Stiri despre credit

  621 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Aleşii Sucevei, cu datorii „fără număr“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aleşii Sucevei, cu datorii „fără număr“

  Europarlamentarul Petru Luhan are de rambursat din credite 770.000 de euro şi 100.000 de franci elveţieni. Şi alţi edili suceveni, precum Nelu Tcaciuc, au datorii pe măsura averilor trecute în declaraţiile oficiale.

 • Alte 31 milioane de lei pe umerii băcăuanilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alte 31 milioane de lei pe umerii băcăuanilor

  Consilierii locali au votat ieri contractarea unui nou împrumut bancar, pe 20 de ani, cu o dobândă anuală de 4,5%. Banii vor fi folosiţi pentru reabilitarea termică a blocurilor şi continuarea investiţiilor la Spitalul Municipal, care au început cu un alt fond împrumutat.

 • ING taie costul creditului de nevoi personale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ING taie costul creditului de nevoi personale

  ING Bank a redus cu 1,5 puncte procentuale costul creditului de nevoi personale „ING Personal“, în valoare de 60.000 de lei şi contractat pe şase ani, într-o ofertă valabilă până la 1 iunie.

 • „Prima casă“, luată printr-o firmă-fantomă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Prima casă“, luată printr-o firmă-fantomă

  Georgiana Răduţ, tânăra care urmează să fie executată silit pentru că nu şi-a achitat ratele la creditul pentru locuinţă, apare în acte ca angajată a unei societăţi fără activitate. Poliţia şi Parchetul au început o anchetă prin care se va afla cine a falsificat documentaţia prin intermediul căreia a fost obţinut un credit bancar de 57.000 de euro.

 • Târgu-Mureş: Mureşenii pot „scăpa” din sistemul centralizat al Energomur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Mureşenii pot „scăpa” din sistemul centralizat al Energomur

  Consilierii locali mureşeni au votat aseară strategia de termoficare a oraşului, care le oferă din start mureşenilor două posibilităţi: debranşarea de la sistemul centralizat, cu posibilitatea trecerii în sistemul distribuţiei orizontale sau montarea de microcentrale de apartament.

 • Nemţenii, înglodaţi în datorii la bănci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nemţenii, înglodaţi în datorii la bănci

  Ultimele date oferite de Banca Naţională a României (BNR) nu sunt deloc îmbucurătoare pentru nemţeni. Restanţele la bănci continuă să crească, iar depozitele bancare sunt în continuă scădere. Astfel, datoriile nemţenilor în lei, în luna martie, depăşeau 1,2 miliarde, iar cele în valută ajungeau la 1,1 miliarde de lei.

 • Prea săraci pentru banii Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prea săraci pentru banii Europei

  Doi fermieri clujeni şi-au retras dosarele prin care cereau finanţări europene. Agricultorii nu au primit credite de la bănci pentru a putea asigura cofinanţarea proiectelor europene, din fonduri structurale.

 • Cu cine a bătut palma spălătoreasa care a obținut creditul Prima Casă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu cine a bătut palma spălătoreasa care a obținut creditul Prima Casă?

  Modalitatea prin care Georgiana Răduţ, o tânără cu venituri minime şi fără nici un alt ajutor, a obţinut un credit de 57.000 de euro prin programul Prima Casă, rămâne în continuare un mister, în condiţiile în care nici măcar românii cu venituri medii nu pot spera vreodată să obţină un împrumut atât de mare.

 • Constanța: Șperaclu pentru Prima Casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanța: Șperaclu pentru Prima Casă

  De câte ori n-ați avut nevoie de un credit? De câte ori ați încercați să-l obțineți? Probabil că de și mai multe ori ați fost respinși.

 • Dumitru Dragomir îl lasă pe Gigi Becali fără bani!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dumitru Dragomir îl lasă pe Gigi Becali fără bani!

  Preşedintele LPF nu are de gând să-şi pună semnătura pe dosarul prin care Steaua încearcă să gireze un împrumut bancar cu suma pe care urmează să o primească din drepturile de televizare. Latifundiarul ar vrea să obţină 800.000 de euro de la bănci ca să poată plăti salariile restante ale angajaţilor, dar şi alte cheltuieli curente ale clubului.

 • Evaluatorul bate de două ori la uşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evaluatorul bate de două ori la uşă

  Recalcularea valorii locuinţei ipotecate la un interval de la contractarea creditului poate determina creşterea costului împrumutului. Preţurile caselor luate prin credit în perioada de boom imobiliar au coborât sub nivelul garanţiilor. Astfel, s-a ajuns la situaţia în care garanţia nu mai acoperă creditul.

 • Maternitatea cere credit de 10 milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maternitatea cere credit de 10 milioane de euro

  Construcţia noii unităţi spitaliceşti a fost demarată în toamna anului trecut, iar în 2012 se vor face primele internări. După ce medicii din Maternitate, precum şi zeci de pacienţi s-au plâns de condiţiile din actuala secţie, Consiliul Judeţean a luat hotărârea de construi cea mai modernă unitatea spitalicească din ţară.

 • Profetul apocalipsei financiare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profetul apocalipsei financiare

  Cristian Duma (31 de ani) a plecat, în urmă cu câteva zile, din Oradea spre Constanţa, pe jos, într-un marş de protest faţă de  „rechinii“ băncilor, după ce dobânzile i-au dublat ratele. Orădeanul înglodat în datorii vrea să atragă atenţia tinerilor asupra pericolelor care-i pasc dacă-şi iau credite în perioada crizei financiare.

 • Cum scapi de grija ratei la credit dacă rămâi şomer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scapi de grija ratei la credit dacă rămâi şomer

  Cinci bănci au ales în ultimele luni să atragă clienţi prin ataşarea de poliţe de şomaj la credite. Teama de a nu-şi pierde locul de muncă i-a determinat pe români să amâne contractarea unui împrumut. Băncile au găsit soluţia: oferă credite cu poliţe de şomaj.

 • 400 de bunici sunt executaţi pentru datoriile restante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  400 de bunici sunt executaţi pentru datoriile restante

  Creditul este soluţia a sute de pensionari din Brăila, în luptă cu sărăcia. Apelează la împrumuturi pentru a-şi ajuta copiii care şi-au pierdut slujbele sau pentru a-şi plăti întreţinerea. 400 dintre cei împrumutaţi nu au mai putut să-şi plătească datoria şi s-a trecut la poprire pe pensie.

 • Bechtel ar putea lua un împrumut extern pentru autostradă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bechtel ar putea lua un împrumut extern pentru autostradă

  Compania americană Bechtel care construieşte autostrada Transilvania ar putea contracta un împrumut extern, garantat de statul român. Acest lucru este prevăzut în contractul semnat între companie şi autorităţile române, încă din 2005.

 • Cine dă banii pentru continuarea modernizării Piaţa Reşiţa Sud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine dă banii pentru continuarea modernizării Piaţa Reşiţa Sud

  Piaţa Reşiţa Sud şi-a schimbat radical înfăţişarea, dar lucrările de modernizare nu au fost încă finalizate. Asta, deşi au început încă din 2008. Obiectivul va fi extins pe o suprafaţă mult mai mare decât cea pe care a funcţionat, până nu demult.

Modifică Setările