Stiri despre cozi

  228 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cozi, nervi şi înghesuială la cabinetele Policlinicii din Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cozi, nervi şi înghesuială la cabinetele Policlinicii din Alba Iulia

  Bolnavii aşteaptă ore în şir pentru a ajunge la consultaţii în Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. Coridoarele clădirii în care funcţionează peste 20 de cabinete medicale sunt arhipline, în special în primele trei luni ale anului.

 • Bătaie de joc pe nervii asiguraţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătaie de joc pe nervii asiguraţilor

  Peste 600 de buzoieni se îmbulzesc zilnic la sediul Casei de Asigurări de Sănătate de pe strada Crizantemelor, în speranţa că îşi vor putea obţine adeverinţele care să le ateste medicilor de familie faptul că sunt asiguraţi.

 • Sibiu: Jules Verne, magnet pentru sibieni(Update GALERIE FOTO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Jules Verne, magnet pentru sibieni(Update GALERIE FOTO)

  În ciuda temperaturilor negative şi a ninsorii care a căzut neîncetat în această dimineaţă, sibienii au format cozi de zeci de metri în aşteptarea primului volum al romanului „Insula Misterioasă“, de Jules Verne, distribuit astăzi împreună cu „Adevărul“.

 • Stranierii se înghesuie să-şi înnoiască actele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stranierii se înghesuie să-şi înnoiască actele

  Botoşănenii care lucrează peste graniţă au luat cu asalt serviciile de Paşapoarte şi Permise de Conducere. Angajaţii din cele două instituţii au fost nevoţi să-şi prelungească programul pentru a procesa toate cererile „stranierilor“.

 • Anul nou a început la instituţiile publice tot cu vechile cozi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anul nou a început la instituţiile publice tot cu vechile cozi

  Cei care conduc aceste instituţii dau vina pe lipsa de personal. Odată cu blocarea posturilor din cadul instituţiilor statului şi în urma introducerii măsurii legate de zilele de concediu fără plată, unele instituţii publice din Piteşti au avut sreios de suferit.

 • Târgu-Mureş: Cum evitaţi cozile la abonamente?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Cum evitaţi cozile la abonamente?

  Elevii, studenţii, pensionarii şi mureşenii care doresc să-şi facă abonamente noi sufocă chioşcurile. Adevărul de Seară vă prezintă locaţiile, orarul, documentele necesare şi perioadele de eliberări, pentru a evita cozile.

 • Cluj: Prima zi la taxe şi impozite, primele cozi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: Prima zi la taxe şi impozite, primele cozi

  Sute de clujeni au stat la coadă la ghişeele Primăriei Cluj-Napoca pentru a plătia taxe locale. Doar la ghişeele Serviciului de Parcări au plătit abonamente circa 500 de clujeni, potrivit angajaţilor Primăriei.

 • Brăilenii stau la cozi ca pe vremea lui Ceauşescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăilenii stau la cozi ca pe vremea lui Ceauşescu

  Indiferent că primesc gratuit câteva kilograme de zahăr şi făină, că depun o cerere pentru o subvenţie la căldură sau la gaze sau primesc un tratament gratuit, brăilenii se adună în număr foarte mare.

 • Cozi la secţiile speciale de vot din Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cozi la secţiile speciale de vot din Alba Iulia

  La cele două secţii speciale din Alba Iulia, de la căminul studenţesc nr. 2 şi Gara CFR, s-au format cozi pe tot parcursul zilei. Dacă la secţia deschisă în căminul studenţesc, de pe strada Vasile Alecsandri, oamenii care aşteptau să intre la vot au putut sta în interiorul clădirii, la secţia de la Gara CFR nu s-a întîmplat la fel. Votanţii au fost nevoiţi să aştepte în frig chiar şi o oră pentru a putea intra în secţie

Modifică Setările