Stiri despre crampe

  25 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 5 motive să bei apă cu scorţişoară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 motive să bei apă cu scorţişoară

  Scorţişoara este condimentul pe care oamenii l-au folosit de-a lungul timpului în scop medicinal, utilizând-o în realizarea mai multor remedii naturale. Unul dintre ele este apa cu scorţişoară (pudră), care are următoarele beneficii asupra sănătăţii:

 • Simptome alarmante ale deficienţei de potasiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptome alarmante ale deficienţei de potasiu

  Eşti îngrijorată că muşchii tăi nu lucrează cum ar trebui sau că nu ţii tensiunea arterială sub control? Eşti în căutarea unor metode naturale de rezolvare a problemelor tale psihice, emoţionale? Sau poate că eşti curioasă, pur şi simplu, să afli ce este potasiul şi ce face lipsa lui din corpul tău.

 • Mituri despre cancerul colorectal. Semnele
şi simptomele bolii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mituri despre cancerul colorectal. Semnele şi simptomele bolii

  În foarte multe cazuri, cancerul colorectal poate fi prevenit. Este unul din top cinci cancere la femeile şi bărbaţii din SUA. American Cancer Society a întocmit o listă a celor mai frecvente mituri care circulă pe seama acestui tip de cancer şi care îi determină pe oameni să nu meargă la controale medicale regulate.

 • Remedii naturale pentru durerea menstruală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale pentru durerea menstruală

  Durerea menstruală, cunoscută şi sub numele de crampă menstruală, este mult mai intensă în prima zi din perioada ciclului. Durerea şi disconfortul sunt provocate din cauza întăririi muşchiului uterului, dar nu trebuie să-ţi mai faci griji pentru acele momente. Există câteva remedii naturale care ameliorează intensitatea crampelor.

 • Cele mai bune
ceaiuri pentru digestie. Cum calmezi stomacul supărat după o masă copioasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune ceaiuri pentru digestie. Cum calmezi stomacul supărat după o masă copioasă

  Nimic nu se compară cu o cană de ceai după o zi obositoare. Ceaiul este băutura favorită pentru foarte multe persoane din motive extrem de diverse. Ceaiul te poate menţine la fel de alert ca şi cafeau şi are în plus multiple beneficii pentru sănătate. Infuziile din plante sunt cunoscute ca fiind foarte eficiente în tratarea problemelor digestive precum indigestia, gazele intestinale, durerile stomacale.

 • Terapia-minune cu ovăz şi prune împotriva balonării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terapia-minune cu ovăz şi prune împotriva balonării

  Natura ne sare în ajutor atunci când balonarea şi disconfortul abdominal ne dau peste cap activităţile de zi cu zi. Specialiştii în terapii naturiste explică care sunt plantele care ne ajută să scăpăm de aceste probleme.

 • Simptome digestive care ar trebui să te trimită la medic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptome digestive care ar trebui să te trimită la medic

  Multe dintre problemele digestive, precum crampele, diareea şi constipaţia pot ascunde boli mai complicate, cum sunt toxiinfecţiile alimentare, destul de des întâlnite în sezonul cald. Iată cum le recunoşti şi când ar trebui să apelezi la un specialist.

 • 10 beneficii esenţiale ale bananelor: sunt antidepresive, combat anemia, întăresc oasele, până şi coaja ne este de folos - recomandările medicilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 beneficii esenţiale ale bananelor: sunt antidepresive, combat anemia, întăresc oasele, până şi coaja ne este de folos - recomandările medicilor

  Fructele nu trebuie să lipsească din meniul unei persoane, deoarece ne oferă multă energie, dar şi vitamine de care avem nevoie, spun nutriţioniştii. Printre acestea se numără şi bananele, care oferă beneficii fabuloase pentru sănătate, începând de la îmbunătăţirea stării de spirit şi a nivelului de energie, până la stimularea digestiei.

 • Cum afectează ciclul menstrual somnul femeilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum afectează ciclul menstrual somnul femeilor

  De parcă epuizarea, crampele şi durerile de cap nu erau de ajuns, multe femei au parte în timpul menstruaţiei şi de probleme cu somnul, notează „Huffington Post“.

 • 3 exerciţii care ajută la alinarea durerilor menstruale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 exerciţii care ajută la alinarea durerilor menstruale

  Mai mult de jumătate dintre femei se plâng de crampe în perioada menstruaţiei, care uneori pot fi extrem de intense şi debilitante.  Cu doar câteva exerciţii uşoare acestea pot fi calmate rapid şi eficient.

 • Cârceii: de ce apar şi cum scăpăm de ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cârceii: de ce apar şi cum scăpăm de ei

  Toată lumea ştie cât de dureros poate fi un cârcel, mai ales că, potrivit medicilor, odată cu înaintarea în vârstă, aceste contracţii musculare involuntare sunt tot mai frecvente. Mai exact, după 50 de ani, doar o persoană din trei nu suferă din cauza lor.

 • Ce putem trata cu levănţică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce putem trata cu levănţică

  Cine şi-a putut închipui că un medicament poate să miroase atât de frumos? Levănţica figurează încă din vechime pe lista celor mai apreciate plante vindecătoare, iar de curând s-a stabilit că unul dintre componentele sale poate juca un rol important în tratarea cancerului.

 • Plantele decorative care te scapă de boli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plantele decorative care te scapă de boli

  Îţi înfrumuseţează şi îţi parfumează grădina, dar mai au o calitate de necontestat: aceea de a fi excelente leacuri natural pentru diverse afecţiuni. Vorbim despre multe dintre florile din grădină.

 • Remedii eficiente contra paraziţilor intestinali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii eficiente contra paraziţilor intestinali

  Se apreciază că între 50 şi 60% dintre copii sunt sub „asediul” paraziţilor intestinali. Dar şi adulţii le cad victimă, de foarte multe ori. Aceştia sunt periculoşi, deoarece fură energia şi deschid poarta către alte boli. Le poţi veni însă de hac, folosind remediile naturale.

 • Cum tratezi colonul iritabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum tratezi colonul iritabil

  Orice persoană poate avea dureri abdominale, balonări, crampe şi indigestie. Ce e de făcut însă dacă acestea persistă? Iată cum poţi trata colonul iritabil.

Modifică Setările