Stiri despre credit

  620 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Craiova: Primăria ne îndatorează cu 20 milioane euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Primăria ne îndatorează cu 20 milioane euro

  Municipalitatea va semna un contract cu banca austriacă HYPO Investmentbank AG pentru următorii 20 de ani. Pentru a realiza parcul acvatic din Parcul Tineretului şi Centrul Multifuncţional din Romaneşti, Primăria îşi lasă garanţie veniturile.

 • Credit doar cu buletinul. Al altuia!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Credit doar cu buletinul. Al altuia!

  Un sătmărean s-a trezit peste noapte dator cu 3.000 de lei pentru aparate electrocasnice pe care nu le-a cumpărat. Ciprian Fabian a fost introdus pe lista Flanco a clienţilor rău-platnici, iar acum nu îşi mai poate cumpăra aparatură de la niciun magazin.

 • Ce credite vom putea lua în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce credite vom putea lua în 2010

  După un an şi jumătate de restricţii la creditare, românii au acum acces la finanţare. Care sunt produsele financiare disponibile anul acesta? Avem acces la credite imobiliare, dar şi la cele de nevoi personale cu şi fără ipotecă. S-a redus însă perioada de rambursare, iar băncile analizează dosarele cu mai multă prudenţă.

 • News: Credit Suisse, în proces
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  News: Credit Suisse, în proces

  Credit Suisse Group este dat în judecată în vederea obţinerii unor daune de 24 de miliarde de dolari de către proprietari imobiliari din SUA, care acuză banca elveţiană de fraudarea investitorilor cu active din staţiuni americane, precum Yellowstone Club, aflat în prezent în faliment.

 • Braşov: Au cumpărat bunuri în rate cu adeverinţe de salariu false
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Au cumpărat bunuri în rate cu adeverinţe de salariu false

  Trei tineri braşoveni sunt cercetaţi penal pentru că, în urmă cu mai bine de doi ani, au luat diverse bunuri pe credit, folosindu-se de adeverinţe de salariu false. Valoarea totală a mărfurilor contractate depăşeşte suma de 11.000 de lei. 

 • Banii din creditul Dexia, fituiţi în doi ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Banii din creditul Dexia, fituiţi în doi ani

  Aleşii locali nu-şi mai amintesc pentru ce au votat îndatorarea oraşului, dar se gândesc deja să facă un nou împrumut. Banii din împrumut s-au evaporat, iar puţine proiecte pentru care a fost contractat creditul de 50 de milioane de euro au fost duse până la capăt.

 • Banca îl urmăreşte şi după moarte pe poliţistul împuşcat de spărgătorii de maşini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Banca îl urmăreşte şi după moarte pe poliţistul împuşcat de spărgătorii de maşini

  Laura Sîrbu, văduva poliţistului împuşcat, a rămas fără soţul care era singurul întreţinător al familiei, cu o fetiţă de şase ani şi îngropată în datorii. Tânăra este obligată să plătească un credit de 10.000 de euro, contractat de soţ cu un an înainte de a muri. Banca refuză să îi dea femeii un desfăşurător pentru a vedea dacă soţul ei plătea asigurare de viaţă, cât din credit mai trebuie returnat şi care

 • Dobânzi mai mici la credite în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dobânzi mai mici la credite în 2010

  Băncile vor reduce costurile împrumuturilor în acest an, multe dintre ele anunţând deja tăieri de dobânzi. Dobânzile la împrumuturile în lei ar putea coborî în acest an la sub 13-14%. Totuşi, creditarea îşi va relua foarte uşor creşterea.

 • Economia europeană rămâne fragilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Economia europeană rămâne fragilă

  Creditele bancare ale companiilor ce operează în zona euro a scăzut în luna noiembrie, semnalând că redresarea economică este încă fragilă în Uniunea Europeană.

 • Agentul sinucigaş, uitat de psihologi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agentul sinucigaş, uitat de psihologi

  Poliţistul care s-a împuşcat în cap în Ajunul Crăciunului nu a mai fost supus unui test psihologic amănunţit din anul 2004. Radu Ţâulică (36 de ani), poliţist în comuna ieşeană Cotnari, este de şase zile în comă. Bărbatul are doi copii şi mai multe credite la bănci. 

 • Reguli noi în „Prima Casă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reguli noi în „Prima Casă“

  Statul va verifica mai des gradul de utilizare de către bănci a plafonului alocat în programul „Prima Casă“ (care acum se analizează doar o dată la trei luni) şi va efectua realocări de garanţii. De asemenea, persoanele care cumpără locuinţe cu garanţii de stat nu vor avea dreptul să înstrăineze în niciun mod casa timp de cinci ani.

 • Retailerii de electrocasnice au credite toxice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Retailerii de electrocasnice au credite toxice

  Administratorii de magazine cu produse de folosinţă îndelungată pun gaj mărfurile pentru a obţine împrumuturi. Arhiva de Garanţii Reale Mobiliare e plină de anunţuri prin care instituţiile de credit arată că marii retaileri pun electrocasnicele drept gaj pentru finanţările lor.

 • Flamingo, executat silit de creditori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Flamingo, executat silit de creditori

  Retailerul a cerut declanşarea procedurii de reorganizare judiciară pentru compania Flanco, după ce ING Bank a început să execute silit stocurile unor magazine. Compania Flamingo, deţinută de omul de afaceri Dan Adamescu, solicită protecţia instanţei, dar nu renunţă la planurile de dezvoltare.

 • Restanţieri mai puţini, restanţe mai mari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Restanţieri mai puţini, restanţe mai mari

  Deşi numărul celor cu întârzieri la plata ratelor a scăzut, restanţele au continuat să crească. Peste o cincime dintre românii şi firmele cu împrumuturi de peste 20.000 de lei au ajuns să cumuleze restanţe de peste 6,8 miliarde de lei, dublu faţă de începutul anului.

 • Restanţele constrâng acţionarii să aducă bani în bănci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Restanţele constrâng acţionarii să aducă bani în bănci

  Infuziile de capital în băncile din România au sporit de patru ori pe fondul creşterii alarmante a creditelor neperformante. Acţionarii străini ai băncilor din România au adus în primele nouă luni majorări ale capitalurilor de 275 de milioane de euro. Este suficient pentru a face faţă valului de restanţe?

 • EXCLUSIV Viaţă pe zero lei. Reportaj din ghetoul Galaţiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Viaţă pe zero lei. Reportaj din ghetoul Galaţiului

  La marginea Galaţiului, în case de carton şi fără curent electric trăieşte o comunitate de peste 50 de oameniLocuitorii coloniei de la marginea Galaţiului nu au nici măcar buletine şi îşi duc traiul scormonind prin gunoaie

 • Moldovenii vor credit în ruble
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moldovenii vor credit în ruble

  Premierul moldovean Vlad Filat, aflat la Ialta pentru a participa la reuniunea şefilor de guvern din CSI, i-a cerut omologului său rus Vladimir Putin să grăbească procedura de acordare a creditului rusesc Republicii Moldova, potrivit ITARR-TASS citată de NewsIn.

 • Să fac credit în lei sau în euro?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să fac credit în lei sau în euro?

  Te califici pentru un credit ipotecar sau imobiliar şi nu ştii în ce monedă să te împrumuţi? Decizia nu este uşoară, ambele variante au riscurile şi avantajele lor

Modifică Setările