Stiri despre craiasa zapezii

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Crăiasa zăpezii” în paşi de dans
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Crăiasa zăpezii” în paşi de dans

  În ultima vreme, apreciatul balerin Horaţiu Cherecheş a semnat, la Teatrul de Operă şi Balet „Oleg Danovski” de la Constanţa, câteva coregrafii deosebit de reuşite, ba chiar excepţionale, aşa cum este, spre exemplu Romeo şi Julieta de Prokofiev, remarcabilă fiind şi Enesciana pusă în scenă anul trecut. Şi tocmai de aceea, fiecare nouă producţie ce-i poartă semnătura devine, firesc, o atracţie pentru orice iubitor al genului.

 • Amor Vincit Omnia VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amor Vincit Omnia VIDEO

  FANTEZIE Filmul „Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii“ remixează teme, motive şi simboluri din numeroase basme şi opere fantasy, ceea ce rezultă fiind un talmeş-balmeş care are însă farmecul lui. Concluzia este una singură: „dragostea învinge totul“.

 • Vânători, pitici, oglinzi malefice, regine nebune şi dragoste, pe marile ecrane din România. „The Huntsman: Winter's War“ a ajuns în cinematografe VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vânători, pitici, oglinzi malefice, regine nebune şi dragoste, pe marile ecrane din România. „The Huntsman: Winter's War“ a ajuns în cinematografe VIDEO

  “The Huntsman: Winter's War” a ajuns în cinematografele din România vineri, 22 aprilie. Filmul este o continuare a peliculei “Snow White and the Huntsman”, care a apărut în 2012. Cel de-al doilea film prezintă atât modul în care Eric, personajul principal, a devenit războinic vânător, ci şi ce s-a întâmplat după ce Regina Malefică a fost învinsă. În rolurile principale: Jessica Chastain, Emily Blunt, Charlize Theron şi Chris Hemsworth.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Crăiasa zăpezii", un spectacol de teatru fascinant pentru copii, pe 13 noiembrie, la sala Barbu Ştirbei

  «Ţi-ar plăcea să mergi cu adevărat repede? Mai repede decât ai mers vreodată în viaţa ta? Vino cu mine şi vom zbura împreună până înţinuturile îngheţate ale nordului, unde se află castelul meu. Eu sunt Crăiasa Zăpezii ». Cea mai frumoasă poveste pentru copii va putea fi următiră pe 13 noiembrie, la sala de spectacole « Barbu Ştirbei ».

 • Zăpadă afară, zăpadă şi pe scena Teatrului Gulliver din Galaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zăpadă afară, zăpadă şi pe scena Teatrului Gulliver din Galaţi

  "Crăiasa Zăpezii" este unul dintre cele mai premiate spectacole din colecţia Teatrului Gulliver! Încântătoarea poveste pentru cei mici va începe la ora 10.30. Preţul unui bilet este de şase lei pentru copii şi de opt lei pentru părinţii lor.

 • Crăiasa Zăpezii vine în această dimineaţă la Teatrul Gulliver
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crăiasa Zăpezii vine în această dimineaţă la Teatrul Gulliver

  Spectacolul de astăzi este unul dintre cele mai premiate din colecţia Teatrului Gulliver! Încântătoarea poveste pentru cei mici va începe la ora 10.00. Preţul unui bilet este de şase lei pentru copii şi de opt lei pentru părinţii lor.

 • Cinci zile de spectacole la
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci zile de spectacole la "Aşchiuţă"

  De mâine şi până duminică, cei mici şi cei mari sunt aşteptaţi la spectacol. Teatrul "Aşchiuţă" pune în scenă pentru ei o serie de piese îndrăgite.

 • Piteşti: „Crăiasa zăpezii” vine la Teatrul Aşchiuţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: „Crăiasa zăpezii” vine la Teatrul Aşchiuţă

  Mâine, la ora 11.30, micuţii sunt aşteptaţi să vadă premiera unui spectacol, pentru care actorii şi oamenii din culise s-au pregătit mai bine de două luni. „Crăiasa zăpezii” este un regal de frumuseţe. Pentru a imita gheaţa şi neaua, croitorii au folosit sute de metri de material lucios şi perdele albe.

Modifică Setările