeaşi vârstă, a fost condus, luni – 14 iulie, pe ultimul drum. Au ţinut să fie alături de el sute de prieteni, rude şi chiar necunoscuţi. Ceremonia religioasă de înmormântare a avut loc la Biserica “Sfântul Nicolae” din cartierul slătinean Clocociov.

 • Ucigaşul
sportivului de la Slatina, arestat preventiv pentru 30 de zile de pe patul de
spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ucigaşul sportivului de la Slatina, arestat preventiv pentru 30 de zile de pe patul de spital

  Florin Răzvan Gulie, tânărul care l-a înjunghiat mortal pe sportivul Cristian Mihăiţă Gălbenuşe din Slatina în noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost pus oficial sub acuzare duminică - 13 iulie. Totodată, Tribunalul Olt a aprobat propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt din Slatina de arestare pentru 30 de zile a suspectului, chiar dacă acesta este internat la Spitalul nr. 1 din Craiova. El este acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor.

 • Sportiv
de 24 de ani, ucis într-un bar din Slatina în urma unei încăierări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sportiv de 24 de ani, ucis într-un bar din Slatina în urma unei încăierări

  Un conflict izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un pub din municipiul Slatina s-a soldat cu moartea unui tânăr – sportiv de performanţă, ucigaşul fiind şi el rănit în urma încăierării. Din primele cercetări, se pare că scandalul ar fi fost cauzat de agresor, care nu se află la primul conflict cu legea. De menţionat că victima era nepotul unui cunoscut antrenor de box din municipiu.